Sveikutes.
Mes dar poilisiaujam pas mano tevukus. Mazyle mano masazuoja kasdien, o ji tikra saunuole visa masaza, 40min guli kaip suauges zmogutis, net sugeba uzmigt

. Tai labai dziaugiuosi, kad gerai pamasazuos mano mazyle. Na, o as sau ir toliau lepinuosi. KAip sakant ganausi po teviskele, lankau vaikyste ir jaunystes draugus, klasiokus. Kaip nuo "lenciugo" nutrukus duoduos
Zydrute, kokios puikios zinios. O tavo mazyles kurio tipo, ar kartais ne identiskos bus

Maniskes buvo vienoj placentoj ir atskiruose vandens maisiukuose
Rugseje, su nekatrumu lauksim geru tavo rezultatu. Bet jau ir taip ramu po dabartines apziuros. Su kuo ir sveikinu tave
Diveja, kaip fainaaaa tau, kokios ilgos atostogos laukia. Eh....kaip ir as dar noreciau tokiu ilgu ilgu atostogu....
Mirkt, draugiu tikru turiu net dvi, jos dar is mano vaikystes. Po nelaimes labai viskas pasikeite....Nelabai besinori su "netikrais"zmonemis bendraut...Kazkaip pasidarem kitokie, daugiau laiko bunam seimoje....
Gintariux, jums dabar labai sunkus laikas...Pamenu save pradzioj po nelaimes...Man iki dabar vis norisi kalbet ir kalbet apie savo mazyle...Valandu valandas galeciau kalbet apie ja...Del gydytoju net nezinau ka patart, neteko apie tai girdet, nes musu mazutes isejimo priezastis buvo aiski, tad neteko susidurt su sita problema. Gal kitos mamytes ka patars. Bet jei tik yra galimybe butinai reikia issitirt, kad apsisaugot nuo sitokiu nelaimiu ateityje. Stiprybes jums...
Rence, galiu tik isivaizduot kaip sunku netekt sitiek paugejusio vaikelio. Savo mazyle turejau tik keturis menesiukus ir tai jau nepakeliamai sunku...Ir as turiu daug filmuotos medziagos, labai noriu ja paziuret, bet vos pradeu ziuret, tuoj isjungiu...Dar negaliu....dar per sunku...
Bona-pari, kazkokia tyli paskutiniu metu
Ir vdapr nebeuzsuka...
Gabrieliuk, ku ku, kur tu?