Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 16, 14:28)
tikiuosi neuzgaut tokiais savo pamastymais, bet  betkokia infekcija kuri vyksta viduje sunku pastebet, bet gal ir imanoma skiriant papildomus tyrimus
o tu pagalvok, jeigu ta infekcija butu pastebeje kokiam 5am ar 6am menesi. infekciju padariniai neprognozuojami, jei vaikelis but su kokia negalia taip pat sirdele skaudetu ne maziau.
suprantu kad nori turet butent SITA kudiki, kad ir koks jis butu, bet guosk ta mintim kad tavo angelelis nesikankino ir tau nereikejo tos kancios stebet is sono, tai daug sunkiau, nors ir dabar isivaizduoju kaip beprotiskai sunku, dabar tas laikas kai pas tave samone pasiekia visas tas tustumas, trukumas to zmogeliuko kuriam turetu but skirta didzioji dienos dalis
kad ir kaip gaila ne viskas imanoma nupirkt. stenkis gyvent ir ziuret i prieki, tikrai ismoksi dziaugtis, tik kitaip nei iki siol

sutinku su tavimi 100 procentų drinks_cheers.gif nors tada mąsčiau kitaip- nesvarbu kokia negalia, nesvarbu- nevaikščios, nekalbės, vegetuos....bet svarbu turėt, svarbu iš ligoninės negrįžt vienai...
dabar mstau kitaip. Taigi tikėkim kad apsaugojo nuo didesnės nelaimės ir mus ir mūsų angeliukus nuo skausmo....pažiūrėkim kokių baisių apsigimimų būna, kaip vaikai kenčia.....kaip tėvai kenčia- faktiškai gyvenimas būna sugadintas visai šeimai, net giminei.... na galbūt čia ne paguodos žodžiai, bet žmogaus jau visa tai išgyvenusio ir susitaikiusio su skausmu...o jums gintariux24 dar visas gyvenimas priešaky, susitaikyk, nurimk, turėk planą pragyvent pusmetį (bent aš tai skaičiavau laiką, nes žinojau kad laikas turi apgydyti...), pamatysi palengvės po kiek laiko...ir tikrai sulauksit to savo brangiausio ir mažiausio stebuklo....
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2009 07 16, 14:59)
Jei organizuosit meeetą savaitgalį ir jei niekur neišvažiuosiu tai aš irgi junkčiausi...aišku tik iki Kauno biggrin.gif

klausyk dėl dietos- o įmanoma tik tiek suvalgius iškentėt visas 4 dienas???? blink.gif o jei ne paslaptis- kiek kg nukrito? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 16 liepos 2009 - 14:04
QUOTE(vdapr @ 2009 07 16, 13:28)
Siandien darbe dariau... tai radau II... tik viena ne tokia ryski.... ale abi iskart atsirado...

na liuks pagaliau ir taviškiai norai pildosi thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 16, 14:00)
Sveikos 4u.gif
Jau labai seniai rasiau jums, bet siandien lygiai menuo kai mano angelelis paliko mane, o vyras pirma diena kai isejo i darba. Jauciuosi tokia vienisa, tai galvoju reikia su Jumis pasilabinti. Vakar buvau pas gydytoja ir suzinojau atsakyma kas atsitikio mano kudikiui, tyrimai parode kad nuo 3 men. mano mergytei kur virkstele jungiasi su bambute buvo prasidejusi infekcija, taigi ta infekcija tiek isplito kad vaikelis nebegavo maisto ir numire. As taip pykstu ant daktaru, juk ejau privaciai, mokejau didelius pinigus ir reiskia niekas i mane nekreipe demesio, kad nemate tos infekcijos.
Kaip sunku susitaikyti su ta tustuma kuria jauciu...Jauciuosi tokia vienisa, ypac dabar kai vyras isvaziaves. Šiomis dienomis jau turejau supuoti savo angeleli, bet deja, Dievo buvo kita valia... verysad.gif

