Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 07 07, 19:40)
Ramziuke ,fantastiškas darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,gal galima schemutę į  manociuja(eta)gmail.com  ...atsiprašau ,kad taip mandriai adresą rašau-kompas nespaudžia etos,o kaip padaryt kad spaustų,tai ir nežinau... blush2.gif

Pas mane- tai reikia perjungti Anglų kalbą (vietoj Lietuvių). Ir spaudžia eta paspaudus kartu Shift+2. Ramziukės darbas tai tiesiog fantastiškas wub.gif .
Atsakyti
Kalibra - puikus darbelis - tikroviškas, mielas.... nu trūksta žodžių...

QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 07, 11:44)
O čia mano dar vienas jau senokai baigtas ir padovanotas mamai wub.gif

Nugriuvau nuo tokio grožio, ainu pasislėpsiu po pernykščiais lapais su savo minimalistiniais siuviniais.... doh.gif
Atsakyti
VILMADO,nesislėpk po lapais. Kartais paprastume genealumas,ar kaip ten.Mažesni darbai ne mažiau nuostabus.Nors tiesa sakant,tikrai pagarba tokio lygio auksarankėms. P.S.O @ eta raidelė pas mane Alt+64,kai lietuviškas meniu.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 07, 14:03)
Angie_Kiras, tu seniai čia besirodei  smile.gif  ką dabar besiuvinėji?

Dabar darbuojuosi prie barsukų wink.gif Jau kaip ir baigti, tik foną reikia "damušt". Bet šiaip labai fainai ir lengvai siuvinėjosi, manau, greitai su jais pasirodysiu wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
noriu paklausti, ar bandet kada teirautis informacijos Siuvinejimo magijos el.parduotuveje? Rasau laiska - niekas neatraso, skambinu - nekelia unsure.gif Nesuprantu, kaip man suzinoti rupimus dalykus.. g.gif
Gal kuri ten pirkote Charles Craft Monaco 28, antique white sp. Evenweave audinys ?
Kiek ten tu vienetu reikia pirkti, kad as metra audinio gauciau? Ir aplamai gal bandete kuri sia medziagele? Pasidalintumete savo ispudziais apie ja 4u.gif
Atsakyti
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn. Nežinau, kur jis buvo paslėptas nuo balandžio, bet ir dabar nėra pakabintas - vis neatranda savo vietos 4u.gif Siuvinėjau apie 4 mėnesius, įrėmintas dirbtuvėse, bet nelabai gražiai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 08 liepos 2009 - 09:30
ar man pasirode ar kasiulai.lt pabrangi DMC siuliukai g.gif praieta syki lyg po 1.60lt mokejau, ar man cia vaidenasi, o dabar jau 1.80lt bigsmile.gif brangiau nei siuvinejimo magijoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 07 08, 10:29)
Šitą paveikslą padovanojau draugo tėčiui 50-tojo jubiliejaus proga balandžio mėn. Nežinau, kur jis buvo paslėptas nuo balandžio, bet ir dabar nėra pakabintas - vis neatranda savo vietos 4u.gif Siuvinėjau apie 4 mėnesius, įrėmintas dirbtuvėse, bet nelabai gražiai...

Oho, gražu thumbup.gif

O kas nepatiko rėminime? g.gif Kur rėminai?
Atsakyti
Angie_Kiras, ačiū 4u.gif
O dėl rėminimo - neištempta normaliai, horizontas išlenktas doh.gif Vienoj pusėj, kur kalnai, taip ir turi atrodyt, o kitoj pusėj turi tiesiai nueit, bet yra kaip yra. Rėminau Kaune prie Hyper Maximos. Buvau paskaičius, kad normaliai rėmina, bet... Na gal kitą kartą pačiai reiks rėmint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 08 liepos 2009 - 09:51
Senai bebuvau cia ilindusi, tiesiog per tuos remontus neturejau kada. doh.gif Laaabaiii grazus visu darbeliai, kiek spejau perziureti. 4u.gif
Idedu savo "Kavos mergaite", aciu uz schemute ir patarimus, Sandrulia. 4u.gif
Noriu pabandyti reminti su kavos pupelemis. Gal kas nors jau taip remino? Idomu, ar reikia jas kaip nors pries tai paruosti, kad neisteptu drobeles, ar nereikia? g.gif Patarkite, mamytes. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 07 08, 09:34)
ar man pasirode ar kasiulai.lt pabrangi DMC siuliukai  g.gif  praieta syki lyg po 1.60lt mokejau, ar man cia vaidenasi, o dabar jau 1.80lt  bigsmile.gif  brangiau nei siuvinejimo magijoj  bigsmile.gif

Gal kokia akcija buvo, aš visada po 1,80 Lt mokėjau. g.gif

Kiek daug puikių darbelių užderėjo. wub.gif O aš ruošiuosi į redakciją pasiimti prizo, pasirodo mes beveik kaimynai su jais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 liepos 2009 - 09:57
QUOTE(tildushka @ 2009 07 08, 10:49)
O dėl rėminimo - neištempta normaliai, horizontas išlenktas doh.gif Vienoj pusėj, kur kalnai, taip ir turi atrodyt, o kitoj pusėj turi tiesiai nueit, bet yra kaip yra.

Kai pasakei, kur žiūrėt, tada pastebėjau, o šiaip net neatkreipiau dėmesio... Gal "gyvai" ir labiau matosi. Anyway, manau, draugo tėčiui vis tiek dovana patiko, o tas horizontas turbūt irgi neužkliuvo smile.gif
Atsakyti