Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Florestina,tikrai idomu koks prizas?O aš prenumeratos prizą jau pasiėmiau seniai ,tik kad neišsiuvinėjau dar blush2.gif -bus skirtukas su žirafomis ant plastikinės kanvos... ax.gif
ps jau pamačiau ,kad prizas superinis,lauksim rezultato,paukštukai labai simpatiški... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 liepos 2009 - 14:52
QUOTE(zundyte @ 2009 07 08, 14:50)
Florestina,tikrai idomu koks prizas?O aš prenumeratos prizą jau pasiėmiau seniai ,tik kad neišsiuvinėjau dar  blush2.gif -bus skirtukas su žirafomis ant plastikinės kanvos... ax.gif
ps jau pamačiau ,kad prizas superinis,lauksim rezultato,paukštukai labai simpatiški... thumbup.gif

Tiesiog dar yra likę neatsimtų prizų ir manęs paprašė paskelbti siuvinėtojų forumuose. g.gif Ten visi skirtukai, likę tik su saulėgrąžom ir su irisais. Man pusserė padovanojo su lelijom, bet ir tas kažkur pradėta mėtosi. g.gif

Bet dydis koks, ten bus mano didžiausias siuvinys 37,5 X 29 cm.
Atsakyti
Sveikos kryziavotojos 4u.gif

As jau daugiau nei puse vestuvinio metriko turiu wink.gif jaunoji jau gatava, ir jaunikio puse likusi thumbup.gif mastau jau apie reminima g.gif Pauksciukas kiek zinau klaipediete, tai gal galit man patart kur klp graziai remina ? Ir dar - kai baigsiu man siuvini reikia isskalbti ir isdziovinti lygiai patiesta ? Ar reikia islyginti (nieko nezinau, nes dar nieko neteko reminti blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 08 liepos 2009 - 15:30
Florestina, prizas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Florestina, puikus prizas thumbup.gif

QUOTE(beladona @ 2009 07 08, 16:29)
kai baigsiu man siuvini reikia isskalbti ir isdziovinti lygiai patiesta ? Ar reikia islyginti (nieko nezinau, nes dar nieko neteko reminti  blush2.gif )

reikia ir išlyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes,nu ir darbeliu grozis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

O as vakar internetu siulu uzsisakiau dveims darbams,tai dabar laukiu ax.gif Mb net nesakiau kad 100lt paliksiu uz siulus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 08 liepos 2009 - 16:31
grožis reikalauja aukų... lotuliukas.gif brangus tas mūsų hobis ,kad jį kur... doh.gif
Atsakyti
mano darbelis siuvinetas ant lino ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 19:03)

user posted image

thumbup.gif wub.gif labai dailus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Visu darbeliai nuostabus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 11:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. doh.gif Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti. 4u.gif
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia. 4u.gif
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? g.gif  Patarkite, mamytes. 4u.gif

[url=http://www.part.lt/perziura/f357e6cf0b3a4aee643fc94dcfdca435644.jpg]

Mano teta su karstais klyjais prie remelio priklijavo tas pupeles, o pries tai nulakavo bespalviu laku, bet sake ilgai ten dirbosi su tom pupelem ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 08 liepos 2009 - 17:12
QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 18:03)

labai skaniai atrodo bigsmile.gif

daiwyte, ir kokius darbelius išsirinkai? o metriką jau įsirėminai?
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 07 08, 17:03)

Toks vasariškas. wub.gif

Zundyte, mano sesuo liepė pasakyti, kad tavo avataras fanuolis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 liepos 2009 - 17:23