Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti smile.gif
Atsakyti
Kalibra, įspūdingas darbas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, senai besirodziau, tai rodau nauja savo maza darbeli.
ikeliu tik nuoroda kadangi nemoku sumazint nuotrauku.
vertinkit- komentuokit blush2.gif
http://public.fotki....mobiliamte.html
http://public.fotki....i/p1011760.html
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 06, 19:29)

Labai kruopštus darbelis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 06, 20:29)

O aš prikibsiu biggrin.gif kodėl kryželiai nežiūri visi į vieną pusę? ir dar - man visad kliūna kraštiniai kryželiai išlindę už BS'o, žinau, kad daugelis schemų taip nupaišytos, bet aš visad darau dalinius kryželius, kad nekyšotų kampeliai

Atsakyti
Sveikos gyvos biggrin.gif tik pora savaiciu islekus buvau o darbu milijonas jau ir dar tokiu superiniu bigsmile.gif visos po glebi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as aptingau siuvinejime stovi kruveles sukrautos jau su siulais ir medziagom blush2.gif

po atostogu dar neatsigavus biggrin.gif na bet tikuosi sia savaite pabaigsiu savo padekliukus smile.gif tada jau visus pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 06 liepos 2009 - 21:46
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 06, 20:59)
O aš prikibsiu biggrin.gif kodėl kryželiai nežiūri visi į vieną pusę? ir dar - man visad kliūna kraštiniai kryželiai išlindę už BS'o, žinau, kad daugelis schemų taip nupaišytos, bet aš visad darau dalinius kryželius, kad nekyšotų kampeliai

ax.gif su kryzeliais man ne kas, as tik pradedancioji siuvinet, tai stengiuos, bet ne visda gaunas ir ne visada noriu ardyt
Atsakyti
Labutis, gal galit kuri nors pagelbėti, kokios firmos būtų spalvų kodukai.
http://s58.radikal.r...91d01f63f49.jpg
Atsakyti
Kalibra, swoon.gif swoon.gif nu jau grozis wub.gif wub.gif nera zodziu, kaip dailiai isiuvineta, man ziema pats megstamiausias metu laikas, tai sitas paveikslas taip nuostalgiskai primine ziema blush-anim-cl.gif

gabiiiiiiii, nu visai mielas tas ciucikas rolleyes.gif bet mano manymu jei esi pradedancioji, tai reiktu taisyti klaidas, kadangi po to jau maziau ju darysi, vien del nenoro ju ardyti ir taisyti biggrin.gif
O seip dauguma merginu prisibijo lino ar kitu smulkesniu medzegeliu, bet pasakysiu kad as ant Aidos siuvinedama priveliu daugiau klaidu nei ant tu smulkiu medzegeliu - gal del susikaupimo didesnio ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 06, 20:29)

Grazus bei mielas darbelis. Butu graziau ir tvarkingiau jei kryziukai i viena puse guletu, bet kadangi esi pradedancioji tai manau dar visko ismoksi. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

visų metrikiukai labai gražūs wub.gif

QUOTE(Kalibra @ 2009 07 06, 17:47)
noriu ir aš pasirodyti smile.gif
Užbaigtas DIM dizaino "Woodland Winter". 30 spalvų, siuvinėta pilnu, pusiniu kryželiu, buvo nemažai blendingo. Dydis su rėmais 45*70 cm.

ohmy.gif lyg nupieštas, nutapytas būtų. fantastiškas darbas! ir įrėmintas taip prabangiai. labai jam tinka. žiuriu ir grožiuosi wub.gif
Gal galit papasakot kas tas blendingas? rolleyes.gif gal kai kelių spalvų siūlais siuvinejama vienu metu?

Papildyta:
sveikinimai Diudui ir Florestinai nugalėjus konkurse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 07 liepos 2009 - 09:16
Kalibra, neraliai gražu wub.gif
Ir metrikai labai mieli thumbup.gif

O čia mano dar vienas jau senokai baigtas ir padovanotas mamai wub.gif

user posted image
Atsakyti