Florestina,tikrai idomu koks prizas?O aš prenumeratos prizą jau pasiėmiau seniai ,tik kad neišsiuvinėjau dar -bus skirtukas su žirafomis ant plastikinės kanvos...
ps jau pamačiau ,kad prizas superinis,lauksim rezultato,paukštukai labai simpatiški...
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 14:50)
Florestina,tikrai idomu koks prizas?O aš prenumeratos prizą jau pasiėmiau seniai ,tik kad neišsiuvinėjau dar -bus skirtukas su žirafomis ant plastikinės kanvos...
ps jau pamačiau ,kad prizas superinis,lauksim rezultato,paukštukai labai simpatiški...
Tiesiog dar yra likę neatsimtų prizų ir manęs paprašė paskelbti siuvinėtojų forumuose. Ten visi skirtukai, likę tik su saulėgrąžom ir su irisais. Man pusserė padovanojo su lelijom, bet ir tas kažkur pradėta mėtosi.
Bet dydis koks, ten bus mano didžiausias siuvinys 37,5 X 29 cm.
Sveikos kryziavotojos
As jau daugiau nei puse vestuvinio metriko turiu jaunoji jau gatava, ir jaunikio puse likusi mastau jau apie reminima Pauksciukas kiek zinau klaipediete, tai gal galit man patart kur klp graziai remina ? Ir dar - kai baigsiu man siuvini reikia isskalbti ir isdziovinti lygiai patiesta ? Ar reikia islyginti (nieko nezinau, nes dar nieko neteko reminti )
As jau daugiau nei puse vestuvinio metriko turiu jaunoji jau gatava, ir jaunikio puse likusi mastau jau apie reminima Pauksciukas kiek zinau klaipediete, tai gal galit man patart kur klp graziai remina ? Ir dar - kai baigsiu man siuvini reikia isskalbti ir isdziovinti lygiai patiesta ? Ar reikia islyginti (nieko nezinau, nes dar nieko neteko reminti )
Florestina, prizas tikrai
Florestina, puikus prizas
reikia ir išlyginti
QUOTE(beladona @ 2009 07 08, 16:29)
kai baigsiu man siuvini reikia isskalbti ir isdziovinti lygiai patiesta ? Ar reikia islyginti (nieko nezinau, nes dar nieko neteko reminti )
reikia ir išlyginti
Labas mergytes,nu ir darbeliu grozis
O as vakar internetu siulu uzsisakiau dveims darbams,tai dabar laukiu Mb net nesakiau kad 100lt paliksiu uz siulus
O as vakar internetu siulu uzsisakiau dveims darbams,tai dabar laukiu Mb net nesakiau kad 100lt paliksiu uz siulus
grožis reikalauja aukų... brangus tas mūsų hobis ,kad jį kur...
Visu darbeliai nuostabus
Mano teta su karstais klyjais prie remelio priklijavo tas pupeles, o pries tai nulakavo bespalviu laku, bet sake ilgai ten dirbosi su tom pupelem ...
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 11:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti.
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia.
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? Patarkite, mamytes.
[url=http://www.part.lt/perziura/f357e6cf0b3a4aee643fc94dcfdca435644.jpg]
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia.
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? Patarkite, mamytes.
[url=http://www.part.lt/perziura/f357e6cf0b3a4aee643fc94dcfdca435644.jpg]
Mano teta su karstais klyjais prie remelio priklijavo tas pupeles, o pries tai nulakavo bespalviu laku, bet sake ilgai ten dirbosi su tom pupelem ...
QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 18:03)
mano darbelis siuvinetas ant lino
labai skaniai atrodo
daiwyte, ir kokius darbelius išsirinkai? o metriką jau įsirėminai?
QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 17:03)
Toks vasariškas.
Zundyte, mano sesuo liepė pasakyti, kad tavo avataras fanuolis.