Ačiū visoms darbštuolėms už gražius žodžius
Aš dažnai užsuku akių paganyt, labai gražių darbelių randu o tada daugiau noro atsiranda dar ir dar kažką pasiuvinėt
Skuodui linkėjimai iš sostinės kaip faina rasti širdžiai mielo miestelio gyventoją
Ramziuke labai grazus darbeliai, o raganiukiu reminimas labai zaismingas - ar pati sugalvojai?
QUOTE(Florestina @ 2009 07 01, 22:25)
Ar gera si deze? Galvoju reikia uzsisakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 07 02, 17:33)
labai grazus darbelis
ramziuke, dziaugsmeli gražūs jūsų darbeliai
labai fainas viduj kišenytės ane? puikiai pasiūtas.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 02, 16:42)
adatu dekliukas, 32ct linas, per 1gija, 1u siuliuku, sempleriniai siuliukai
meistrauta is likuciu
meistrauta is likuciu
labai fainas viduj kišenytės ane? puikiai pasiūtas.
Mergaitės ,aš dar dėl tų dežučių siūlams ,tai pas ką mieste yra JYSK parduotuvė tai ten labai panašios dėžutės ,kur telpa tos ritės ,ir tekainuoja apie 13 lt,kai tuo tarpu DMC dėžė apie 40 ar net daugiau ,nebepamenu ,kai pirkau kiek mokėjau..tai dabar DMC siūlus dedu į originalią dėžę ,o Anchor ir Ariadna siūlus į JYSK'e pirktas,viskas pagal firmą ir niekas nesimaišo...
Beje,jei kam reikia tų maišiukų kur Džeinė rodė,tai galiu nupirkt ir atsiųst,tikrai juokų darbas,jokių problemų,nueinu ir nuperku,tikrai nė vienas siūlo galas nedings
va čia tos dėžutės iš JYSK parduotuvės,gal kike mažesnėsnei DMC,bet užtai kokios gražios
Beje,jei kam reikia tų maišiukų kur Džeinė rodė,tai galiu nupirkt ir atsiųst,tikrai juokų darbas,jokių problemų,nueinu ir nuperku,tikrai nė vienas siūlo galas nedings
va čia tos dėžutės iš JYSK parduotuvės,gal kike mažesnėsnei DMC,bet užtai kokios gražios
Jau galvoju siandien reikes uzsisakyti is Kasiulai deze DMC siulams, bet dar i JYSK'a nuleksiu apsiziureti
QUOTE(zundyte @ 2009 07 02, 21:49)
Mergaitės ,aš dar dėl tų dežučių siūlams ,tai pas ką mieste yra JYSK parduotuvė tai ten labai panašios dėžutės
oho gera naujiena reiks rytoj uzsukt apziuret kurioj mazdaug vietoj jos sudetos?
ir dar norejau paklausti kaip jums ariadnos siuliukai ar gerai su jais siuvinejasi ,zinau kad Zanavyku gatvej yra audiniu parduotuve tai ten jie po 1 lt .tekainuoja
Jau kalbant apie tas dežuts, esu mačiusi ir ermitaže tokiu pirkti, ten varštams liktai susidėt, bet puikiai idarbinsit ir siuliukus
Na jai jau apie dezutes kalba... mano seimoje yra zvejibos fanatu,tai uzmaciau pas juos baltas tokias dezutes ,daug skireliu...labai fainos. Paprasau kad man nupirktu tai nepatikesit.....po 9.99 va kaip fainei man gavosi tai net 3 nusipirkau... labai patogios ir rites telpa labai gerai...tai vienai kaip ir nelabai buvo eiti i zveju parduotuve tai su sunum nuejom ir papirkom...
Matau ,kad Kaune gyvenat,Daiwyte,tai Kauno JYSK'e jos ten yra ,kur visos plastmasinės dėžės ,tikrai surasit..
o dėl Ariadnos siūlų tai siuvinėjau jais ,normalūs siūlai,gražiai blizga ,tik tiek ,kad schemose mažai kur jų kodai duoti,reikai konvertuot ,bet jei yra bnūtinybė ,tai ir konvertuot galima ,visgi vos ne litu pigiau nei DMC ar Anchor..Tik va nežinau ,kaip su spalvų atitikimu
o dėl Ariadnos siūlų tai siuvinėjau jais ,normalūs siūlai,gražiai blizga ,tik tiek ,kad schemose mažai kur jų kodai duoti,reikai konvertuot ,bet jei yra bnūtinybė ,tai ir konvertuot galima ,visgi vos ne litu pigiau nei DMC ar Anchor..Tik va nežinau ,kaip su spalvų atitikimu
QUOTE(zundyte @ 2009 07 02, 22:18)
Matau ,kad Kaune gyvenat,Daiwyte,tai Kauno JYSK'e jos ten yra ,kur visos plastmasinės dėžės ,tikrai surasit..
o kaip konvertuoti gal kokia formule yra