QUOTE(mirkt @ 2009 06 27, 15:58)
na aš truputį ne apie tai, bet kai žinai kad konkretus žmogus seka tavo žinutes, kurioj temoj berašytum, ir dar kaip ir draugas realiame gyvenime galima sakyti. Aš apie tai. Taip norisi pasakyt- nejau daugiau neturi ko veikt kad eini per visas temas.....vat ką tik ją mačiau čia, mūsų skyrelyje....
as ir pastebejus pazistamu niku cia, bet paprasciausiai gal tik sutapimai kartais, zmones atsitiktinai randa
o tos kur ciekavumo vedamos cia kabaluoja, o po to "korespondentem" dirba tai tiek sakai, kad tas ciekavumas kilogramais ant subines priliptu

as pvz zinau kas ir pasidare "nematomais" mane snipinejo ir tikrai ne paciais geriausiais tikslais- lazda turi du galus ir antras galas kerta skaudziau
as savo vyrukus priespiet ir buvau i garaza issiuntus, pries tai isburbuliavau kad "tvarte ant ratu " nevazinesiu, tai 2val kuope masina, tai dabar kaip is salono vidus, viskas blizga, bagazine ir ta

buvom dar miske uogaut, tai puse stiklines pasirinkau melyniu ir zemuogiu ir vsio- batareikos issikrove

tai jau kaip ir galim tiketis naujagimio greitu laiku