Paukščiuk ,kaip visada..PUIKU
Ingius-šaunuolis vyras,žiūrėk,kad užsakymų nesulauktum
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 20:23)
Nu ir tempai, labai gražu.
QUOTE(Ingius272 @ 2009 07 08, 21:53)
Sveikos merginos
Negaliu nepasigirti,cia mano vyro darbas prasiau tris dienas padare kazkur per tris valandas,Jau uzsidejau medziaga ,truputi pasiuvinejau bet nezinau kada baigsiu.Cia bus keliu metu darbas tikriausiai
Negaliu nepasigirti,cia mano vyro darbas prasiau tris dienas padare kazkur per tris valandas,Jau uzsidejau medziaga ,truputi pasiuvinejau bet nezinau kada baigsiu.Cia bus keliu metu darbas tikriausiai
Nerealu
Kaip medžiaga pritvirtinot?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:23)
pasaka
norėjau tavęs paklausti, o tavo kryžiukai atrodo tokie nesusivėlę, na gal tiksliau siūlai nesusivėlę, dėl tol, kad naudoji siūlų kondicionierių? Nes pas mane tai siūliukai/kryžiukai tokie pasipūtę
QUOTE(giedress @ 2009 07 08, 21:47)
pasaka
norėjau tavęs paklausti, o tavo kryžiukai atrodo tokie nesusivėlę, na gal tiksliau siūlai nesusivėlę, dėl tol, kad naudoji siūlų kondicionierių? Nes pas mane tai siūliukai/kryžiukai tokie pasipūtę
Nieko nenaudoju, tu gal per ilgą siūlą kerpi ir besiuvėjant jis pasišiaušia
Ačiū mergaičiukės, širdis džiaugiasi, kai darbas užbaigtas Beliks sukauti kol užsakovė galutinai realizuos įdėją ir atsiųs foto pasigrožėti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 21:50)
Nieko nenaudoju, tu gal per ilgą siūlą kerpi ir besiuvėjant jis pasišiaušia
Ačiū mergaičiukės, širdis džiaugiasi, kai darbas užbaigtas Beliks sukauti kol užsakovė galutinai realizuos įdėją ir atsiųs foto pasigrožėti
tikriausiai
labai lauksim galutinio rezultato
oj, paukščiuk, kokį dar vieną gražuolį sukryžiavojai labai smalsu pamatyt galutinį rezultatą, tai nepamiršk jo mums parodyt
Paukščiuk ,o kokio ilgio siūlą naidoji? aš va dabar rinkinį siuvinėju tai ten jau sukarpytos tos gijos buvo ,tai maždaug po metrą,atskiriu vieną siūlą ,lenkiu per pusę ,ir siuvinėju ,vadinasi, 50cm siūlu,man jis neatrodo per ilgas,bet vistiek kol nenaudojau kondicionieriaus tai tie kryžiukai buvo tokie pasišiaušę,dabar aišku lygesni....Gal reikai trumpesnio siūlo,bet tuomet labai daug butų siūlų galų slėpimų blogojoj pusėj ....visdėlto manau ,kad kryžiukų lygumas priklauso nuo patirties daugiau nei nuo siūlo ilgumo,
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 23:06)
Paukščiuk ,o kokio ilgio siūlą naidoji? aš va dabar rinkinį siuvinėju tai ten jau sukarpytos tos gijos buvo ,tai maždaug po metrą,atskiriu vieną siūlą ,lenkiu per pusę ,ir siuvinėju ,vadinasi, 50cm siūlu,man jis neatrodo per ilgas,bet vistiek kol nenaudojau kondicionieriaus tai tie kryžiukai buvo tokie pasišiaušę,dabar aišku lygesni....Gal reikai trumpesnio siūlo,bet tuomet labai daug butų siūlų galų slėpimų blogojoj pusėj ....visdėlto manau ,kad kryžiukų lygumas priklauso nuo patirties daugiau nei nuo siūlo ilgumo,
Gal gali nufotografuoti kaip tas kondicionierius veikia? nes aš nelabai isivaizduoju ka jis tiems siulam suteikia
na nufotografuot kaip veikia tai nežinau kaip ,tiesiog nuo jo siūlas toks lyg vašku suteptas ,tikrai mažiau plūšija ir siuvinėjannt šiek tiek mažiau sukasi ir painiojasi ,nors kad visai nesipainiotų tai tikrai taip nėra ,tiesiog siūlas būna tarsi šlapias ,toks biski standesnis nei be jo..žodžiu man patinka ,neįsivaizduoju kaip siuvinėjau be jo...man asmeniškai labai palengvina darbą ..iš pradžių galvojau ,kaip ten kikevieną sruogą juo reiks sutept ,o dabar matau ,kad laiko tai užima mažai o nauda didelė ,bet ko gero,paskui man jo nereiks,čia gal tik pradedančioms siuvinėtojoms ,kad priprast prie adatos ir siūlo ir išmokt jį valdyt
Paukščiuk, tavo meškučiai daugiau nei fantastiški Labai lauksim pilnai įgyvendintos tavo idėjos
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 08, 22:41)
turiu apsiuvusi su tokia linine medziaga,tai ja pridygsniuoju prie jos siuvini.Labai tvirtai laikosi
Saunuolis tai saunuolis,bet kiek vargo buvo kol tas tris dienas prasiau