Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Vau koks peizazas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir darbelių gražumas wub.gif, visoms po 4u.gif. Gana dažnai užsuku į šitą temelę pasigrožėti, tai pastoviai akys rainsta ir žodžių trūksta. Peizažas ir elniai kaip nuotraukos atrodo, o ir kiti kruopštūs bei mieli darbeliai. Šaunuolės biggrin.gif Na gal ir man kada nors ateis laikas pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Ramziuke, wow wub.gif nuostabus peizažas, puiki dovana.
pavydžiu kantrybės merginoms, kurios tokius darbus siuvinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 07, 09:33)
Labutis, gal galit kuri nors pagelbėti, kokios firmos būtų spalvų kodukai.
http://s58.radikal.r...91d01f63f49.jpg

DMC smile.gif

Ramziukė

LABAI GRAZU smile.gif man kantrybes tokiam darbui neuztektu .....kiek laiko siuvinejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 07 liepos 2009 - 11:56
Neįtikėtina... vos keleta dienų jūsų neaplankyk ir tiek grožybių atsiranda mirksiukas.gif
Ačiū drafe, astulia, Mergaiciukas, daivyte ir kt., kurios nepagailėjot gražių žodelių mano Ratams blush2.gif
Visi parodyti METRIKIUKAI labai šilti ir mieli 4u.gif
Kalibra, Ramziuke, jūsų darbai įspūdingi thumbup.gif be galo gražu! Ir kaip jums taip pavyksta, tiek kantrybes...
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 07 07, 11:54)

Labai ačiū.
Atsakyti
Kalibra, Ramziuke - prisidedu prie pagyrų, super darbai thumbup.gif Beje, tie elniai irgi įeina i mano ateities planus... smile.gif
Atsakyti
Angie_Kiras, tu seniai čia besirodei smile.gif ką dabar besiuvinėji?
Atsakyti
na jau groziuuuuuu prisiziurejau....user posted image issitraukiau ir as "kryziavones".
Atsakyti
Visų labai gražūs darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės merginos thumbup.gif
Ramziuke, ant kokios spalvos kanvos siuvinėtas peizažas, jeigu gerai įžiūriu melsva... g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
QUOTE(amiyra @ 2009 07 07, 12:54)
Ramziukė

LABAI GRAZU smile.gif man kantrybes tokiam darbui neuztektu .....kiek laiko siuvinejai?

Tiksliai nepasakysiu, apie pusmetį ax.gif
QUOTE(radvileee @ 2009 07 07, 15:05)

Ramziuke, ant kokios spalvos kanvos siuvinėtas peizažas, jeigu gerai įžiūriu melsva... g.gif

Gerai įžiūri drinks_cheers.gif švelniai švelniai melsva smile.gif
Atsakyti
Ramziuke ,fantastiškas darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,gal galima schemutę į manociuja(eta)gmail.com ...atsiprašau ,kad taip mandriai adresą rašau-kompas nespaudžia etos,o kaip padaryt kad spaustų,tai ir nežinau... blush2.gif
Atsakyti