Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

Labai gražūs darbai ant lino 4u.gif thumbup.gif ,bandysiu ir aš ant jo siuvinėt blush2.gif ,per savaitgalį baigsiu metriką ,paskui damušiu pintinę per kokias dvi savaites, manau ,o tada jau laukia manęs linas doh.gif ,biski baisoka ,bet į balą kritęs sausas neišlipsi-siūlai ir medžiaga nupirkti.telieka siuvinėt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražūs darbai ant lino mirksiukas.gif
Klausiu jūsų, nes žinau kad jus galit padet blush2.gif
Rytoj pas mus mestelyje vyks muge, norečiau rėma nusipirkti, bet ar tie paprastųmeistru darbai patikimi blink.gif
Byjau kad stiklas nebutu perminkštas doh.gif vėliau neitilps siuvinetas darbas, arba labai susiplos
Atsakyti
Na čia ir aš viena iš tų,kuriai labai gražu ant lino,bet nedrįstu pabandyti. Na manau ateis laikas. Jau labai rimtai kaupiuosiu,nes visi man gražiausi paveiksliukai ant lino siuvinėjasi(mirabilia,nimua ir kt.) O kas per medžiaga ta evenwave. Ji su skylutėm,ar kaip linas?
Atsakyti
Rankdarbių žurnaliuką ir aš nusipirkau.Man labai patiko..ir dar patiko dėl to,kad internetas yra internetas,bet man labiau patinka realūs dalykai - žurnalai,laikraščiai,knygos..Bėda ta, kad visa tai labai brangiai kainuoja... Įdomu, o senesniuose žurnalo numeriuose yra gražių dalykėlių??Gaila,kad nepradėjau pirkti nuo pirmo numerio..Beje,jau užsisakiau siūlus,lieka tik sulaukti ir nusipirkti medžiagą smile.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius mano darbeliui 4u.gif
O passportą tikriausiai bandysiu įdėt g.gif Nesinori man jo prie lino, bet per daug erdvės šiam paveikslėly lieka...
Pamatysiu kad netinka - išimsiu irnesakyk.gif

Tute28> evenweave daugiau kaip linas 4u.gif Siuvinėt ant jo nebandžiau, bet įsivaizduoju kad turėtų tarsi tarpinis variantas tarp lino ir Aidos būt g.gif
Atsakyti
Mergaiciuk, nimue fėja nuostabi wub.gif o ir įrėminimas man patinka. paveikslėlis toks lengvas, trapus..prašosi erdvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 07 03, 21:47)
O kas per medžiaga ta evenwave. Ji su skylutėm,ar kaip linas?
Na, sakykim, pagerinta marlė g.gif Toks labai lygus, krentantis, labai malonus rankai audinys, tvarkingom nedidelėm skylutėm. Ot kaip aš čia tvarkingai surašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino.

tik nepaskudink darbo su tuo pasportu, nes mano akiai cia pasportas visiskai netinka.
liuks feja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 07 04, 15:13)
Na, sakykim, pagerinta marlė  g.gif Toks labai lygus, krentantis, labai malonus rankai audinys, tvarkingom nedidelėm skylutėm. Ot kaip aš čia tvarkingai surašiau  rolleyes.gif

Skylutes matosi, jei evenweave retas.
Siaip, siuvinejimo linas irgi eveaweave. Tai nera kazkokios konkrecios medziagos pavadinimas, tai apibendrinimas visu medziagu, kuriu siulu kiekis, pvz. 1 cm, sutampa abiejomis kryptimis.
Yra skirtingu evenweave (pagal sudeti)
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 04, 16:03)
Skylutes matosi, jei evenweave retas.

A jo... nepamąsčiau apie tai... Aš ant 28 siuvinėjau, tai kaip 14 Aida.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 07 03, 21:47)
Rankdarbių žurnaliuką ir aš nusipirkau.Man labai patiko..ir dar patiko dėl to,kad internetas yra internetas,bet man labiau patinka realūs dalykai - žurnalai,laikraščiai,knygos..Bėda ta, kad visa tai labai brangiai kainuoja... Įdomu, o senesniuose žurnalo numeriuose yra gražių dalykėlių??Gaila,kad nepradėjau pirkti nuo pirmo numerio..Beje,jau užsisakiau siūlus,lieka tik sulaukti ir nusipirkti medžiagą  smile.gif

Kokį pirkai? Aš irgi ne nuo pradžių pirkau, trukstamus "Siuvinėju kryželiu" įsigijau Vilniaus knygų mugėje, dar ir truputį pigiau. Šiaip senesnių yra čia. O gal dar ir leidykloj būtų. g.gif

Visų labai gražūs darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
Na va,pabaigiau-dar šiltas blush2.gif ....tik jau tas BS tai man kažkoks neaiškus g.gif ,iš tikro tai nežinau ,kaip tiksliai jį siuvinėt reikia,gal kai kur per ilgi tie dygsniai ,,nu bet iš toli tai neblogai žiūrisi blush2.gif
user posted image

Pamiršau pasakyt ,kad nusipirkau RANKDARBIŲ ALBUMĄ NR 44,tai ten labai daug siuvinėjimo schemučių,tokių nesudėtingų paveiksliukų,visai mažų paveiksliukų kūdikiams ant seilinukų siuvinėt,manau ,kad tikrai kažką ateity siuvinėsiuiš ten ,paprastai tuose žurnaluose vos vienas kitas siuvinėlis būna,o šiame numeryje,net keista ,tiek daug ,pavartykit parduotuvėse,gal ir jums kas nors patiks... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 liepos 2009 - 17:53