Vau koks peizazas
Na ir darbelių gražumas , visoms po . Gana dažnai užsuku į šitą temelę pasigrožėti, tai pastoviai akys rainsta ir žodžių trūksta. Peizažas ir elniai kaip nuotraukos atrodo, o ir kiti kruopštūs bei mieli darbeliai. Šaunuolės Na gal ir man kada nors ateis laikas pasirodyti
Ramziuke, wow nuostabus peizažas, puiki dovana.
pavydžiu kantrybės merginoms, kurios tokius darbus siuvinėja
pavydžiu kantrybės merginoms, kurios tokius darbus siuvinėja
QUOTE(Florestina @ 2009 07 07, 09:33)
Labutis, gal galit kuri nors pagelbėti, kokios firmos būtų spalvų kodukai.
http://s58.radikal.r...91d01f63f49.jpg
http://s58.radikal.r...91d01f63f49.jpg
DMC
Ramziukė
LABAI GRAZU man kantrybes tokiam darbui neuztektu .....kiek laiko siuvinejai?
Neįtikėtina... vos keleta dienų jūsų neaplankyk ir tiek grožybių atsiranda
Ačiū drafe, astulia, Mergaiciukas, daivyte ir kt., kurios nepagailėjot gražių žodelių mano Ratams
Visi parodyti METRIKIUKAI labai šilti ir mieli
Kalibra, Ramziuke, jūsų darbai įspūdingi be galo gražu! Ir kaip jums taip pavyksta, tiek kantrybes...
Ačiū drafe, astulia, Mergaiciukas, daivyte ir kt., kurios nepagailėjot gražių žodelių mano Ratams
Visi parodyti METRIKIUKAI labai šilti ir mieli
Kalibra, Ramziuke, jūsų darbai įspūdingi be galo gražu! Ir kaip jums taip pavyksta, tiek kantrybes...
Kalibra, Ramziuke - prisidedu prie pagyrų, super darbai Beje, tie elniai irgi įeina i mano ateities planus...
Angie_Kiras, tu seniai čia besirodei ką dabar besiuvinėji?
Visų labai gražūs darbeliai Šaunuolės merginos
Ramziuke, ant kokios spalvos kanvos siuvinėtas peizažas, jeigu gerai įžiūriu melsva...
Ramziuke, ant kokios spalvos kanvos siuvinėtas peizažas, jeigu gerai įžiūriu melsva...
Ačiū merginos
Tiksliai nepasakysiu, apie pusmetį
Gerai įžiūri švelniai švelniai melsva
QUOTE(amiyra @ 2009 07 07, 12:54)
Ramziukė
Tiksliai nepasakysiu, apie pusmetį
QUOTE(radvileee @ 2009 07 07, 15:05)
Gerai įžiūri švelniai švelniai melsva
Ramziuke ,fantastiškas darbelis ,gal galima schemutę į manociuja(eta)gmail.com ...atsiprašau ,kad taip mandriai adresą rašau-kompas nespaudžia etos,o kaip padaryt kad spaustų,tai ir nežinau...