console.gif aš tai merginos netikiu dievu jau ir niekada netikėsiu ir man jau nusispjaut į jo valia schmoll.gif

kristule kur tu a jau turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 16 liepos 2009 - 14:17
QUOTE(Bona -pari @ 2009 07 16, 15:14)
console.gif aš tai merginos netikiu dievu jau ir niekada netikėsiu ir man jau nusispjaut į jo valia schmoll.gif

o netiki ir netikėjai ar neBetiki? o šiaip tai visus šiuos etapus man atrodo visos išgyvenom.....aš po netekties labai bijojau eit į bažnyčią (nors ir šiaip neperdažnai ten eidavau), bet buvo laidotuvės senelio ir teko, tai nuėjau ir tiek verkiau pamenu....iš pykčio JAM, aišku niekas nesuprato, manė kad gedinti anūkė, o čia savo skausmo negalėjau atleist....bet pamažu viskas praeina...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 16, 12:17)
nu va matai mergyt, as tau sakiau makaule reguliuok, o visa kita bus tik ranku nenuleist.
o su tom gervem nuo pacio pavasario gi sakiau, kad pries isskrisdamos dar ir taves tusciom nepaliktu mirksiukas.gif , nu matai jei tu jau aptarnauta, Gabrieliukas menesi laiko iki gandru skridimo turi drinks_cheers.gif . svarbu nusiteikt kad bus tai bus, o nebus, nu veliau

4u.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rencė @ 2009 07 16, 12:26)

gabrieliuk, kada į LT ruošiesi?

Ruosiames rugpjucio pradzioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 07 16, 15:02)

Papildyta:
klausyk dėl dietos- o įmanoma tik tiek suvalgius iškentėt visas 4 dienas???? blink.gif o jei ne paslaptis- kiek kg nukrito? blush2.gif

na žinok aš irgi mąsčiau kad neįmanoma...aišku pirmą dieną buvo labai sunku ir nesisvėriau taip valgydama 2 dienas, o dabar tai visai pripratau ir galėčiau dar taip varyt keletą dienų...o numečiau per 3 dienas 2.5 kg.
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 07 16, 13:26)
O oras šiandien - kaip ir širdyje - lyja lauke ir širdyje. Buvau ant kapelio nufotografavau paminkliuką, dabar reiks per firmas eit, kad kažką priderintų ir antram mūsų angeliukui, ar perdarytų... Liūdna... Šiandien paskaitinėjau širdukų forume, ten vėl turim angeliuką: jau 4 širdukai virto angelėliais cry.gif Dieve, suteik jėgų man eiti tolyn...
Mano MB irgi geriau, vakarais sode užsiėmęs, o ir šią savaitę darbe yra daugiau darbo, tai mažiau slogių minčių. Gal po kokio pusmečio ir mes galėsim apie leliuką pagalvoti

Rence, console.gif Reikia kažkaip iškentėt tą sunkų periodą - išsiverkt, išgedėt, bet neužmiršt kad gyvenimas tęsiasi.......... Kad pradžioj reikia gyvent, na o paskui atsiras ir noras gyvent 4u.gif
Šaunu kad vyras geriau laikosi. Nepajusi kaip prabėgs tas pusmetis, gal jau tvirčiau laikysitės 4u.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 07 16, 13:28)
Siandien darbe dariau... tai radau II... tik viena ne tokia ryski.... ale abi iskart atsirado...

