nu jau ir as turiu siuvinejimo kryzeliu nauja zurnaliuka labiausiai tai man istrigo saulegrazos vazoj, bet jau turiu issiuvinejus saulegrau lauka tai sito nesigriebsiu kol kas dar grazus ir tas kur meskiukai tarp geliu
Labas mergytes
Va ir as apsiprekinau jau dezutem nulekiau i jysik ir nusipirkau dvi po 9.99 ,ir dar vaikui dezute bakuganams susidet pagriebiau kitokia biski
nu va viena okupavo vaikis is manes dezute,ir jei dar vyras gryzes uzsimanys atimt tai vel reiks varyt uzsiprekint
aciu labai reiks issisaugot nuoroda
ir as pirkau vientik del tu saulegrazu,manau kad jo ir imsiuosi siuvinet dabar o meskiukai irgi labai faini
Va ir as apsiprekinau jau dezutem nulekiau i jysik ir nusipirkau dvi po 9.99 ,ir dar vaikui dezute bakuganams susidet pagriebiau kitokia biski
nu va viena okupavo vaikis is manes dezute,ir jei dar vyras gryzes uzsimanys atimt tai vel reiks varyt uzsiprekint
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 02, 22:56)
http://www.abakan.pl/przelicznik.htm
pabandyk cia uzeiti jei veiks nuoroda
ten daugtaskius issiskleidi is ko i ka konvertuosi ir ivedi skaiciuka-siuliuko nr
pabandyk cia uzeiti jei veiks nuoroda
ten daugtaskius issiskleidi is ko i ka konvertuosi ir ivedi skaiciuka-siuliuko nr
aciu labai reiks issisaugot nuoroda
QUOTE(nekava @ 2009 07 03, 16:55)
nu jau ir as turiu siuvinejimo kryzeliu nauja zurnaliuka labiausiai tai man istrigo saulegrazos vazoj, bet jau turiu issiuvinejus saulegrau lauka tai sito nesigriebsiu kol kas dar grazus ir tas kur meskiukai tarp geliu
ir as pirkau vientik del tu saulegrazu,manau kad jo ir imsiuosi siuvinet dabar o meskiukai irgi labai faini
QUOTE(nekava @ 2009 07 03, 15:55)
As dar nemaciau naujo numerio, reikes pasiziureti
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko Tik va siuvinėjant neturėjau siūlų numerių, tai teko pačiai derinti spalvas. Nesu labai patenkinta galutiniu rezultatu, bet jau yra kaip yra
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 19:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko Tik va siuvinėjant neturėjau siūlų numerių, tai teko pačiai derinti spalvas. Nesu labai patenkinta galutiniu rezultatu, bet jau yra kaip yra
visai graziai tau gavosi
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 19:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko
tikrai pirmą kartą siuvinėjai ant lino? laaaabai gražiai gavosi
Inuks, super mašinytės Labai dailiai išsiuvinėta
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino. Vakar įrėminau ir iš karto padovanojau
Tiesa, įrėminimas man nelabai patinka Matau, kad su rėmo dydžiu persistengiau.... Tai dar mąstau, kad reikia siuvinį nukniaukt ir pasportą įdėt
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino. Vakar įrėminau ir iš karto padovanojau
Tiesa, įrėminimas man nelabai patinka Matau, kad su rėmo dydžiu persistengiau.... Tai dar mąstau, kad reikia siuvinį nukniaukt ir pasportą įdėt
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
o man ir be pasporto labai graziai atrodo,mano manimu ten nieko netruksta
QUOTE(drafe @ 2009 07 03, 20:08)
o man ir be pasporto labai graziai atrodo,mano manimu ten nieko netruksta
labai lengva ir gražu
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
Inuks, super mašinytės Labai dailiai išsiuvinėta
Labai grazus darbelis. Simpatiska ir svelni feja.O pasportas gal ir niko butu - dabar ji labai vienisai atrodo tarp tokios erdves. Remas tai superinis !!!
Labai visu grazus darbai
As nei karto nebandziau ant lino siuvineti Manau, ateityje pabandysiu
As nei karto nebandziau ant lino siuvineti Manau, ateityje pabandysiu
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 20:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui.
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 21:03)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino.
labai grazus darbeliai