Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Tai iš tikro niekas labai nekreipia dėmesio į tą horizontą biggrin.gif tik aš vis matau... Gyvai net mažiau krenta į akis, nes paveikslas ne mažytis. Kritikos nesulaukiau - visiems patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 07 08, 10:29)
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn. Nežinau, kur jis buvo paslėptas nuo balandžio, bet ir dabar nėra pakabintas - vis neatranda savo vietos 4u.gif Siuvinėjau apie 4 mėnesius, įrėmintas dirbtuvėse, bet nelabai gražiai...

Gražus darbas.

Kalibra ir Ramziuke jūsų darbai thumbup.gif , labai gražu!
Atsakyti
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga

labai gražus darbas, toks gaivus bigsmile.gif

QUOTE(nekava @ 2009 07 08, 10:34)
ar man pasirode ar kasiulai.lt pabrangi DMC siuliukai  g.gif  praieta syki lyg po 1.60lt mokejau, ar man cia vaidenasi, o dabar jau 1.80lt  bigsmile.gif  brangiau nei siuvinejimo magijoj  bigsmile.gif

aš visada pas juos už DMC mokėjau 1.80lt 4u.gif po 1.60lt buvo Anchor siūliukai, kažkokia akcija jiems buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn.

QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada.

Labai grazus darbai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

sakykit, ar gali DMC siūlas dažyt medžiagą siuvinėjant? blink.gif Pradėjau vakar ant baltos medžiagėlės DMC 115 Nr. melanžiniu tokiu siuvinėt - nugi tamsi spalva tikrai ne šešėlį meta. Man tai konkrečiai spalvą skleidžia.. blink.gif Kas bus paskui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 08, 12:30)
Sveikos,

sakykit, ar gali DMC siūlas dažyt medžiagą siuvinėjant?  blink.gif Pradėjau vakar ant baltos medžiagėlės DMC 115 Nr. melanžiniu tokiu siuvinėt - nugi tamsi spalva tikrai ne šešėlį meta. Man tai konkrečiai spalvą skleidžia..  blink.gif Kas bus paskui?  g.gif

man ir ši spalva dažė, bet paskum gražiai viskas išsiplovė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. doh.gif Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti. 4u.gif
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia. 4u.gif
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? g.gif  Patarkite, mamytes. 4u.gif

labai grazu wub.gif gal galetumet atsiust schemute 4u.gif
indriuniukas@gmail.com
buciau dekinga wub.gif
o seip puiki ideja remint kavos pupelem,tik nelabai apskritai issivaizduoju kaip tai padaryt butu galima g.gif
bet turbut butu labai grazu ir orginalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 08, 12:30)
sakykit, ar gali DMC siūlas dažyt medžiagą siuvinėjant?  blink.gif Pradėjau vakar ant baltos medžiagėlės DMC 115 Nr. melanžiniu tokiu siuvinėt - nugi tamsi spalva tikrai ne šešėlį meta. Man tai konkrečiai spalvą skleidžia..  blink.gif Kas bus paskui?  g.gif

man kiti DMC siūlai nedažo, tik melanžiniai, bet išsiplauna, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinote kuri nors, kur butu galima nusipirkti evenweave'o kokios lengvos sviesios spalvos karpomo, nes man reikia metro, o karpomus tik baltus kazkaip maciau schmoll.gif
Atsakyti
Ką tik grįžau iš leidyklos ir leidėjai labai prašė paskelbti.

Skelbimukas.

Kas esat laimėję "Siuvinėju kryželiu" prenumeratos prizą ir dar jo neatsiemę, tą dar galima padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 08, 14:33)
Ką tik grįžau iš leidyklos ir leidėjai labai prašė paskelbti.

Skelbimukas.

Kas esat laimėję "Siuvinėju kryželiu" prenumeratos prizą ir dar jo neatsiemę, tą dar galima padaryti.

Florestina, pasigirk koki priza gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 07 08, 14:43)
Florestina, pasigirk koki priza gavai?  ax.gif

Gavau tikrai gerą prizą- siuvinėjimo rinkinį:

user posted image
Atsakyti