Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(mirkt @ 2009 06 27, 15:58)
na aš truputį ne apie tai, bet kai žinai kad konkretus žmogus seka tavo žinutes, kurioj temoj berašytum, ir dar kaip ir draugas realiame gyvenime galima sakyti. Aš apie tai. Taip norisi pasakyt- nejau daugiau neturi ko veikt kad eini per visas temas.....vat ką tik ją mačiau čia, mūsų skyrelyje....

as ir pastebejus pazistamu niku cia, bet paprasciausiai gal tik sutapimai kartais, zmones atsitiktinai randa
o tos kur ciekavumo vedamos cia kabaluoja, o po to "korespondentem" dirba tai tiek sakai, kad tas ciekavumas kilogramais ant subines priliptu tongue.gif
as pvz zinau kas ir pasidare "nematomais" mane snipinejo ir tikrai ne paciais geriausiais tikslais- lazda turi du galus ir antras galas kerta skaudziau
as savo vyrukus priespiet ir buvau i garaza issiuntus, pries tai isburbuliavau kad "tvarte ant ratu " nevazinesiu, tai 2val kuope masina, tai dabar kaip is salono vidus, viskas blizga, bagazine ir ta biggrin.gif
buvom dar miske uogaut, tai puse stiklines pasirinkau melyniu ir zemuogiu ir vsio- batareikos issikrove ax.gif
tai jau kaip ir galim tiketis naujagimio greitu laiku bigsmile.gif , fainas tas laukimas, nors ir ne savo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergytes 4u.gif

as savo darbu maratone vel uzsisukau, tai nebespeju su jumis doh.gif . Kazkaip po sitos paertraukos buvo neramus grizti, atrode, visa amzinybe praejo, bet jus taip siltai priemet 4u.gif

vaivos juosta, aciu wub.gif

Bet jus pleputes kaip visada mirksiukas.gif . Kristule nezinau ar dukriukas tavo spes sitoj temelej apsilankyti, jei tokiais tempasi bendrausim. Kaip suprantu tavo terminas apie liepos 11, mano irgi toks buvo kai laukiausi Amelijos, tik ji mergina neskubejo, gimtadieni sves 15 mirksiukas.gif . Pagalvojau kokia vidine itampa turetum jausti....tas nerimas ir laukimo dziaugsmas, viskas kartu, turetu buti ispudingas jausminis miksas g.gif . Kazkaip svetimi nestumai is tiesu prabega labai greitai, va jau Vaivos juostai 30, Divejai su zydrute virs 20, bet tos paskutines dienos, atrodo kaip amzinybe doh.gif . Reik jau mums moraliskai ruostis tavo pupos atejimui wub.gif

Mirkt, kokia didele jau butu tavo angeliuke verysad.gif .
Man tik kazkaip idomu kodel tu nepasikalbi su savo drauge, jei jau ji akivaizdziai skaito tavo postus, o realiame gyvenime jus drauges tai neturetu buti sunku jos klustelti, koks tas sventas taves sekimo tikslas mirksiukas.gif
O cia kalbeti gali apie bet ka mirksiukas.gif ir apie skausma ir paie vyra ir apie buiti, nes gyvenimas jis nestovi vietoje jis juda vis kuria nors kryptimi

Sandrynja belieka tau pavydeti tokio mamos rupescio, bet is kitos puses tam ir mamos ax.gif . O sapnas tavo puikus, belieka tas mintis jo kaltininkei nusiusti wub.gif

Vaivos juostas nesakyk, kad tau dar ir suruostu ta baliu reikes g.gif . Jus su migliuku isitaisykit patogiai pavesyje kaip tikros karalienes, o vyrai tegul baliavoja
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 27, 16:14)

buvom dar miske uogaut, tai puse stiklines pasirinkau melyniu ir zemuogiu ir vsio- batareikos issikrove ax.gif

