Tai iš tikro niekas labai nekreipia dėmesio į tą horizontą tik aš vis matau... Gyvai net mažiau krenta į akis, nes paveikslas ne mažytis. Kritikos nesulaukiau - visiems patiko
QUOTE(tildushka @ 2009 07 08, 10:29)
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn. Nežinau, kur jis buvo paslėptas nuo balandžio, bet ir dabar nėra pakabintas - vis neatranda savo vietos Siuvinėjau apie 4 mėnesius, įrėmintas dirbtuvėse, bet nelabai gražiai...
Gražus darbas.
Kalibra ir Ramziuke jūsų darbai , labai gražu!
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga
labai gražus darbas, toks gaivus
QUOTE(nekava @ 2009 07 08, 10:34)
ar man pasirode ar kasiulai.lt pabrangi DMC siuliukai praieta syki lyg po 1.60lt mokejau, ar man cia vaidenasi, o dabar jau 1.80lt brangiau nei siuvinejimo magijoj
aš visada pas juos už DMC mokėjau 1.80lt po 1.60lt buvo Anchor siūliukai, kažkokia akcija jiems buvo
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn.
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada.
Labai grazus darbai
Sveikos,
sakykit, ar gali DMC siūlas dažyt medžiagą siuvinėjant? Pradėjau vakar ant baltos medžiagėlės DMC 115 Nr. melanžiniu tokiu siuvinėt - nugi tamsi spalva tikrai ne šešėlį meta. Man tai konkrečiai spalvą skleidžia.. Kas bus paskui?
sakykit, ar gali DMC siūlas dažyt medžiagą siuvinėjant? Pradėjau vakar ant baltos medžiagėlės DMC 115 Nr. melanžiniu tokiu siuvinėt - nugi tamsi spalva tikrai ne šešėlį meta. Man tai konkrečiai spalvą skleidžia.. Kas bus paskui?
QUOTE(libaja @ 2009 07 08, 12:30)
Sveikos,
man ir ši spalva dažė, bet paskum gražiai viskas išsiplovė
QUOTE(raksa @ 2009 07 08, 10:53)
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti.
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia.
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? Patarkite, mamytes.
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia.
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? Patarkite, mamytes.
labai grazu gal galetumet atsiust schemute
indriuniukas@gmail.com
buciau dekinga
o seip puiki ideja remint kavos pupelem,tik nelabai apskritai issivaizduoju kaip tai padaryt butu galima
bet turbut butu labai grazu ir orginalu
QUOTE(libaja @ 2009 07 08, 12:30)
man kiti DMC siūlai nedažo, tik melanžiniai, bet išsiplauna, nepergyvenk
gal zinote kuri nors, kur butu galima nusipirkti evenweave'o kokios lengvos sviesios spalvos karpomo, nes man reikia metro, o karpomus tik baltus kazkaip maciau
Ką tik grįžau iš leidyklos ir leidėjai labai prašė paskelbti.
Skelbimukas.
Kas esat laimėję "Siuvinėju kryželiu" prenumeratos prizą ir dar jo neatsiemę, tą dar galima padaryti.
Skelbimukas.
Kas esat laimėję "Siuvinėju kryželiu" prenumeratos prizą ir dar jo neatsiemę, tą dar galima padaryti.
QUOTE(Florestina @ 2009 07 08, 14:33)
Ką tik grįžau iš leidyklos ir leidėjai labai prašė paskelbti.
Skelbimukas.
Skelbimukas.
Florestina, pasigirk koki priza gavai?
QUOTE(Brno @ 2009 07 08, 14:43)
Florestina, pasigirk koki priza gavai?
Gavau tikrai gerą prizą- siuvinėjimo rinkinį: