Puikiai viską padarei, gražus metrikas
Paukščiuk ,o vardas ir data ne per dideli? Nes kažkaip man taip išėjo gal akis labai nerėžia? Padariua vardo schemutę pagal tą nuorodą ,kur davei ,raidės man labai dailiospasirodė ,okai pradėjau siuvinėt ,žiūriu kad labai didelės ,bet pagalvojau ,kad vaikas ten toks ohoho ..tai tegu būna didelės ...
Viskas gerai žiūrisi, vardą tu tikriausiai didžiosiom raidėm įrašei, tai ir gavosi didesnės
Tai aš norėjau didžiosiom ,tai va ir gavau ,bet skaičiai tai didieji nebūna ,o jei tokie patys dideli ,nors ką dabar kalbėt ,bus gerai,kai žmonės aplamai nežino kas tas metrikas per paukštis ,tai galvos ,kad taip ir reikia...
QUOTE(zundyte @ 2009 07 04, 18:56)
Paukščiuk ,o vardas ir data ne per dideli? Nes kažkaip man taip išėjo gal akis labai nerėžia? Padariua vardo schemutę pagal tą nuorodą ,kur davei ,raidės man labai dailiospasirodė ,okai pradėjau siuvinėt ,žiūriu kad labai didelės ,bet pagalvojau ,kad vaikas ten toks ohoho ..tai tegu būna didelės ...
gražu... Kai išskalbsi ir išlyginsi dar bendras vaizdas pasikeis šiek tiek. Dabar labai suliniavimas "rėmina", užtai ir proporcijos "kitaip" matosi.
Taigi va prisiminiau, kad visada pristatinėju naują "Siuvinėju kryželiu". Tai va, ketvirtadienį jį įsigijau. Jame yra du paukščiai fazanas ir tukanas, saulėgrąžos vazoje, siamo katė po kinišku skėčiu, namo profilis (ta prasme namas, kur parodyti kambariai, toks kaip lėlių spinta), smulkūs siuvinėliai mokykline tematika, abėcėlė su levandom, mergina su kinišku skėčiu, meškučiai tarp gėlių ir indiškų motyvų širdelė.
Dar pirkau "Rankdarbių kraitelę", bet tik todėl, kad su savo siuviniais tapau konkurso prizininke. Man rodos, kad dar viena prizininkė taip pat iš mūsų forumo.
Dar pirkau "Rankdarbių kraitelę", bet tik todėl, kad su savo siuviniais tapau konkurso prizininke. Man rodos, kad dar viena prizininkė taip pat iš mūsų forumo.
Mačiau ,mačiau kačiuką tarp aguonų,Florestina,šaunuolė sveikinimai
Aš irgi ką tik baigiau tokį pat metriką, kaip ir zundyte tik raideles kitaip dėliojau, taip man kažkaip gražiau, tarsi vientisa su pačiu paveiksliuku
Beje, spalvas rinkau iš akies, tai meškutis gavosi ne toks ryžas, kaip originale, bet gi visokių atspalvių tų meškučių būna ir dar kaspinas per didelis viena eilute, padariau kažkur klaidą ir niekaip neradau kur teko laviruot
O čia mažytė dovanėlė mažai mergytei dar nesugalvojau kaip realizuot, bet matyt rėminsiu
Realiai ryškesnis, nuotraukoj kažkoks pablukęs atrodo
Beje, spalvas rinkau iš akies, tai meškutis gavosi ne toks ryžas, kaip originale, bet gi visokių atspalvių tų meškučių būna ir dar kaspinas per didelis viena eilute, padariau kažkur klaidą ir niekaip neradau kur teko laviruot
O čia mažytė dovanėlė mažai mergytei dar nesugalvojau kaip realizuot, bet matyt rėminsiu
Realiai ryškesnis, nuotraukoj kažkoks pablukęs atrodo
Sandrulia ,labai įdomus variantas raidžių gavosi,jei dar siuvinėsiu ,reisk pabandyt taip ,tik vardelis trumpas turi būt,o spalvos ,tai koks gi skirtumas kokios ,tiek vaikai tiek meškinai skirtingi būna. ..o apie kaspiną tai jei nebūtum pasakius tai ir nežinotumėm,nors išesmė juk nieko nesimato....aš kai drambliuką siuvinėjau irgi kryželi per žemai vienu langeliu išsiuvau tai irgi teko laviruot ,bet galutiniam variante nieko nesimato....
Florestina - sveikinu tapus prizininke, šaunuolė
Tai ką aš kalta, kad kažkas kaspiną kreivai užrišo
Papildyta:
Galima ir ilgesnį vardą, tik tada jau šriftą smulkesnį reiktų rinktis
Dar viena metrika - triguba broliukui ir dviem sesutėm
Rėminta su stiklu, tai nuotraukoj matosi atspindžiai
QUOTE(zundyte @ 2009 07 04, 21:51)
.o apie kaspiną tai jei nebūtum pasakius tai ir nežinotumėm,nors išesmė juk nieko nesimato....
Tai ką aš kalta, kad kažkas kaspiną kreivai užrišo
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 07 04, 21:51)
Sandrulia ,labai įdomus variantas raidžių gavosi,jei dar siuvinėsiu ,reisk pabandyt taip ,tik vardelis trumpas turi būt
Galima ir ilgesnį vardą, tik tada jau šriftą smulkesnį reiktų rinktis
Dar viena metrika - triguba broliukui ir dviem sesutėm
Rėminta su stiklu, tai nuotraukoj matosi atspindžiai
Na, jei visos tai ir aš - seniai jau išsiuvinėta, bet nerodžiau nes buvo jau pabodę, o dabar parodysiu vien dėl raidžių, nes man patinka pamatyti ir kitų variantus, kaip vardus ir skaičiukus išsiuvinėja :
Tiesa - medžiagos tai paskūpėjau - apsiskaičiavau... - tai truputį ankštoka tam leliukui, bet ką jau dabar.... kitą kart žinosiu...
Tiesa - medžiagos tai paskūpėjau - apsiskaičiavau... - tai truputį ankštoka tam leliukui, bet ką jau dabar.... kitą kart žinosiu...
Kokie mieli darbeliai , ačiū už sveikinimus.