Nu gi organizmas pats pasako, kada arklius pristabdyti reikia mirksiukas.gif . O tu buk gera mergaite ir jo klausyk. Bet tai jau melyniu yra pas jus, as miskelyje pries savaitele buvau tai dar visai zalios g.gif . O ir braskes vietines tik prasidejo, bet kaina kosmine doh.gif
Atsakyti
Vdapr nenuostabu, kad tave vis aplanko prisiminimu bangos ir vis iskyla klausimai: kodel, kas butu, jeigu, ka galima buvo pakeisti...Tu dar paciame sunkiausiame pirmu metu etape...... As dar pries pora menesiu gimdymo scenariju prasukinejau, o vakar nakti darbe pagavau save ties mintim, kad nejaugi tai man atsitiko, kad as dalyvis , o ne stebetojas. verysad.gif Nuo saves nei po metu, nei po 10 nepabegsi, net jei visas 24 paros valandas butum kazkuo kitu uzsiemes. Nezinau kaip kitos mergaites,bet kartasi jauciuosi sudvigubejusi, tarsi manes butu dvi, gyvenancios skirtingose dimencijose, brrrrr net pacia nupurte nuo sitos minties unsure.gif
O tu mergyte labai gerai laikaisi, bet neimanomo is saves neverta reikalauti, manau, kad dalies saves mes negalim valdyti...
Ir dar jei tai tavo drauge ji tave supras, nes tu neprivalai saugoti pasaulio nuo saves, nuo savo reakciju, savo skausmo, jei tave supantys zmones mano, kad jiems per sunku bendrauti, tegul patys priima sprendima pasitraukti, nes jei tu kiekviename pokalbyje galvosi kaip cia ju neizeisti tai apie kokia tada draugyste kalba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 27 birželio 2009 - 17:51
QUOTE(bicė @ 2009 06 27, 18:23)
Mirkt, kokia didele jau  butu tavo angeliuke verysad.gif .
Man tik kazkaip idomu kodel tu nepasikalbi su savo drauge, jei jau ji akivaizdziai skaito tavo postus, o realiame gyvenime jus drauges tai neturetu buti sunku jos klustelti, koks tas sventas taves sekimo tikslas mirksiukas.gif
O cia kalbeti gali apie bet ka mirksiukas.gif ir apie skausma ir paie vyra ir apie buiti, nes gyvenimas jis nestovi vietoje jis juda vis kuria nors kryptimi

taip, didelė. Yra kieme to pačio mėnesio ir metų gimimo berniukas, tai vis pažiūriu koks jau jis. Didelis.

Ten su drauge toks suktas reikaliukas, nes aš manau kad ji nežino mano nico, nesu niekad sakiusi, tai ir toliau vaidinu kad nežinau kad ji žino, o ji nesisako kad žino. V.ž. kaip sakiau sunkus atvejis ir draugystės stadija truputį keista bet negaliu sakyt kad ji ne draugė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 27 birželio 2009 - 19:41
Bice, buvau ilindusi paziurinet nuotraukyciu- kaip graziai atrodai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . visai kitas zmogutis, nu tikrai labai grazi 4u.gif .
beje, aciu uz pagyrimus mano arbuziukui, bet zinai, kai jautiesi lyg banginis, tai ir sau nebegrazi verysad.gif .
o del lelytes gimimo as kazkaip manau kad bus apie 12-13d. tik nenoreciau kad gimtu per Danguolines, nes mano anytele jau taip ir svaigsta, va, gims per mano vardines- bus Danguolyte doh.gif . tarsiuosi su lelkia, kad tokio sposo man neiskrestu.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 27, 21:30)

o del lelytes gimimo as kazkaip manau kad bus apie 12-13d. tik nenoreciau kad gimtu per Danguolines, nes mano anytele jau taip ir svaigsta, va, gims per mano vardines- bus Danguolyte doh.gif . tarsiuosi su lelkia, kad tokio sposo man neiskrestu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nenori Danguoles??????anytu klausyt reikia hihihi.gif
O varduka jau isrinke?

