Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(cacukas @ 2009 06 26, 13:04)
giedress tokios paprastos ir mielos rožytės  bigsmile.gif Turbūt smagiai siuvinėjasi? Turiu silpnybę gėlėms...  wub.gif

oj, čia ne mano darbelis biggrin.gif aš tik padėjau drafe'i šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 06 26, 12:32)
o dabar tai jau susidomejau, kas per ispudingas darbelis laukia, kad remas senasis per mazas paliko?  bigsmile.gif  blush2.gif paroyk ka siuvinet pradejus  blush2.gif
o vyras tikras saunuolis tavo!!  4u.gif

4u.gif ačiū nuo vyro, liko patenkintas pagyrom biggrin.gif 4u.gif
o siuvinėt pradėjau va ši darbą , kiek užtruksiu taiu nežinau, bet kažkada baigsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 06 26, 13:45)
Nedidele kosmetikine  ax.gif  Kai is manes siuveja visai nekokia, tai yra ka taisyti, bet megstu praktiskus daiktus, tai labai jau norejosi ismeginti ka nors sukurpti is to siuvineto paveiksliuko.

Labai įdomiai sugalvojai bigsmile.gif Ir praktiška, niekas tokios pačios neturės... biggrin.gif
Atsakyti
Nedidele kosmetikine  ax.gif  Kai is manes siuveja visai nekokia, tai yra ka taisyti, bet megstu praktiskus daiktus, tai labai jau norejosi ismeginti ka nors sukurpti is to siuvineto paveiksliuko.

labai graziai padaryta mirksiukas.gif

QUOTE(giedress @ 2009 06 26, 13:46)
oj, čia ne mano darbelis biggrin.gif aš tik padėjau drafe'i šiek tiek 4u.gif

bet as niekaip nesuprantu kaip man nepavyksta ikelti,nors atrodo viska teisingai darau unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 06 26, 14:07)
bet as niekaip nesuprantu kaip man nepavyksta ikelti,nors atrodo viska teisingai darau unsure.gif  g.gif

beveik teisingai - ten šiek tiek per daug http raidelių buvo 4u.gif
Atsakyti

Nu labai praktiškas dalykėlis. Ir labai gražiai papuoštas, labai gražiai atrodo paveiksliukas ant tos mėlynos medžiagytės. Bravo bravisimo !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 06 26, 13:48)
4u.gif  ačiū nuo vyro, liko patenkintas pagyrom  biggrin.gif  4u.gif
o siuvinėt pradėjau va ši darbą , kiek užtruksiu taiu nežinau, bet kažkada baigsiu  biggrin.gif

Džeine - jūsų visa šeimyna auksarankiai. Tu tokius pasakiškus paveikslus siuvinėji, vyras tokius rėmus gražius gamina !!! Nu faina !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Koks bus šio tavo pradėto darbelio dydis? g.gif
Atsakyti
Nedidele kosmetikine  ax.gif

ir praktiška ir gražu. gražios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
mano rozytes (dar nebaigtos)
niu tikiuosi dabar jums rodys mano darbeli rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 26 birželio 2009 - 13:21
Brno, šauniai panaudotas siuvinukas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 13:18)
Džeine - jūsų visa šeimyna auksarankiai. Tu tokius pasakiškus paveikslus siuvinėji, vyras tokius rėmus gražius gamina !!! Nu faina !!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Koks bus šio tavo pradėto darbelio dydis?  g.gif

4u.gif ačiū nuo visų 4u.gif

darbelis tai ne iš mažuju... 300x240 kryžiukų arba 30x41 cm , čia tėvukas ji išsirinko, bus kaip ir dovana nuo mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 06 26, 14:57)
4u.gif ačiū nuo visų  4u.gif

darbelis tai ne iš mažuju... 300x240 kryžiukų arba 30x41 cm , čia tėvukas ji išsirinko, bus kaip ir dovana nuo mūsų  smile.gif

Oho, fantastika. Labai gražus darbas bus. Gera dovanėlę tėvukas išsirinko !!! thumbup.gif
Atsakyti
mergytės, noriu paprašyt pagalbos ax.gif gal kas nors galit įmest kokių nuorodų, kur galėčiau kokių peizažų schemų rast blush2.gif
Atsakyti