Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

sveikos mamytes, kaip supratau niekas dar neapturejo seimos pagausejimo g.gif buvom atostogu Graikijoje Kretoje blush2.gif tai nesekiau ivykiu ax.gif
tai tiek norejau tik pasisveikinti wub.gif
Atsakyti
Mergytes,pakeiciau musu foto albumo slaptazodi!!!!!
Tuoj atsiusiu visom,kurios bendrauja mirksiukas.gif

Manau sazininga,kad nebendraujanciu mamyciu albumiukus istryniau : laura6 ; astyl; amade(brela); lina31m; melinda; rasve; @rasa@ (juk jos negales uzeiti ir pasiziureti)

O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? : zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi??????
Joms slaptazodzio kol kas nesiunciu... nes nezinau kiek ir kaip bendrauja blush2.gif Soriuks 4u.gif
Jus pataisykit mane jei ka mirksiukas.gif

O slaptazodi saugom ir nedalinam bet kam ir bet kada!!!! aciu uz supratinguma 4u.gif
Ir pries kam nors duodamos,visos nubalsuosim!!!!!!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 26, 12:42)

kristulee, 26 Bir 2009 - 12:42, para�ė:

kristulee, 26 Bir 2009 - 12:42, para�ė:

mano mazasis nusirito nuo stalo- va, koki grozi isitaisem doh.gif .

mano mazasis nusirito nuo stalo- va, koki grozi isitaisem doh.gif .

o koks guzas...vargsiukas 4u.gif mano Nojukas pastoviai guzuotas vaiksciodavo,turejom problema su trombocitais,tai uztekdavo truputi bakstelt ir iskart didziausias guzas iskildavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 06 26, 13:26)

SiguteS, 26 Bir 2009 - 13:26, para�ė:

sveikos mamytes, kaip supratau niekas dar neapturejo seimos pagausejimo g.gif buvom atostogu Graikijoje Kretoje blush2.gif tai nesekiau ivykiu ax.gif

sveikute 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 13:27)

divėja, 26 Bir 2009 - 13:27, paraÅ�Ä—:

O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? : zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi??????
Joms slaptazodzio kol kas nesiunciu...  nes nezinau kiek ir kaip bendrauja blush2.gif  Soriuks 4u.gif

Joms slaptazodzio kol kas nesiunciu...  nes nezinau kiek ir kaip bendrauja blush2.gif  Soriuks 4u.gif

Rence ir Nledi man atrodo bendrauja,tik nezinau kiek blush2.gif g.gif
Atsakyti
kokiomis gėlėmis sodinate kapelius?

aš šiemet sprigių nupirkau, nes begonijų pabijojau, labai jau jos opios- tai persausa tai per drėgna, chrizantemomis tomis žemomis pernai buvom apsodinę- tai daugiau turbūt nebenorėsiu mirksiukas.gif sužėlė mišku didžiausiu (o gal pertankiai mes prisodinom...), tai ne kas ir belieka....
Atsakyti

na na na tai tik pasakok kaip ten ejosi mes laukiam ax.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(mirkt @ 2009 06 26, 14:09)

mirkt, 26 Bir 2009 - 14:09, para�ė:

aš šiemet sprigių nupirkau, nes begonijų pabijojau, labai jau jos opios- tai persausa tai per drėgna, chrizantemomis tomis žemomis pernai buvom apsodinę- tai daugiau turbūt nebenorėsiu mirksiukas.gif sužėlė mišku didžiausiu (o gal pertankiai mes prisodinom...), tai ne kas ir belieka....

begonijos ir ledinukai pius šliaužiojančios tokios baltos gėlytės ax.gif
Atsakyti

Nagi nagi,dalinkis ispudziais ir rodyk foto bigsmile.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 06 26, 13:46)

zydrute, 26 Bir 2009 - 13:46, para�ė:

zydrute, 26 Bir 2009 - 13:46, para�ė:

sveikute 4u.gif
Rence ir Nledi man atrodo bendrauja,tik nezinau kiek blush2.gif  g.gif

sveikute 4u.gif
Rence ir Nledi man atrodo bendrauja,tik nezinau kiek blush2.gif  g.gif

rencei issiunciau! ir nledi einu issiust,nes ziurejau praeitoj temukej ji bendravo thumbup.gif Atsiprasau nledi 4u.gif
nesuziuriu visu,todel ir prasau patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 13:27)

O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? :zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi[/b]??????

