Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

nu jau ir as turiu siuvinejimo kryzeliu nauja zurnaliuka thumbup.gif labiausiai tai man istrigo saulegrazos vazoj, bet jau turiu issiuvinejus saulegrau lauka tai sito nesigriebsiu g.gif kol kas biggrin.gif dar grazus ir tas kur meskiukai tarp geliu wub.gif
Atsakyti
Labas mergytes biggrin.gif
Va ir as apsiprekinau jau dezutem nulekiau i jysik ir nusipirkau dvi po 9.99 thumbup.gif ,ir dar vaikui dezute bakuganams susidet pagriebiau kitokia biski rolleyes.gif

nu va viena okupavo vaikis is manes dezute,ir jei dar vyras gryzes uzsimanys atimt tai vel reiks varyt uzsiprekint doh.gif

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 02, 22:56)
http://www.abakan.pl/przelicznik.htm
pabandyk cia uzeiti jei veiks nuoroda 4u.gif
ten daugtaskius issiskleidi is ko i ka konvertuosi ir ivedi skaiciuka-siuliuko nr smile.gif

aciu labai reiks issisaugot nuoroda 4u.gif

QUOTE(nekava @ 2009 07 03, 16:55)
nu jau ir as turiu siuvinejimo kryzeliu nauja zurnaliuka  thumbup.gif  labiausiai tai man istrigo saulegrazos vazoj, bet jau turiu issiuvinejus saulegrau lauka tai sito nesigriebsiu  g.gif  kol kas  biggrin.gif  dar grazus ir tas kur meskiukai tarp geliu  wub.gif

ir as pirkau vientik del tu saulegrazu,manau kad jo ir imsiuosi siuvinet dabar wub.gif o meskiukai irgi labai faini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwyte: 03 liepos 2009 - 16:41
QUOTE(nekava @ 2009 07 03, 15:55)
nu jau ir as turiu siuvinejimo kryzeliu nauja zurnaliuka  thumbup.gif  labiausiai tai man istrigo saulegrazos vazoj, bet jau turiu issiuvinejus saulegrau lauka tai sito nesigriebsiu  g.gif  kol kas  biggrin.gif  dar grazus ir tas kur meskiukai tarp geliu  wub.gif

As dar nemaciau naujo numerio, reikes pasiziureti ax.gif
Atsakyti
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko ax.gif Tik va siuvinėjant neturėjau siūlų numerių, tai teko pačiai derinti spalvas. Nesu labai patenkinta galutiniu rezultatu, bet jau yra kaip yra blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 19:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko  ax.gif Tik va siuvinėjant neturėjau siūlų numerių, tai teko pačiai derinti spalvas. Nesu labai patenkinta galutiniu rezultatu, bet jau yra kaip yra  blush2.gif

visai graziai tau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 19:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui. Pirmą kartą siuvinėjau ant lino ir visai patiko  ax.gif

tikrai pirmą kartą siuvinėjai ant lino? blink.gif laaaabai gražiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Inuks, super mašinytės thumbup.gif Labai dailiai išsiuvinėta 4u.gif

Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino. Vakar įrėminau ir iš karto padovanojau biggrin.gif
Tiesa, įrėminimas man nelabai patinka unsure.gif Matau, kad su rėmo dydžiu persistengiau.... Tai dar mąstau, kad reikia siuvinį nukniaukt ir pasportą įdėt g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino. Vakar įrėminau ir iš karto padovanojau biggrin.gif
Tiesa, įrėminimas man nelabai patinka  unsure.gif Matau, kad su rėmo dydžiu persistengiau.... Tai dar mąstau, kad reikia siuvinį nukniaukt ir pasportą įdėt  g.gif

o man ir be pasporto labai graziai atrodo,mano manimu ten nieko netruksta
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 07 03, 20:08)
o man ir be pasporto labai graziai atrodo,mano manimu ten nieko netruksta

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

labai lengva ir gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 20:03)
Inuks, super mašinytės  thumbup.gif Labai dailiai išsiuvinėta  4u.gif

Tiesa, įrėminimas man nelabai patinka  unsure.gif Matau, kad su rėmo dydžiu persistengiau.... Tai dar mąstau, kad reikia siuvinį nukniaukt ir pasportą įdėt  g.gif

Labai grazus darbelis. Simpatiska ir svelni feja.O pasportas gal ir niko butu - dabar ji labai vienisai atrodo tarp tokios erdves. Remas tai superinis !!! thumbup.gif
Atsakyti
Labai visu grazus darbai thumbup.gif
As nei karto nebandziau ant lino siuvineti blush2.gif Manau, ateityje pabandysiu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2009 07 03, 20:00)
Pagaliau atiduodu jūsų teismui.

bigsmile.gif
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 07 03, 21:03)
Aš irgi pasirodysiu savo pirmą darbą ant lino.

bigsmile.gif
labai grazus darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti