sveikos, na žinokit kaip pavargau nuo savo smarkuolio vyrioko

taip noriu išeiginės kokios nuo visų, bet MB ištisai dirba-chaltūrina ir t.t., namuose tik ryte ir vėlai vakare...vakar nuo popietės buvo namuose, tai sako blin beprotnamis- kas tam mūsų vaikui pasidarė- na chuliganavoja tik spėk žiūrėt. Taigi sakau brangusis, jis taip visada, tai dabar susimąstyk kodėl kartais nieko nebeprašau, tik leiskit vienai nueit bent iki parduotuvės... na gal ne į temą aš čia, bet pasibėdavojau.... Šiandien kol virtuvę susitvarkiau leidau vyšnių kiompotą gniaužyti- tai buvo ramu...
taip paima iš stiklainio vyšnią, padeda ant stalo ir su pirštu ištreškia..ir vėl ima ir vėl treškia, tai 10 min ramybė buvo

nors iš kitos pusės-kaip smagu kad yra toks vilkiukas-užsuktukas namuose....
QUOTE(sandrynja @ 2009 06 26, 18:48)
Mirkt, as jau antrus metus sodinu ledinukus. Graziai pas mus jie auga. Norejau paklaust, o kokio amziaus tavo vaikuciai

. I darbuka dar neini?
didžiajai tuoj 10,
vidurinėlė buvo 2005 m. gimimo, mažasis kaip taviškis to pačio mėn ir metų

, darban nuo spalio, dar "ilsiuosi", nors vis dažniau pagaunu save kad noriu darban..
o tu irgi dar ilsiesi?
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 26, 19:45)
Aš ir pernai, ir šiemet sodinau spriges baltas
http://s48.radikal.r...7d148b7ba5b.jpg
gražu.
aišku gražiau būtų kad gėlės darželyje po langais žydėtų....

o čia kokia sukaktis kad tiek gėlyčių prinešta, ar visada tiek pas jus būna?
o aš nežinau kaip MB sako ko noriu iš tų kapelių, na vis kiek sodinu tiek ne tas.....mūsų didelis plotas akmenukų labai, tai man toks įstrižas kampas paliktas gėlytėms, tai aš nesugebu tame kampe gražiai ką padaryt, o ir paminkliukas nelabai po dūšia, užsakinėjo be manęs, nes aš nesugebėjau tada dar to padaryt..... bet juk žinot, kiek gražių pamatai, nespėsi keist kiek nuomonė keičiasi, o ne tame juk ir esmė....o beto aš esu minimalistė, t.y. man kuo mažiau tuo gražiau, tai kaip MB sako jei būt tik mano valia, būtų viena gėlė ir graži žemytė.....
aš šiemet ryškių sprigių prisodinau, nes pabodo balta...
na v.ž. pasirodysiu kada nors ir aš saviškius kapelius...nors tiesą pasakius neturiu dar nei nusfotografuoto, bet tai juk nesunku padaryt...
aplamai- ar žiūrit laidotuvių nuotraukas?
aš tai net neturiu (net diskas ne pas mus, apie popierines net nekalbu- niekada jų tikriausiai nedarysiu). Pykstu ant vieno artimo kad per laidutuves jie fotografavosi ir savo aparatu, ir nuotraukas pasidarė, ir į albumą susidėjo...ir dabar kas žiūri albumą- žiūri ir mūsų laidotuves....nedrystu pasakyt kad aš nenoriu kad jos būtų tame pačiame albume kur kitos jų progos....
na ne į temą aš čia prikalbėjau, nepykit...