spyglej, 17 Lie 2009 - 15:13, para�ė:
spyglej, 17 Lie 2009 - 15:13, para�ė: ![]()
Klausyk sakei jos berods jubiliejus tai tu dovanų jei bilobil nupirk kad atsimintų ką su kuo kalbėjo ir kada
vaivos juosta, 17 Lie 2009 - 15:19, para�ė:
vaivos juosta, 17 Lie 2009 - 15:19, para�ė: ![]()
Apie mano
uošviai ir visi kiti sužinojo irgi per balių - įplaukiau kaip gulbė išdidi pilvelį išrietus ( buvo vasaris )
. Tai tik mačiau, kaip nuščiuvo anyta su kita tetule besišnekučiuodamos
.
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 15:35, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 15:35, paraÅ�Ä—: ![]()
jai turbut diktafono jau reiktu
![]()
, nes i vienus sneka viena, po 5min jau issigina savo zodziu
![]()
nu nesuprasti man
kai po dukriuko mirties bandziau aiskintis kas , kaip, kodel, tai pas ja klausiau ar nebuve ju giminej apsigimimu, tai akis isvertus- ne, niekada... o pries kiek laiko pasakojo mano mamai, kad buvo pussesere pagimdzius mergaite dar sovietmeciu, buvo "susipyne " kojos ir t.t. ko pasekoje neisgyveno... nu zodziu, nei kuom kas kaltino, nieko, tiesiog bandem rast galus
nu vienu zodziu per anksti dovana isrinkom, butum rimtai kokiu vaistuku tarbike nupirke, kaip cia man nedasuto pasitart
Papildyta:
nu ir as bandysiu taip kaip tu- kaip gulbe iplaukt, tik kad nenusiversciau beplaukdama, ba tai bus ivare kaip zasis
Papildyta:
matau Vdapr kabaluoja, kokia brangiausiojo reakcija?
maniskis tai po kokios savaites paklause ar tikrai nescia as
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 10:49, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 10:49, paraÅ�Ä—: ![]()
as tai suprantu kad ji cia atsijungus nuo musu visu, ji ir taip nerimauja, o cia kaip sarkos- nu kada , nu kada... kaip cia taip gali tie daktarai... pykit nepykit, bet as tokioj situacijoj dar labiau stresuot pradeciau
nu kai gims tikrai suzinosim kad ir kokia diena veliau, nieko tokio, juk blogos zinios sklinda daug greiciau.
taip kad mergaites kantrybes, giliau kvepuojam ir viskas bus gerai
Bona -pari, 17 Lie 2009 - 11:29, para�ė:
Bona -pari, 17 Lie 2009 - 11:29, para�ė: ![]()
sveikute taip ir traukiu dienas na ner kur lyt ir viskas ir aplamai viskas slysta iš po kojų bet ka darysi
geriau pati pasakok kaip einas gal susimatysim jei suderincim laiką ir vietą
zydra30, 17 Lie 2009 - 11:47, para�ė:
zydra30, 17 Lie 2009 - 11:47, para�ė: ![]()
sveika. su visomis pasilabinai, klausimu uzdavei kaip pacios laikotes?
maniske tingine, nenori vaiksciot, moka jau, bet pora zingsniu ir seda, ropoja.
vakar ryte buvom baseine, ten tai patinka. tik vandeni geria durniuke . kaip vanioj ipratus, kad geria vis.
ir dar paskiepyjo vakar , aisku verke.
oras pas mus labai prastas. lietuvoj tai grazu siandie, su mama kalbejau. o pas mus 18 laipsniu.
carramele, 17 Lie 2009 - 12:26, para�ė:
carramele, 17 Lie 2009 - 12:26, para�ė: ![]()
Sergam dabar visi šeimyniškai, neišskiriant ir mažiaus. Virusas kažkoks užpuolęs - temperatūra, gerklė, kosulys, sloga. Sunku patiems vos bepaslenkant apie negaluojančius vaikus šokinėt ir naktimis nemiegot leliui užsikimšusią nosį valant. Bet šiandien jau geriau visiems. Tikiuos, Pauliukui nepasireikš kokių vėlyvų komplikacijų su plaučiukais ar ausytėm.
Darė jam neseniai pakartotiną širdutės echoskopiją - tai prieširdžių pertvaros defektas sumažėjo, bet Botalo lataku kraujo tėkmė padidėjo, nors prieš kelis mėnesius jau sakė, kad beužsidarantis tas latakas ir kraujas beveik nebeteka Smegenų echoskopija rugpjūtį numatyta. Praeitą kartą padėtis buvo stabili, tai tyliai tikiuosi, kad neblogės ir išsisuksim be skysčius varančių vaistukų.