O ka darom su siu mamyciu albumiukais???? :zyzi; ziezulele; elze; rence; Nledi[/b]??????

rence su Nledi tikrai bendrauja. Rencė mokslus krimto, dabar tikriausiai kaifuoja užbaigus sesiją.

Atsakyti
Sigute, kaip smagiai jauciu pailsejot... wub.gif wub.gif
Mirkt, as jau antrus metus sodinu ledinukus. Graziai pas mus jie auga. Norejau paklaust, o kokio amziaus tavo vaikuciai ax.gif . I darbuka dar neini?
As teviskej meetinuosi su klasiokais, draugais. Vos speju suktis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 06 26, 14:09)

Aš ir pernai, ir šiemet sodinau spriges baltas wub.gif

http://s48.radikal.r...7d148b7ba5b.jpg
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 06 26, 15:52)

divėja, 26 Bir 2009 - 15:52, paraÅ�Ä—:

divėja, 26 Bir 2009 - 15:52, paraÅ�Ä—:

rencei issiunciau! ir nledi einu issiust,nes ziurejau praeitoj temukej ji bendravo thumbup.gif  Atsiprasau nledi 4u.gif

rencei issiunciau! ir nledi einu issiust,nes ziurejau praeitoj temukej ji bendravo thumbup.gif  Atsiprasau nledi 4u.gif

ačiū, nieko tokio mirksiukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 26, 15:54)

vaivos juosta, 26 Bir 2009 - 15:54, para�ė:

vaivos juosta, 26 Bir 2009 - 15:54, para�ė:

rence su Nledi tikrai bendrauja. Rencė mokslus krimto, dabar tikriausiai kaifuoja užbaigus sesiją.

jau seniai berašiau, bet nespėju: vos tik spėju perskaityt (na ir pleputės esat thumbup.gif ), tuoj atsiranda koks darbelis ir vėl lekiu. Tai į darbą, tai į sodą... Žinot, mokslo metų pabaiga, pusmečio pabaiga, visiems visokių ataskaitų prireikia ir dar labai greitai doh.gif
Žinot vis skaitau ir jau su tokiu nerimu laukiu, kada kas praneš - turim leliuką... toks jaudulys ima, lyg pati laukčiau to stebuklo... Kristulee, laukiam, laukiam ir tau stiprybės bei kantrybės linkim!
labai džiaugiuosi gabrieliuko pagerėjusia nuotaika - iš karto jaučiasi. Taip ir toliau thumbup.gif
O aš po sunkios sesijos jau atsigavau sode žolytei dirvą ruošdama ir sėdama, bet jaučiu, kad liūdesys vis dažniau atslenka... matyt atsipalidavau po mokslų ir sugrįžo liūdnos mintys, nedrįstu net pas vaiko gydytoją nueiti, paklausti ar jau atėjo skrodimo popieriai iš Vilniaus... Man atrodo, kad irgi teks psichologo pagalbos prašytis verysad.gif
vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi" biggrin.gif
visoms gero vakarėlio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 06 26, 19:48)

rencė, 26 Bir 2009 - 19:48, paraÅ�Ä—:

rencė, 26 Bir 2009 - 19:48, paraÅ�Ä—:

* mokslo metų pabaiga, pusmečio pabaiga, visiems visokių ataskaitų prireikia ir dar labai greitai doh.gif

** vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi" biggrin.gif

* mokslo metų pabaiga, pusmečio pabaiga, visiems visokių ataskaitų prireikia ir dar labai greitai doh.gif

** vaivos juosta - gražiai atrodai, tik nepervark - mus, kitas mamytes, jau nerimas ima, kaip tu taip "duodiesi" biggrin.gif

* O tu irgi mokykloj darbuojies? bigsmile.gif

** Aš jau aprimau biggrin.gif . Pasireiškė ir nugaros skausmas, ir ranka tirpt pradėjo. Dabar sėdžiu sau pusdienį sūpynėse ir ramu tongue.gif .

O tu laikykis 4u.gif . Visoms užeina silpnumo akimirkų.... Aš va dabar, ieškodama Vaivuko nuotraukos - taip susigraudinau......
Atsakyti