Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Paukščiuk ,kaip visada..PUIKU wub.gif wub.gif wub.gif

Ingius-šaunuolis vyras,žiūrėk,kad užsakymų nesulauktum lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 20:23)
Taigi, paskutinieji meškučiai  bigsmile.gif  wub.gif

O čia ankstesnė ketveriukė wub.gif  wub.gif

Nu ir tempai, labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 07 08, 21:53)
Sveikos merginos biggrin.gif
Negaliu nepasigirti,cia mano vyro darbas 4u.gif prasiau tris dienas padare kazkur per tris valandas,Jau uzsidejau medziaga ,truputi pasiuvinejau bet nezinau kada baigsiu.Cia bus keliu metu darbas tikriausiai blush2.gif

Nerealu 4u.gif
Kaip medžiaga pritvirtinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:23)
Taigi, paskutinieji meškučiai  bigsmile.gif  wub.gif

pasaka wub.gif

norėjau tavęs paklausti, o tavo kryžiukai atrodo tokie nesusivėlę, na gal tiksliau siūlai nesusivėlę, dėl tol, kad naudoji siūlų kondicionierių? Nes pas mane tai siūliukai/kryžiukai tokie pasipūtę mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 07 08, 21:47)
pasaka wub.gif

norėjau tavęs paklausti, o tavo kryžiukai atrodo tokie nesusivėlę, na gal tiksliau siūlai nesusivėlę, dėl tol, kad naudoji siūlų kondicionierių? Nes pas mane tai siūliukai/kryžiukai tokie pasipūtę mastau.gif

Nieko nenaudoju, tu gal per ilgą siūlą kerpi ir besiuvėjant jis pasišiaušia g.gif

Ačiū mergaičiukės, širdis džiaugiasi, kai darbas užbaigtas thumbup.gif Beliks sukauti kol užsakovė galutinai realizuos įdėją ir atsiųs foto pasigrožėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:50)
Nieko nenaudoju, tu gal per ilgą siūlą kerpi ir besiuvėjant jis pasišiaušia g.gif

Ačiū mergaičiukės, širdis džiaugiasi, kai darbas užbaigtas  thumbup.gif Beliks sukauti kol užsakovė galutinai realizuos įdėją ir atsiųs foto pasigrožėti  bigsmile.gif

tikriausiai mastau.gif

labai lauksim galutinio rezultato biggrin.gif
Atsakyti
oj, paukščiuk, kokį dar vieną gražuolį sukryžiavojai wub.gif labai smalsu pamatyt galutinį rezultatą, tai nepamiršk jo mums parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukščiuk ,o kokio ilgio siūlą naidoji? aš va dabar rinkinį siuvinėju tai ten jau sukarpytos tos gijos buvo ,tai maždaug po metrą,atskiriu vieną siūlą ,lenkiu per pusę ,ir siuvinėju ,vadinasi, 50cm siūlu,man jis neatrodo per ilgas,bet vistiek kol nenaudojau kondicionieriaus tai tie kryžiukai buvo tokie pasišiaušę,dabar aišku lygesni....Gal reikai trumpesnio siūlo,bet tuomet labai daug butų siūlų galų slėpimų blogojoj pusėj blink.gif ....visdėlto manau ,kad kryžiukų lygumas priklauso nuo patirties ax.gif daugiau nei nuo siūlo ilgumo, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 23:06)
Paukščiuk ,o kokio ilgio siūlą naidoji? aš va dabar rinkinį siuvinėju tai ten jau sukarpytos tos gijos buvo ,tai maždaug po metrą,atskiriu vieną siūlą ,lenkiu per pusę ,ir siuvinėju ,vadinasi, 50cm siūlu,man jis neatrodo per ilgas,bet vistiek kol nenaudojau kondicionieriaus tai tie kryžiukai buvo tokie pasišiaušę,dabar aišku lygesni....Gal reikai trumpesnio siūlo,bet tuomet labai daug butų siūlų galų slėpimų blogojoj pusėj blink.gif  ....visdėlto manau ,kad kryžiukų lygumas priklauso nuo patirties ax.gif  daugiau nei nuo siūlo ilgumo, blush2.gif

Gal gali nufotografuoti kaip tas kondicionierius veikia? nes aš nelabai isivaizduoju ka jis tiems siulam suteikia smile.gif doh.gif
Atsakyti
na nufotografuot kaip veikia tai nežinau kaip lotuliukas.gif ,tiesiog nuo jo siūlas toks lyg vašku suteptas ,tikrai mažiau plūšija ir siuvinėjannt šiek tiek mažiau sukasi ir painiojasi ,nors kad visai nesipainiotų tai tikrai taip nėra ,tiesiog siūlas būna tarsi šlapias ,toks biski standesnis nei be jo..žodžiu man patinka ,neįsivaizduoju kaip siuvinėjau be jo...man asmeniškai labai palengvina darbą thumbup.gif ..iš pradžių galvojau ,kaip ten kikevieną sruogą juo reiks sutept ,o dabar matau ,kad laiko tai užima mažai o nauda didelė ,bet ko gero,paskui man jo nereiks,čia gal tik pradedančioms siuvinėtojoms ,kad priprast prie adatos ir siūlo ir išmokt jį valdyt
Atsakyti
Paukščiuk, tavo meškučiai daugiau nei fantastiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai lauksim pilnai įgyvendintos tavo idėjos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 08, 22:41)
Nerealu 4u.gif
Kaip medžiaga pritvirtinot? blush2.gif

turiu apsiuvusi su tokia linine medziaga,tai ja pridygsniuoju prie jos siuvini.Labai tvirtai laikosi smile.gif
Saunuolis tai saunuolis,bet kiek vargo buvo kol tas tris dienas prasiau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti