Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(žvelsa @ 2009 07 17, 08:51)
Labas rytas,
Delete, plyzzzzzzzzzzz pasidalink naujienomis iš kristulės
Rugsėjė gero baliaus  4u.gif
Vdapr, kaip faina matyt tavo liniuotę  thumbup.gif  wub.gif
Žydra, kaip tavo Eliziukas laikosi? Ką naujo išmokot?
Sveikute carramele  4u.gif Kaip nuotaikos ? Kaip Pauliukas laikosi?
Sveikute  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
console.gif ..........

Sveikute Lina  4u.gif
Bona-pari, kaip tavo nuotaikos?

labas 4u.gif 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2009 07 17, 10:09)
Oooooooooooooooo,koki zmones bigsmile.gif
Kaip tik sianakt sapnavau tave ax.gif  Linkejimai 4u.gif

Mane???
o ka sapnavai??

gero saviatgalio
Atsakyti
rugseje, nepastebes dar tavo pilvuko manau, toks nedidelis dar tikriausiai. bet siaip gerai pasibuk. manau, nuotaika tau gera dabar, tokia didele paslapti nuo visu slepi :0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 17 liepos 2009 - 17:37
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 17, 18:36)
rugseje, nepastebes dar tavo pilvuko manau, toks nedidelis dar tikriausiai.

nu kur jau nematyt rolleyes.gif , mano brolis, tete jau pamate pries menesi kad as "stora", jau tik i nestukes kelnes subine lenda, net ir ryte nieko nevalgius gulint ant nugaros matosi puziukas, o vakare tai kazinau, su anais nestumais beveik 22 savaiciu toks pilvas buvo, tep kad jei nematys tai reiks ne tik atminciai vaistuku, bet dar ir akinius padovanot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 17, 18:40)
nu kur jau nematyt rolleyes.gif , mano brolis, tete jau pamate pries menesi kad as "stora", jau tik i nestukes kelnes subine lenda, net ir ryte nieko nevalgius gulint ant nugaros matosi puziukas, o vakare tai kazinau, su anais nestumais beveik 22 savaiciu toks pilvas buvo, tep kad jei nematys tai reiks ne tik atminciai vaistuku, bet dar ir akinius padovanot lotuliukas.gif

ei, tai gal ir tu dvynukus arba net trynukus blink.gif nesioji. nu ir tegu pamato. o tu iskelk galva ir i klausimu kurie tau nepatinka neatsakinek smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 07 17, 18:45)
ei, tai gal ir tu dvynukus arba net trynukus  blink.gif  nesioji. nu ir tegu pamato. o tu iskelk galva ir i klausimu kurie tau nepatinka neatsakinek smile.gif.

nu cia mano maziukas pilvukas 9sav lotuliukas.gif , lelius tai tikrai vienas, genetike patvirtino
user posted image
Papildyta:
vsio varau. iki. ryt ispudziais pasidalinsiu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 17, 18:31)
ale ziuriu nebe pirma karta tu cia pas mus "netycia" doh.gif
ka snipinejam g.gif

nu ka mergai uzsispakliavau spuogus, randonai lupas pasidaziau, kad demesys but i zubus o ne i pilva, pasipuosiau gera nuotaika ir varysiu vyro gimine sokiruot biggrin.gif

gero baliaus....

O siaip kai tave maciau kapuose... nu zinok nepastebejau as pilvuko... bet kai zliba be akiniu... tai ir siaip puse laiko kol jus taku ejot abejojau ar ten jus.... doh.gif doh.gif doh.gif

MAciau skalambija, kad akcija lyg fylman (nezinau kaip rasosi... doh.gif ) reiks sakiau per atostogas kitus akinius pasidaryt,..... nes su tais geda jau man,.... doh.gif doh.gif doh.gif TAi tadu visus matysiu....
Atsakyti
sakiau, eisiu lyginti, nes didžiulė krūva sukrauta skalbinių, o dieną be proto karšta tokiu darbu užsiimt. Bet taip tingiu dabar.... sūrelius tik kemšu......

Ramios naktelės visoms... tesaugo angeliukai stebuklus ir sapnus...
Atsakyti
labos naktikės 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
VJ liko tik 6sav blink.gif kaip greit o dar jei CP tai dar anksciau ane?na o kur ktios nestuke.gif kodel nesirodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 18 liepos 2009 - 07:47
sveikutės, graži diena 4u.gif tai gal praleisim prie upės pailsėti reikėtu nusivarėm nuo darbu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytelis

Karšta dienelė šiandien nusimato, kavytę išgėriau lauke po skėčiu, jau dušniakas.
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 17, 10:09)
nebuvau pas jus pora dienu tai kol daskaiciauiki paskutines jusu zinutes tai ciut nepamirsau ko atejau  doh.gif .dziaugiuosi kad daugeja jusu buryje nestukiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,pasakysiu paslaptuke jau kazkiek nedaug laiko ir as labai noreciau mazucio nestuke.gif  taciau paslijus sveikata ir dar sis tas neleidzia tam apsispresti,o ir amzelis jau ne tas,nors dukros tai manau nelabai pries butu...myletu kleckiuka  ax.gif oi ka as cia dabar,jei ka cia tik tarp musu,mergytes tik nesijuokit is ugtelejusios moteriskes ax.gif

Aš sakyčiau - niekada nevėlu. Kartais pagalvoju kad man 34 gal aš jau per sena gimdyt, bet matau ir daug vyresnių planuojančių mamyčių. Taip kad nesuku galvos.

Rugsėje, laukiam įspūdžių iš baliaus thumbup.gif

Vaivos Juosta - kiek nedaug tau beliko wub.gif
Atsakyti
[quote=žvelsa,2009 07 17, 16:02]
drinks_cheers.gif Įsivaizduoju kaip kristulei turėjom įsikyrėt, ale tas nekantrumas vis pramuša blush2.gif
Laikykis, mažais žingsneliais po truputį išbrisi iš to juodo periodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Žinai, džiugu matyt tavo profilyje klaustuką, reiškias yra giliai giliai pąsamonėje mintis dėl dar vieno bandymo. Te būna tai vilties spindulėlis juodą naktį..........
Na o man einas gerai - darbas, uogienės, daržas, namai vėlai vakare ir naktys be sapnų biggrin.gif
Vau, kaip būtų faina. Nuo liepos 23 d. visą mėnesį - mano naktys, mano dienos vacation1.gif O jei reik galiu ir savaitgalį.

ačiū žinau kad išbrisim bet kaip nervina kai per kartą tiek gauni doh.gif dėl klaustuko tai taip ir but gerai bo per daug laiko neber ir beprotiška baimė kurios negaliu atsikratyt doh.gif
nežinau kuri čia organizuoja bet tikrai būtų įdomu pabendrauti ir gyvai nieko prieš ir į pajūrį žiūrint kur daugumai arčiau ax.gif
smagu kad tau jau atostogos gausi pailsėti bigsmile.gif daržai ir uogienės tai man malonumas labai tą mėgstu daryti ax.gif

Papildyta:
[quote=lina31m,2009 07 18, 10:32]
Labas rytelis

Karšta dienelė šiandien nusimato, kavytę išgėriau lauke po skėčiu, jau dušniakas.

Aš sakyčiau - niekada nevėlu. Kartais pagalvoju kad man 34 gal aš jau per sena gimdyt, bet matau ir daug vyresnių planuojančių mamyčių. Taip kad nesuku galvos.

tai gal kartu paplanuojam dėl drąsos ax.gif blush2.gif aš ir baisingai bijau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 18 liepos 2009 - 09:40