Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

na mano manimu tiek su dmc siuliukais tiek su ariadna nera jokio skairtumo,man su abiejais yra gerai siuvineti smile.gif
Atsakyti
siuvinejau su ariadna siuliukais... smile.gif
seip visai nieko 4u.gif konvertavausi,tai vienas paveiksliukas tikrai gerai gavosi su spalvom,o kitas-visiska nesamone...vos pradejus siuvinet pamaciau kad visai neatitinka schmoll.gif
bet seip manau smulkesniem ir paprastesniem paveiksliukams jie tikrai tinka,bet va kur jau dideli,daug atspalviu,tai su ariadna ne pro kur... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 02, 22:42)
siuvinejau su ariadna siuliukais... smile.gif
seip visai nieko 4u.gif konvertavausi,tai vienas paveiksliukas tikrai gerai gavosi su spalvom,o kitas-visiska nesamone...vos pradejus siuvinet pamaciau kad visai neatitinka schmoll.gif
bet seip manau smulkesniem ir paprastesniem paveiksliukams jie tikrai tinka,bet va kur jau dideli,daug atspalviu,tai su ariadna ne pro kur... schmoll.gif

o kaip jus konvertuojat g.gif blush2.gif reiks tada man lekti pirkt siuliuku nes jau esu darbeli nusiziurejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2009 07 02, 21:46)
o kaip jus konvertuojat g.gif  blush2.gif reiks tada man lekti pirkt siuliuku nes jau esu darbeli nusiziurejus rolleyes.gif

http://www.abakan.pl/przelicznik.htm
pabandyk cia uzeiti jei veiks nuoroda 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 02, 21:53)
http://www.abakan.pl/przelicznik.htm
pabandyk cia uzeiti jei veiks nuoroda 4u.gif

ten daugtaskius issiskleidi is ko i ka konvertuosi ir ivedi skaiciuka-siuliuko nr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2009 07 02, 18:12)
Ramziuke labai grazus darbeliai, o raganiukiu reminimas labai zaismingas - ar pati sugalvojai?

ačiuks 4u.gif
Taip, pati esi sugalvojus. Šitas ne pirmas taip rėmintas mirksiukas.gif
Va pirmas kaip atrodė
user posted image
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 02, 19:14)
ramziuke, dziaugsmeli gražūs jūsų darbeliai  4u.gif
labai fainas  thumbup.gif viduj kišenytės ane?  bigsmile.gif puikiai pasiūtas.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 02 liepos 2009 - 21:47
QUOTE(Ramziukė @ 2009 07 02, 22:46)
ačiuks 4u.gif
Taip, pati esi sugalvojus. Šitas ne pirmas taip rėmintas mirksiukas.gif
Va pirmas kaip atrodė

labai grazus darbelis smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, auksrankės! Savaitei buvau išvykus, tai dabar kai grįžau kiek čia grožybių radau thumbup.gif Visos labai šaunuolės ir darbeliai jūsų fantastiški 4u.gif

As pati pradėjau atostogas ir pirmiausiai suskubau baigti bernužėlio išsvajota Bruolį. Dabar jau turėsim dvi mašinytes, tik nežinau ką su jom padarysim. Gal tašiuką siūsim... o gal kuri kokią geresnę idėją pasiūlytumėt g.gif Dar ateityje tai labai nori autobusiuko iš šitos serijos doh.gif Vėliau pasirodysim ir pačias mašinytes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip as jau grauziuos, nes pora dienu cia interneto nebuvo, o siuvinet tolaiu negaliu... kaip minejau uzstrigau su tokiu klausimeliu, tai bandau dar karta paaiskint kas man neaisku... blush2.gif
zodziu, kai siuvineju paprastai viskas aisku su siuliuko uzmegzgimu ir nutraukimu, tao darau pagal stai cia http://siuvinejimask...s/4-pamoka.html parodyta pirmaji buda... antrasis neisejo kai bandziau... blush2.gif tai vat klausimas toks: kaip reikia uzmegzti ir nutraukti siuliuka, kai siuvineji tuos konturus (ar kaip jus ten juos vadinat back... kazkaip... doh.gif , reikes jau visa ir zodyna uzsivest doh.gif ) pavydziui: koks nors vaiko veidas issiuvinetas kremine spalva, o man dabar reikia konturiniu akiu, tai kaip tokiu atveju reikia ta juoda siula taisyklingai uzsimegzti be mazgiuku, nes pagal ta buda kur as uzsimegzgu neiseina schmoll.gif ir tas pats su nutraukimu... as gerojoje puseje uzkisu uz siuliuku ir nukerpu, bet tai o jei sviesi kryziukai ir uzkisi juoda konturo siula, juk matysis... doh.gif na zodziu stengiaus kiek galejau paaiskint kas man nedaeina.... doh.gif tikiuosi pagelbesit, o tai dabar vietoj sedziu.... doh.gif
Atsakyti
romanciuke, pas mane kontūrai su mažais mazgiukais blush2.gif neįsivaizduoju, kaip tą BS padaryt be jų ax.gif gal labiau patyrusios pasidalins patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 07 03, 14:34)
klausimas toks: kaip reikia uzmegzti ir nutraukti siuliuka, kai siuvineji tuos konturus (ar kaip jus ten juos vadinat back... kazkaip...  doh.gif , reikes jau visa ir zodyna uzsivest  doh.gif  ) pavydziui: koks nors vaiko veidas issiuvinetas kremine spalva, o man dabar reikia konturiniu akiu, tai kaip tokiu atveju reikia ta juoda siula taisyklingai uzsimegzti be mazgiuku, nes pagal ta buda kur as uzsimegzgu neiseina  schmoll.gif  ir tas pats su nutraukimu... as gerojoje puseje uzkisu uz siuliuku ir nukerpu, bet tai o jei sviesi kryziukai ir uzkisi juoda konturo siula, juk matysis...  doh.gif  na zodziu stengiaus kiek galejau paaiskint kas man nedaeina....  doh.gif  tikiuosi pagelbesit, o tai dabar vietoj sedziu....  doh.gif

Tokis klausimas - o kodėl gerojoje pusėje? Aš visus užkišimus ir kitokius siūlų kavojimus darau tik blogojoje pusėje ir nieko ten nesimato, ir tas pats BS jokių problemų nekelia, net nežinau kaip tau paaiškinti - tokį reikalą paprasčiau parodyti nei papasakoti g.gif

O čia mano jau 2 pingvinai - tik, kad tie pingvinai labai jau lėtai lipa vienas ant kito blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 07 03, 14:54)
romanciuke, pas mane kontūrai su mažais mazgiukais  blush2.gif neįsivaizduoju, kaip tą BS padaryt be jų  ax.gif  gal labiau patyrusios pasidalins patirtim  4u.gif

Bandau paaiškint - kadangi, siuvinėjant BS, jau didelė dalis (arba visas siuvinys) būna išsiuvinėtas, tai blogojoje pusėje yra pakankamai dygsnių už kurių galima užkišti siūlą (lygiai taip pat kaip pabaigiant siuvinėti), tada nereikia mazgų.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 07 03, 14:55)
O čia mano jau 2 pingvinai - tik, kad tie pingvinai labai jau lėtai lipa vienas ant kito  blush2.gif

taigi karšta ir jiems, tai nebepasiskubina lotuliukas.gif
Atsakyti
na aciu uz pagalba... 4u.gif
Atsakyti