Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 69 tema

MEDŽIAGOS:
Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.

Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.
Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us
1. Įeiname į http://load.imageshack.us
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

ADATOS:

Teorijoje raso, kad ant 14 Aidos tinka siuvinejimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesne adata, tuo mazesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28

Paaiškinimas kaip siuvinėti:
http://ekzark.narod....tchlesIdeal.htm

SCHEMŲ PAIEŠKA

68 tema

Darbelių rėminimas

user posted image
Atsakyti
Ačiū Florestina ,už namučius ,nejau pirma būsiu? blush2.gif
Vilmado ,būtų labai įdomu pasižiūrėt galutinį variantą pintinės blush2.gif ,o kad eis dvigubai greičiau tai taip ir turi būt ,kryžiukas tai pusinis ax.gif
O metrikiukas su zuikučiu ,tai irgi gražus ,bet man kažkaip malonesnis ,kur su dviem žaisliukasi,dar neapsisprendžiau kurį siuvinėsiu ,o gal dar kokį gražesnį rasiu,kas žino...laiko turiu iki gegužės... mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmado, dėkui už nuorodą 4u.gif O tavo pintinę būtų įdomu pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 26, 11:01)
Ačiū Florestina ,už namučius ,nejau pirma būsiu?  blush2.gif
Vilmado ,būtų labai įdomu pasižiūrėt galutinį variantą pintinės blush2.gif ,o kad eis dvigubai greičiau tai taip ir turi būt ,kryžiukas tai pusinis ax.gif
O metrikiukas su zuikučiu ,tai irgi gražus ,bet man kažkaip malonesnis ,kur su dviem žaisliukasi,dar neapsisprendžiau kurį siuvinėsiu ,o gal dar kokį gražesnį rasiu,kas žino...laiko turiu iki gegužės... mirksiukas.gif

na mano fotografavimas kaip visada - "pro šoną" doh.gif , bet tai pastebiu kai foto reikia įkelti į forumą hihihi.gif

user posted image

nors man asmeniškai šitas įrėminimas schmoll.gif - kažkaip "suspaudžia" paveikslą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 26 birželio 2009 - 10:13
registruojuos naujuose namuciuose 4u.gif

noriu pagirti ugio matuokle, labai graziai apipavidalinta, as su savo vis dar kankinuose ax.gif ax.gif

taip pat labai grazus darbai pradedanciuju siuvineti ir tokie nemazi thumbup.gif , jei butu nepasake jog tik pradeda siuvineti, tai is darbu grozio nepasakytum biggrin.gif

Atsakyti
Tai jau įsijaučiau dabar tai dar įdėsiu ir kitą - "Pintinės draugą" - šitam toks rėmas - pats tas:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 06 25, 23:26)
susibraižiau su tuo markeriu specialiu kanvą ,tai kažko man nelabai patiko ,nes man atrodė ,kad jis kažkoks išdžiuvęs ,po 5 kartus liniją brėžt reikėjo  doh.gif ,nes nesimatė ,kur brėžta ,ar čia visada taip būna,kad neryšku ,ar čia iš tikro koks nusibaigęs markeris pasitaikė,įsivaidavau ,kad ryškiau jis braižyt turi...

žinok, aš irgi turiu tokį markerį nusipirkus, tai spjaudaus nuo pat pirmos dienos doh.gif linijų nė pro kur nesusibraižysi, tai dėlioju tik taškiukus smile.gif bet išsiplauna tai visada labai lengvai, užtenka užlašinti kelis lašiukus vandens mirksiukas.gif

vilmado, kur tu anksčiau slėpei tokias grožybes bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 26 birželio 2009 - 10:25
Vilmado - man tai labai graziai dera tie remai, tiek prie pirmojo darbelio tiek prie antrojo. Labai labai grazu ir spalvinga !!! 4u.gif
Atsakyti
va mano darbelis,jau truputi daugiau yra padaryta,nes paveikslavau pries pora dienele sita rolleyes.gif
mano rozytes
Papildyta:
QUOTE(vilmado @ 2009 06 26, 11:11)
na mano fotografavimas kaip visada - "pro šoną"  doh.gif  , bet tai pastebiu kai foto reikia įkelti į forumą  hihihi.gif
nors man asmeniškai šitas įrėminimas  schmoll.gif  -  kažkaip "suspaudžia" paveikslą...

QUOTE(vilmado @ 2009 06 26, 11:18)
Tai jau įsijaučiau dabar tai dar įdėsiu ir kitą - "Pintinės draugą"  - šitam toks rėmas - pats tas:

labai grazus darbeliai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 26 birželio 2009 - 10:34
QUOTE(drafe @ 2009 06 26, 11:37)
va mano darbelis,jau truputi daugiau yra padaryta,nes paveikslavau pries pora dienele sita rolleyes.gif
mano rozytes

Kazkodel neatidaro paveiksliuko. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikinu su naujais namuciais drinks_cheers.gif .

Perzvelgiu jusu pokalbius ir vel kokiu groziu prideta. Visoms po sirdute siunciu wub.gif .
O jusu mano darbelio ivertinimai patys maloniausi sirdziai, tikra paskata tolimesniems darbeliams. thumbup.gif . Cia buvo mano treciasis darbelis. Pirmi du yra isvyke reminti, aisku jie zymiai mazesni. Kai parsivesiu is reminimo centro ikelsiu pirmuosius darbelius, kad galetumet savo profesionaliomis ziniomis ivertinti. ax.gif
Tikrai visoms aciu!!!!!!!!
Atsakyti
Visu pirma : ACIU uz namucius drinks_cheers.gif , visu antra SOS reikia jusu pagalbos, turiu DMC siuliuku pavadinimus - reikia kodu. Padekit 4u.gif
Atsakyti