Bice,sveika sugryzus 4u.gif
Atsakyti
Biciuk, as esu toks zmogus, kad laikau save tvirtai suemus i rankas... nes jei tik truputuka vadeles atleidziu ir praskystu... O nenoriu, kad mazius matytu mama verkiancia.. ar kokia kitokia... nes pas ji tada milijonas klausimu... o as dar nenoriu i juos atsakineti... vis stumiu tolyn ir stumiu... bet tiesa sakant jauciu, kad ta diena nenumaldomai arteja kada reiks susest mums ir pasikalbet.... Kur dingo leliukas is bambos, kodel rubeliu jau broliui neatiduosim ir t.t. Zinau, kad darau blogai, kad nepasišneku, o tema nusuku kur nors kitur.... bet as dar tam nepasirengus... dar tik delioju viska i savo vietas, kad viska mazgui suprantamai papasakot.. Kad uzduotu kuo maziau klausimu....
Pamates drauges mergyte klause kada ir mes turesim toki leliuka... pasakiau, kad dabar taupom pinigelius ir kai tik rasim kur pardavineja pirksim...
Zinot ko jis manes paklause siandien: Mama per kur tu darai sysia, jei pas tave pimpes nera......... Nu zinokit buvau praradus kalbos dovana kokiai minutei... bet pasakiau kaip yra... tik jauciu, kad neilgam atstojo su tuo klausimu... savaites begi vel bus paklausta, nes maciau, kad atsakymas jo netenkino... tiksliau nesuprato visko iki galo... tai dabar savo galvelei apgalvos ir tada jau mama laikykis.... doh.gif

Kristulee tu su tom DAnguolem kaip as su Gabrielium del Jonu.... Data jo gimimo buvo 06.23 Tai as jo paprasiau kad palauktu kelias dienas... tai jis kaip palauke tai iki 07.03 doh.gif Matyt ant Mindaugu trauke, bet buvo anksciau per prievarta iskrapstytas... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Mirkt as ir nueinu kartais i rugsejinukus pasicekavinu kaip tie mazuliai atrodo ir isjungiu....

Biciuk tikraio saunu, kad sugrizai... Buvau pasiilgus tavo postu...
O jau Bim kaip dingo taip dingo... Galetu ir ji islyst pasirodyt...

Nu prirasiau rimta romana cia as... doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis.
ziuriu, siandien as anksciausia smile.gif . vyriskis ruosia kavyte, o as prisedau paskaitinet. kazkaip neramu del vienos siauliu nestukes, tai su drebancia sirdim pirmiausia ten perskaitau... jai tik 22 sav, o jau organizmas ruosiasi gimdymui verysad.gif . nu kazkaip, pirmas lelius, sitaip laukiamas- belieka stebuklais tiket.
Vdapr- mano viduriniukas irgi tooookio smalsumo biggrin.gif , kazkaip jam parupe buvo kaip leliukas i mano pilva papuole? tetis juoktis pradejo ir is kambario isejo, o as likau megindama rast tinkama atsakyma trimeciui. o dabar labai verziasi i tualeta kartu, vis ziurineja kur nereikia, ir klausia- kodel tavo kitokia pempe? sakau, kaip gaila, kad neturim savo namo- butu tik mano vienas vonios kambarys. tai dar ateina tas etapas ir mazajam- oi, reikia tiketis, kad si anatomija maziau domins biggrin.gif .
vajei, jau vel kiek pripyskinau doh.gif .
geros dieneles.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 06 27, 23:05)
Mirkt as ir nueinu kartais i rugsejinukus pasicekavinu kaip tie mazuliai atrodo ir isjungiu....

žinau tą jausmą. Kai smalsu bet žinai kad kai pažiūrėsi- širdis sustos. Ir aš taip darydavau, rodos įlysiu, pažiūrėsiu.....bet vos prisijungiu ir norisi pabėgt.
Dabar jau nebėra tokių jausmų, nes mintyse ji kūdikėlis ir nesukūriu svajonėse jau užaugusios...

dėl anatomijos studijų, tai man atrodo su dukra mažasis išsiaiškins visus aktualius klausimus (kol tai dar negėda bus, bent kolkas jai dar negėda), tai vaikinas visada pažiūri wc kai sesė būna kad pas sesę nieko nėr.... tik kad dar nelabai kalba ką tai klausimų nepaberia tuo klausimu biggrin.gif rolleyes.gif

dingo mano "špakliai", t.y einant į kiemą kur pvz naudoju tik akių pieštuką ir tušą, tai va jie abu dingo kaip į vandenį. Išverčiau visus namus, nėr. Teks eit ryt naujų pirkt, bet taip dar nebuvo.... doh.gif

žiauriai skauda galvą ir esu labai pikta. Šiaip, profilaktiškai...kaip dukra sako vaikštai ir rėki. g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 28 birželio 2009 - 12:20
Pilni namai rožių...... wub.gif Man taip gražu... Būtų baltos - dar Vaivukui nuneščiau, bet dabar papuošiau namus.

QUOTE(bicė @ 2009 06 27, 18:23)
Vaivos juostas nesakyk, kad tau dar ir suruostu ta baliu reikes g.gif . Jus su migliuku isitaisykit patogiai pavesyje kaip tikros karalienes, o vyrai tegul baliavoja

Oi neeeeee, balius buvo kavinėje, sėdėjau ir kirtau šašlykus biggrin.gif . Šiandien tik važiavom sutvarkyt viską.
QUOTE(mirkt @ 2009 06 27, 15:23)
mergaitės, noriu klausimo ne į temą- kaip jūs jaučiatės kai jūsų žinutes jums gyvai asmeniški pažįstami žmonės čia SM seka.... g.gif  va tik mačiau įlindus ir čia mano pažįstamą, atrodo ir nicus keičiau, bet vat iškapsto ir skaito. Mane tai kaip erzina.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš nereguoju. Žinau, kad ateina keletas paskaityt iš kaimynų skyrelio, iš rugsėjinukių tarpo - Aš čia nieko neslepiu, nemeluoju, rašau tai, kaip jaučiuos. Ir jos tai supranta. Kitose temose aš rašau kitaip.
QUOTE(vdapr @ 2009 06 27, 23:05)

as ir nueinu kartais i rugsejinukus pasicekavinu kaip tie mazuliai atrodo ir isjungiu....

Ir aš nueinu. Nes labai susigyvenom tuo laukimo metu.

Bet ir karštis........ doh.gif pavėsy 30...... kambary 26.....mažė su jubiliatu miega....o aš ledus kemšu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 06 27, 18:49)
As dar pries pora menesiu gimdymo scenariju prasukinejau, o vakar nakti darbe pagavau save ties mintim, kad nejaugi tai man atsitiko, kad as dalyvis , o ne stebetojas. verysad.gif  Nuo saves nei po metu, nei po 10 nepabegsi, net jei visas 24 paros valandas butum kazkuo kitu uzsiemes. Nezinau kaip kitos mergaites,bet kartasi jauciuosi sudvigubejusi, tarsi manes butu dvi, gyvenancios skirtingose dimencijose, brrrrr net pacia nupurte nuo sitos minties unsure.gif

Lyg as pati buciau parasius wub.gif as draugei jau sakiau, kad gyvenu du gyvenymus. Tikrus du. Realius du. Viename kvepuoju sunumis, ilgiuosi ju, sirdi skauda rodos visada... unsure.gif O kitame lyg ne man tai nutiko, lyg ne as laukiau stebuklo, ir po visko sugebu sypsotis, gyventi toliau, dziaugtis gyvenymu ir buti laiminga ir daug laimingesne nei kiti... smile.gif
Tie vaikai, kokiu tik klausimu neprigalvoja ir fraziu thumbup.gif Smilte skrendant lektuvu tarp debesu, paklause "nu mama o tai kur ats Jūrytis, juk jis cia danguj gyvena o as jo nematau". Tai teko aiskint kad Dievulis gyvena dar auksciau, o broliukai salia jo laksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 28, 15:37)
Pilni namai rožių......  wub.gif  Man taip gražu... Būtų baltos - dar Vaivukui nuneščiau, bet dabar papuošiau namus.
Oi neeeeee, balius buvo kavinėje, sėdėjau ir kirtau šašlykus  biggrin.gif . Šiandien tik važiavom sutvarkyt viską.

Oi kaip faina,man roziu kvapas nerealus wub.gif

O "Modejoj" gal daret? Maciau ,kad pas jus ten naujas kazkoks baras-kavine atsidarius g.gif

O as jau po darbuko,liko dvi kancios dieneles iki ilgai lauktu atostoguuuuuuuu!!!!!
Silta ir pas mus buvo,bet kai dirbau,tai nelabai ir maciau blush2.gif O dabar guliu pusnuoge lovoj ir ilsiuosi ax.gif
Atsakyti