Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

QUOTE(drafe @ 2009 06 26, 11:37)
va mano darbelis,jau truputi daugiau yra padaryta,nes paveikslavau pries pora dienele sita rolleyes.gif
mano rozytes
Papildyta:
labai grazus darbeliai thumbup.gif  mirksiukas.gif

pataisyta nuoroda čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 26, 11:25)

vilmado, kur tu anksčiau slėpei tokias grožybes  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 11:30)
Vilmado - man tai labai graziai dera tie remai, tiek prie pirmojo darbelio tiek prie antrojo. Labai labai grazu ir spalvinga !!!  4u.gif

Ačiū už pagyras, nu tie darbai tai vos į terminus spėjo, tas ant lino tai iš viso kančia buvo - medžiaga tai siaubas - maišinė kažkokia, ale natūralus linas, tai buvo anytai su gimtadieniu, o pintinė iškeliavo Kalėdom, čia jau ji labai tokių į savo naują namą norėjo, tai nebuvo kada ir rodytis, be to be rėmo tai ir vaizdas ne tas, o mano dauguma darbų iškeliauja be rėmų - ką aš žinau kur žmogus norės jį kabinti ir ar tiks, nu vnž.

QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 26, 11:45)
Visu pirma : ACIU uz namucius  drinks_cheers.gif , visu antra SOS reikia jusu pagalbos, turiu DMC siuliuku pavadinimus - reikia kodu. Padekit  4u.gif

Taigi yra - senoj temoj: Reska įdėjo - 43 pslp. http://www.supermama...?...5477&st=504
Atsakyti
vilmado pardon blush2.gif , esu zliba, taip ir maniau kad neseniai kazkur maciau, tik niekaip negalejau atsimint kur. Tu mano isgelbetoja 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 11:39)
Kazkodel neatidaro paveiksliuko.  verysad.gif

man jau kelinta karta nepavyksta ikelti cia foto unsure.gif verysad.gif atrodo gerai idedu ta nuoroda,bet vistiek matyt kazka netaip darau verysad.gif unsure.gif
cia mano darbeli:
http://www.ipix.lt/desc/80290585/
Papildyta:
QUOTE(giedress @ 2009 06 26, 11:53)
pataisyta nuoroda čia 4u.gif

dekui,kad pataisei 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 26 birželio 2009 - 11:07
QUOTE(drafe @ 2009 06 26, 12:05)
man jau kelinta karta nepavyksta ikelti cia foto unsure.gif  verysad.gif atrodo gerai idedu ta nuoroda,bet vistiek matyt kazka netaip darau verysad.gif  unsure.gif
cia mano darbeli:
http://www.ipix.lt/desc/80290585/
Papildyta:

dekui,kad pataisei 4u.gif  blush2.gif

Dailus darbelis !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 26, 11:45)
Visu pirma : ACIU uz namucius  drinks_cheers.gif , visu antra SOS reikia jusu pagalbos, turiu DMC siuliuku pavadinimus - reikia kodu. Padekit  4u.gif

O tau ne šito dalyko reikėjo?
Bet gal kam pravers: DMC COLOR DESCRIPTIONS
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 12:09)
Dailus darbelis !!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui,bet dar visas grozis pries laukia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 26, 12:12)
O tau ne šito dalyko reikėjo?
Bet gal kam pravers: DMC COLOR DESCRIPTIONS

Ten kur Reska nuoroda ikele, tai ne visos spalvos yra, tavo 2saulyte2 geresnis ax.gif , bet as maniau gal yra lengvesnis budas susirast kodus, nes jau dvi valandas sedziu ir tik 5 spalvas is 34 issifravau bash.gif Nezinau ar uzteks kantrybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 26, 12:47)
Ten kur Reska nuoroda ikele, tai ne visos spalvos yra, tavo 2saulyte2 geresnis  ax.gif , bet as maniau gal yra lengvesnis budas susirast kodus, nes jau dvi valandas sedziu ir tik 5 spalvas is 34 issifravau  bash.gif  Nezinau ar uzteks kantrybes  doh.gif

na gal būtų kiek paprasčiau ne skaityti, o per paiešką surasti - kompiuterio privalumai ax.gif manau, per 3min susirastum viską ko reik 4u.gif
Atsakyti
Vilmado labai gražūs darbeliai... 4u.gif

giedress tokios paprastos ir mielos rožytės bigsmile.gif Turbūt smagiai siuvinėjasi? Turiu silpnybę gėlėms... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 25, 18:54)
Džeine, ačiū už puikią medžiagos tvirtinimo prie rėmo idėją! Turiu radonos lipučkės, likusios nuo romanetės, bet neturiu rėmo... o jau kai pamačiau tavo foto – tai net seilė nutyso...

biggrin.gif man dabar naujam darbui senasis rėmas per mažas (45cm), tai vyras padarė nauja (60cm) tai dabar patenkinta visiškai biggrin.gif user posted image

g.gif gal sakau idarbinti ji rėmu gamyboje, a... biggrin.gif užsakymu butu?? rolleyes.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 06 25, 20:55)
  g.gif  O kaip kitos merginos siuvinėjat - tvirtinat schemą kur nors, ar šiaip šalia pasidedat?

aš dabar virs siuvinio prisisegu schema, ji visada prieš akis, ir kilnot nereikia...
user posted image
Atsakyti
Metija, dziaugiuos, kad patiko nuorodos ... mirksiukas.gif man ten irgi nelabai matytu paveiksleliu pasitaike .. nebloga nuoroda smile.gif ar jau issirinkai kazka?..isduok ir mums paslapti biggrin.gif

Vilmado, oplia kokie groziai! 4u.gif wub.gif man ypatingai vaisiu pintine thumbup.gif thumbup.gif ir atrodo kad turetu sunkiai siuvinetis ... g.gif o kaip is tiesu yra? smile.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 06 26, 13:06)
biggrin.gif man dabar naujam darbui senasis rėmas per mažas (45cm), tai vyras padarė nauja (60cm) tai dabar patenkinta visiškai  biggrin.gif

o dabar tai jau susidomejau, kas per ispudingas darbelis laukia, kad remas senasis per mazas paliko? bigsmile.gif blush2.gif paroyk ka siuvinet pradejus blush2.gif
o vyras tikras saunuolis tavo!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 26 birželio 2009 - 12:33
Nedidele kosmetikine ax.gif Kai is manes siuveja visai nekokia, tai yra ka taisyti, bet megstu praktiskus daiktus, tai labai jau norejosi ismeginti ka nors sukurpti is to siuvineto paveiksliuko.

user posted image
Atsakyti