Sveikinu 4u.gif clap.gif clap.gif assa.gif Džiaugiuosi su tavimi thumbup.gif

QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 16, 14:00)
Jau labai seniai rasiau jums, bet siandien lygiai menuo kai mano angelelis paliko mane, o vyras pirma diena kai isejo i darba. Jauciuosi tokia vienisa, tai galvoju reikia su Jumis pasilabinti. Vakar buvau pas gydytoja ir suzinojau atsakyma kas atsitikio mano kudikiui, tyrimai parode kad nuo 3 men. mano mergytei kur virkstele jungiasi su bambute buvo prasidejusi infekcija, taigi ta infekcija tiek isplito kad vaikelis nebegavo maisto ir numire. As taip pykstu ant daktaru, juk ejau privaciai, mokejau didelius pinigus ir reiskia niekas i mane nekreipe demesio, kad nemate tos infekcijos.
Kaip sunku susitaikyti su ta tustuma kuria jauciu...Jauciuosi tokia vienisa, ypac dabar kai vyras isvaziaves. Šiomis dienomis jau turejau supuoti savo angeleli, bet deja, Dievo buvo kita valia...

gintariux, console.gif Kokia liūdna diena tau..... verysad.gif cray.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 16, 14:03)
Būt visai smagu  smile.gif  .

Būtų šaunu susitikt biggrin.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 07 16, 14:28)

Vau o čia kokie grožiai bigsmile.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 07 16, 14:59)
Jei organizuosit meeetą savaitgalį ir jei niekur neišvažiuosiu tai aš irgi junkčiausi...aišku tik iki Kauno biggrin.gif

Ech, toloka truputį unsure.gif
Na bet jei kas vyksit prie jūros ir nebus gaila paaukot kelių valandėlių savo poilsio - sušvilpkit - pribūsiu biggrin.gif

QUOTE(mirkt @ 2009 07 16, 15:18)
o netiki ir netikėjai  ar neBetiki? o šiaip tai visus šiuos etapus man atrodo visos išgyvenom.....aš po netekties labai bijojau eit į bažnyčią (nors ir šiaip neperdažnai ten eidavau), bet buvo laidotuvės senelio ir teko, tai nuėjau ir tiek verkiau pamenu....iš pykčio JAM, aišku niekas nesuprato, manė kad gedinti anūkė, o čia savo skausmo negalėjau atleist....bet pamažu viskas praeina...

Metus laiko tikėjausi stebuklo, kiekvieną dieną meldžiaus.... Po metinių įvyko lūžis, nebegalėjau melstis, nepykau, bet kažkas viduj nutrūko........ Bažnyčioj iki pat Justės dirmavonės, kai jau po bažnyčią mažoji šmirinėjo, negalėjau išsidėt be ašarų, prieš akis visada stovėdavo baltas karstelis toj pačioj bažnyčioj.........
Prie reanimacijos durų kartojau žodžius: Kad ir durna, bet gyva.......... O dabar nežinau kaip būtų jei būtų.........
Atsakyti
o tai kur jus ruošiatės susitikt būtu įdomu, tik šis šeštadienis man užimtas ax.gif

Atsakyti
imečiau naujas nuotraukas į fotki apžiūrėjau jusiškęs divėja gerai atrodai thumbup.gif
VJ ir prasisukus vyriokų draugijoj tongue.gif gabrieliuk truputi matos atsigavus,nors vistiek liudna g.gif

ma duoda pas mus lietutis ir perkūnas garo lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 16 liepos 2009 - 16:28
Sveikutės 4u.gif

Grįžau iš kaimelio, tai pirmiausia įlindau žinių iš Kristulės ax.gif

Vdapr, didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

VJ, pasisaugok truputuką, darbštuole tu ax.gif
Atsakyti
Tuoj neliks ne nesciu mamyciu cia clap.gif saunuoles wub.gif sveikinu visas ir oro_buckis.gif
Aha, o kaip kristule smile.gif
Atsakyti
Aha kolkas tyla, bet jau manau kad supą savo dukrytę ir maitina pienuku... wub.gif
Atsakyti
eikit geriau skyle sienoj per tv3 ziuret, nors prisijuokiu, kad net vyras klausia is kito kambario kas tau ten daros g.gif , zvengiu tiesiog doh.gif lotuliukas.gif
gaila ryt paskutine laida bus ir nematysiu, gi tuse dalyvausiu doh.gif
Atsakyti