Iš kitų problemų - alergija praktiškai visiems maisto produktams. Neberia tik nuo labai hidrolizuotų baltymų mišinio, o kažko kito paragavus - arba tą pačią dieną išberia visą kūną niežtinčiais plėmais, arba po poros dienų pasireiškia daugiau mažiau. Vargas. Bet globaliau pažiūrėjus - smulkmė
Mano nuotaikos visumoj dabar neblogos. Jau daugmaž jaučiuosi susitvarkius su emocijom, "nebepsichuoju" kasdien. Bet kartais aplinkoj išgirstas žodis, pamatytas vaizdas netikėtai vėl iškelia visus prisiminimus į paviršių ir vėl ima skaudėt kaip atvirą nervą.
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:03, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:03, paraÅ�Ä—: ![]()
man tai vakar anyta siule padet jai apsipirkt visam baliui, dukra pas ja namie sedi su teisem, pas mane praso (tiksliau pas mano vyra klause ar galiu as padet apsipirkt), jos vyras irgi vairuoja, parduotuves iki 10-12 vakaro dirba, as ja ponia per karscius veziot turiu, toks pas zmones supratimas,
skudurus jau islyginau vyrams, sau, paruosta drapanos, varau kavkes kaist ir nagus dildyt, jei ka bus geriau isikabyt kam i plaukus
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:37, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:37, paraÅ�Ä—: ![]()
ne, anyta nieko nezino, jei pastebes tai sakau spektaklis be bilietu garantuotas, gali but kad nepastebes per dauguma, kad tik ko neleptelciau, is vyro puses zino tik jo sesuo su svogeriu, na jei atmest mane, mb ir mano tevus tai turetu 71 galva nieko nezinot, bet cia prielaidos, tikiuosi kad kalbos dar nedaejo iki ju, bo pantapliavas vietinis pastas neblogai dirba
žvelsa, 17 Lie 2009 - 16:02, paraÅ�Ä—:
žvelsa, 17 Lie 2009 - 16:02, paraÅ�Ä—: ![]()
Nu jau kai tu papasakosi, tai nors virsk iš klumpių
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:57, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 14:57, paraÅ�Ä—: ![]()
nu mergos as nesuprantu tos anytos
![]()
pries diena su mb snekejo, o siandien sutiko mano mama ir klausia pas ja, tai atvaziuos sunus su marcia (nu cia tipo as su vyru, jos sunum), nu per durna as jos isvedziojimams arba tiesiog durna nuo gyvenimo pasidariau
vaivos juosta, 17 Lie 2009 - 15:19, para�ė:
vaivos juosta, 17 Lie 2009 - 15:19, para�ė: ![]()
Apie mano
uošviai ir visi kiti sužinojo irgi per balių - įplaukiau kaip gulbė išdidi pilvelį išrietus ( buvo vasaris )
. Tai tik mačiau, kaip nuščiuvo anyta su kita tetule besišnekučiuodamos
.
spyglej, 17 Lie 2009 - 15:38, para�ė:
spyglej, 17 Lie 2009 - 15:38, para�ė: ![]()
tai saviškiui į parankę gražiai įsikipk, išsiriesk ir pirmyn
lauksim tavo pasisakymo kaip uošvienė reagavo
![]()
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 16:10, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 16:10, paraÅ�Ä—: ![]()
tu ten tokiu artistu prisiziuretai tai ne taip papasakotai
tiesa dar i tu zinanciu sarasa vyro sese su svogeriu pamirsau itraukt, tai tik 69nezinos![]()
nu tam kraste idomesni zmones gyvena
isivaizduok nu jei pensinykas diedas bijo prostata operuot nes galima pasekme-komplikacija impotencija... kaip viena bobute sake nu nors is juoko kniubscias apsisik
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 15:35, paraÅ�Ä—:
rugsėjė, 17 Lie 2009 - 15:35, paraÅ�Ä—: ![]()
matau Vdapr kabaluoja, kokia brangiausiojo reakcija?
maniskis tai po kokios savaites paklause ar tikrai nescia as
*pelene*, 17 Lie 2009 - 18:05, para�ė:
*pelene*, 17 Lie 2009 - 18:05, para�ė: ![]()
oj, ne i ta foruma parasiau. atsiprasau.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė