Labai gražūs darbai ant lino ,bandysiu ir aš ant jo siuvinėt ,per savaitgalį baigsiu metriką ,paskui damušiu pintinę per kokias dvi savaites, manau ,o tada jau laukia manęs linas ,biski baisoka ,bet į balą kritęs sausas neišlipsi-siūlai ir medžiaga nupirkti.telieka siuvinėt...
Gražūs darbai ant lino
Klausiu jūsų, nes žinau kad jus galit padet
Rytoj pas mus mestelyje vyks muge, norečiau rėma nusipirkti, bet ar tie paprastųmeistru darbai patikimi
Byjau kad stiklas nebutu perminkštas vėliau neitilps siuvinetas darbas, arba labai susiplos
Klausiu jūsų, nes žinau kad jus galit padet
Rytoj pas mus mestelyje vyks muge, norečiau rėma nusipirkti, bet ar tie paprastųmeistru darbai patikimi
Byjau kad stiklas nebutu perminkštas vėliau neitilps siuvinetas darbas, arba labai susiplos
Na čia ir aš viena iš tų,kuriai labai gražu ant lino,bet nedrįstu pabandyti. Na manau ateis laikas. Jau labai rimtai kaupiuosiu,nes visi man gražiausi paveiksliukai ant lino siuvinėjasi(mirabilia,nimua ir kt.) O kas per medžiaga ta evenwave. Ji su skylutėm,ar kaip linas?
Rankdarbių žurnaliuką ir aš nusipirkau.Man labai patiko..ir dar patiko dėl to,kad internetas yra internetas,bet man labiau patinka realūs dalykai - žurnalai,laikraščiai,knygos..Bėda ta, kad visa tai labai brangiai kainuoja... Įdomu, o senesniuose žurnalo numeriuose yra gražių dalykėlių??Gaila,kad nepradėjau pirkti nuo pirmo numerio..Beje,jau užsisakiau siūlus,lieka tik sulaukti ir nusipirkti medžiagą
Ačiū už gražius žodžius mano darbeliui
O passportą tikriausiai bandysiu įdėt Nesinori man jo prie lino, bet per daug erdvės šiam paveikslėly lieka...
Pamatysiu kad netinka - išimsiu
Tute28> evenweave daugiau kaip linas Siuvinėt ant jo nebandžiau, bet įsivaizduoju kad turėtų tarsi tarpinis variantas tarp lino ir Aidos būt
O passportą tikriausiai bandysiu įdėt Nesinori man jo prie lino, bet per daug erdvės šiam paveikslėly lieka...
Pamatysiu kad netinka - išimsiu
Tute28> evenweave daugiau kaip linas Siuvinėt ant jo nebandžiau, bet įsivaizduoju kad turėtų tarsi tarpinis variantas tarp lino ir Aidos būt
Mergaiciuk, nimue fėja nuostabi o ir įrėminimas man patinka. paveikslėlis toks lengvas, trapus..prašosi erdvės
QUOTE(tute28 @ 2009 07 03, 21:47)
O kas per medžiaga ta evenwave. Ji su skylutėm,ar kaip linas?
Na, sakykim, pagerinta marlė Toks labai lygus, krentantis, labai malonus rankai audinys, tvarkingom nedidelėm skylutėm. Ot kaip aš čia tvarkingai surašiau QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino.
tik nepaskudink darbo su tuo pasportu, nes mano akiai cia pasportas visiskai netinka.
liuks feja
QUOTE(libaja @ 2009 07 04, 15:13)
Na, sakykim, pagerinta marlė Toks labai lygus, krentantis, labai malonus rankai audinys, tvarkingom nedidelėm skylutėm. Ot kaip aš čia tvarkingai surašiau
Skylutes matosi, jei evenweave retas.
Siaip, siuvinejimo linas irgi eveaweave. Tai nera kazkokios konkrecios medziagos pavadinimas, tai apibendrinimas visu medziagu, kuriu siulu kiekis, pvz. 1 cm, sutampa abiejomis kryptimis.
Yra skirtingu evenweave (pagal sudeti)
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 04, 16:03)
Skylutes matosi, jei evenweave retas.
A jo... nepamąsčiau apie tai... Aš ant 28 siuvinėjau, tai kaip 14 Aida.
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 03, 21:47)
Rankdarbių žurnaliuką ir aš nusipirkau.Man labai patiko..ir dar patiko dėl to,kad internetas yra internetas,bet man labiau patinka realūs dalykai - žurnalai,laikraščiai,knygos..Bėda ta, kad visa tai labai brangiai kainuoja... Įdomu, o senesniuose žurnalo numeriuose yra gražių dalykėlių??Gaila,kad nepradėjau pirkti nuo pirmo numerio..Beje,jau užsisakiau siūlus,lieka tik sulaukti ir nusipirkti medžiagą
Kokį pirkai? Aš irgi ne nuo pradžių pirkau, trukstamus "Siuvinėju kryželiu" įsigijau Vilniaus knygų mugėje, dar ir truputį pigiau. Šiaip senesnių yra čia. O gal dar ir leidykloj būtų.
Visų labai gražūs darbeliai.
Na va,pabaigiau-dar šiltas ....tik jau tas BS tai man kažkoks neaiškus ,iš tikro tai nežinau ,kaip tiksliai jį siuvinėt reikia,gal kai kur per ilgi tie dygsniai ,,nu bet iš toli tai neblogai žiūrisi
Pamiršau pasakyt ,kad nusipirkau RANKDARBIŲ ALBUMĄ NR 44,tai ten labai daug siuvinėjimo schemučių,tokių nesudėtingų paveiksliukų,visai mažų paveiksliukų kūdikiams ant seilinukų siuvinėt,manau ,kad tikrai kažką ateity siuvinėsiuiš ten ,paprastai tuose žurnaluose vos vienas kitas siuvinėlis būna,o šiame numeryje,net keista ,tiek daug ,pavartykit parduotuvėse,gal ir jums kas nors patiks...
Pamiršau pasakyt ,kad nusipirkau RANKDARBIŲ ALBUMĄ NR 44,tai ten labai daug siuvinėjimo schemučių,tokių nesudėtingų paveiksliukų,visai mažų paveiksliukų kūdikiams ant seilinukų siuvinėt,manau ,kad tikrai kažką ateity siuvinėsiuiš ten ,paprastai tuose žurnaluose vos vienas kitas siuvinėlis būna,o šiame numeryje,net keista ,tiek daug ,pavartykit parduotuvėse,gal ir jums kas nors patiks...