Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 04, 21:42)
Tikra menininkė wub.gif Labai mieli tavo darbeliai, ypač, kai spalvas savo renki. Ir labai šriftus gražiai parenki. Įstrigęs man tavo sūnelio metriko šriftukas.
QUOTE(Sandrulia @ 2009 07 04, 22:30)
Dar viena metrika - triguba biggrin.gif broliukui ir dviem sesutėm wub.gif
Ir dar kartą bis.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 04, 23:02)
Tikra menininkė  wub.gif Labai mieli tavo darbeliai, ypač, kai spalvas savo renki. Ir labai šriftus gražiai parenki. Įstrigęs man tavo sūnelio metriko šriftukas.
Ir dar kartą  bis.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

Oi net nuraudau blush2.gif ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 04, 22:40)
Na, jei visos tai ir aš - seniai jau išsiuvinėta, bet nerodžiau nes buvo jau pabodę, o dabar parodysiu vien dėl raidžių, nes man patinka pamatyti ir kitų variantus, kaip vardus ir skaičiukus išsiuvinėja :

user posted image

Tiesa - medžiagos tai paskūpėjau - apsiskaičiavau...   doh.gif  -  tai truputį ankštoka tam leliukui, bet ką jau dabar....  kitą kart  žinosiu...  blush2.gif

sakykit ka reiskia tas skaiciu kodas 8:25 blush2.gif parasiau tada tik daejo juk valanda doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitele: 04 liepos 2009 - 22:39
Aš taip pat esu tarp nugalėtojų su savosiomis rankinėmis šiame naujausiame "Rankdarbių kraitelės" numeryje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 04, 22:40)
Na, jei visos tai ir aš - seniai jau išsiuvinėta, bet nerodžiau nes buvo jau pabodę, o dabar parodysiu vien dėl raidžių, nes man patinka pamatyti ir kitų variantus, kaip vardus ir skaičiukus išsiuvinėja :

Tiesa - medžiagos tai paskūpėjau - apsiskaičiavau...  doh.gif  -  tai truputį ankštoka tam leliukui, bet ką jau dabar....  kitą kart  žinosiu...  blush2.gif

Sveikos.
Nu ir metrikiuku uzderejo. Nors keli vienodi, bet kiekvienas savaip grazus. Labai grazus raidziu sriftai parinkti.

Vilmado - gal gali isduoti paslapti is kur toki grazu srifta gavai?... ax.gif
Atsakyti
Diudai, Florestina, bis.gif first.gif
Atsakyti
Labai gražūs metrikiukai wub.gif
o tas trigubas bigsmile.gif tikrai šauni mintis ir idėja thumbup.gif
Atsakyti
Diudas,ir tau sveikinimai nugalėjus thumbup.gif 4u.gif 4u.gif ,atpažinau ta tašiuką ,bet galva kaip puodynė -nebežinojau kuri gi siuvinėjo doh.gif , clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif victory.gif victory.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Vilmado,pasidalink ,kur gavai tokį šriftą gražų vardeliui,super gražiai atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 07 05, 01:02)
Vilmado - gal gali isduoti paslapti is kur toki grazu srifta gavai?...  ax.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 07 05, 09:22)

Vilmado,pasidalink ,kur gavai tokį šriftą gražų vardeliui,super gražiai atrodo... thumbup.gif

Iš Metijos ir Paukščiuko - kam reikia galiu atsiūsti tik koordinates į až mestelkit mirksiukas.gif

Na va jau Paukščiukas padarė gerą darbą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 05 liepos 2009 - 09:02
QUOTE(zundyte @ 2009 07 05, 09:22)
Diudas,ir tau sveikinimai nugalėjus thumbup.gif  4u.gif  4u.gif ,atpažinau ta tašiuką ,bet galva kaip puodynė -nebežinojau kuri gi siuvinėjo doh.gif , clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  victory.gif  victory.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

user posted imageuser posted image mirksiukas.gif

diudas thumbup.gif tikrai buvai verta nugalėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 07 04, 21:20)
Dar pirkau "Rankdarbių kraitelę", bet tik todėl, kad su savo siuviniais tapau konkurso prizininke.

QUOTE(diudas @ 2009 07 05, 00:00)
Aš taip pat esu tarp nugalėtojų su savosiomis rankinėmis šiame naujausiame "Rankdarbių kraitelės" numeryje  blush2.gif

labai smagu ane?...
sveikinu abi labai labai, saunuoles kad rodotes savo darbus ne tik forumuose thumbup.gif
smalsu kokie prizai laukia g.gif , gal siemet jau ka siuvinejimui gausit?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ir as noiu pie sveikinimu pisideti Diudui ir Florestinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoles megytes thumbup.gif

IR labai grazus visu metrikiukai bigsmile.gif
Atsakyti