Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(astulia @ 2009 07 08, 19:11)
labai skaniai atrodo  bigsmile.gif

daiwyte, ir kokius darbelius išsirinkai? o metriką jau įsirėminai?

ramunes is zurnalo ir tokia raudona gele rolleyes.gif

o metrikiuko dar neissireminau blush2.gif kazkaip nedavaziuoju iki centro doh.gif
Atsakyti
Florestina ,ačiū blush2.gif ne mano pačios darbas-radau kažkur plačioj interneto erdvėj...
Evitele-labai gražu ,manęs linas dar laukia.... doh.gif ,nors tiesą sakant nežinau ar linas,neįkertu aš tų medžiagų kol kas g.gif ,pirkau Zweigart (ar kažkaip panašiai),bet ten rašo,kad 100proc medvilnės ,tai išeina ,kad ne linas? nieko nesuprantru pakolkas... blush2.gif
Atsakyti
O aš prizą išpakavau, bus darbelio. Ten ant juodos aidos siuvinėjasi, schema per du didelius lapus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 07 08, 12:53)
man ir ši spalva dažė, bet paskum gražiai viskas išsiplovė  4u.gif

Aš jau maniau, kad akyse mirguliuoja doh.gif Pirmą kartą pasiėmiau DMC ir še tau doh.gif
Atsakyti
paprasti Dmc tikrai nedažo ,nepergyvenk,gal čia koks kitoks dažymas tų melanžinių siūlų...

Florestina,darbelio tai aišku bus ,bet koks grožis laukia wub.gif ..jetau ,kaip užsimaniau ką nors laimėt doh.gif ...geras pavyzdys užkrečia bigsmile.gif ,esmė tame ,kad niekad niekur nedalyvauju ,nes nemanau ,kad esu verta prizo ,man vis atrodo ,kad visi daug geriau bet ką daro nei aš ,gal tiesiog nenoriu nusivilti,jei nepasisektų...bet antra vertus juk ne dėl prizų siuvinėjam ,o sielai atgaivint... rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kas mano darbelį pastebėjo aciuks.gif

Florestina, labai jau gražų prizą laimėjote wub.gif. Baltai pavydžiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 07 08, 19:11)
Mano teta su karstais klyjais prie remelio priklijavo tas pupeles, o pries tai nulakavo bespalviu laku, bet sake ilgai ten dirbosi su tom pupelem ...

Sitas darbelis Jusu tetos? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 18:49)
grožis reikalauja aukų... lotuliukas.gif  brangus tas mūsų hobis ,kad jį kur... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 18:49)
grožis reikalauja aukų... lotuliukas.gif  brangus tas mūsų hobis ,kad jį kur... doh.gif

niekada nebuvau susimasciusi apie tai mastau.gif bet kai atidariau siulu dezute blink.gif tai pastebejau,kad galiu devetu siulu parduotuvele atsidaryti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 21:18)
Sitas darbelis Jusu tetos?

Neeee biggrin.gif bet panašus 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Sveikos merginos biggrin.gif
Negaliu nepasigirti,cia mano vyro darbas 4u.gif prasiau tris dienas padare kazkur per tris valandas,Jau uzsidejau medziaga ,truputi pasiuvinejau bet nezinau kada baigsiu.Cia bus keliu metu darbas tikriausiai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 07 08, 20:53)

Kaip fainai bigsmile.gif Saunuolis Jusu vyras 4u.gif Sekmes Jums darbe thumbup.gif
Atsakyti
Taigi, paskutinieji meškučiai bigsmile.gif wub.gif

user posted image
user posted image

O čia ankstesnė ketveriukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 08 liepos 2009 - 20:23