Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

Sveikutes 4u.gif
Vdapr,aciu uz namucius 4u.gif
Bice,sveika sugryzus drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau ant kapelio pas mažutę. Vis rasdavau tai drugelį atskridusį, tai paukštelį betupint, o šiandien - nepatikėsit - Miglė sako , mama, pelytė pas sesę atėjo bigsmile.gif . Ir tikrai, žiūriu, tokia mažyyyyyytė mažyyyyyttė pro šalį ir nubėgo į krūmynus smile.gif .
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Ooooooooo jus greitos! jau nauji namuciai thumbup.gif vdapr aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 25, 10:19)

Kavikę ir aš atsinešiau prie kompo, o braškės laukia cukrum užpiltos - virsiu uogienės truputį. Vakar spyglėj visą kibirą braaaaaškių atvežė. Apsirijau  rolleyes.gif  .

O pas spyglej ten plantacija,kad visiem tik kibirais nesa bigsmile.gif

QUOTE(bicė @ 2009 06 25, 18:31)
Labas vakarelis  smile.gif

Labukas!!!!!! Seniai matyta bigsmile.gif smagu,kad sugryzai 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 25, 22:09)
Buvau ant kapelio pas mažutę. Vis rasdavau tai drugelį atskridusį, tai paukštelį betupint, o šiandien - nepatikėsit - Miglė sako , mama, pelytė pas sesę atėjo  bigsmile.gif . Ir tikrai, žiūriu, tokia mažyyyyyytė mažyyyyyttė pro šalį ir nubėgo į krūmynus  smile.gif .

wub.gif nu kaip faina!!!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū vdapr už naujus namučius 4u.gif
Bicule, smagu ir be galo džiugu tave ir vėl matyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis nors pas mus ir apsiniaukęs 4u.gif
kristuliuk kaip tavo stebuklėlis ar dar nesiruošia lukštentis ax.gif sveikatėlės tau 4u.gif
visom geros dienelės 4u.gif
malonu vėl Biciulę matyt 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
Vadpr,aciu uz naujus namucius wub.gif
Sveika Biciule 4u.gif
Kristulee,kiek jau nedaug tau liko,tuoj sulauksim lelytes musu skyrely wub.gif
geros dieneles mamytes 4u.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
man laisvadienis,o oras s.........
Teks namie pratunot doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis.
papusryciavom su vaikuciais, tai prisedau trumpam paskaitinet. tetis darbe, tai mes likom namuose- jokio kaimo siandien smile.gif .
mano pilvelio gyventojui tikriausiai labai pas mane gera, tad ramiai laukia savo dieneles. nors... jau keletas vakaru vis uzeina tokie paruosiamieji skausmeliai, kurie taip graziai nuvilnija i strenas...o man taip per sirdi pereina, nu nebemoku as pernest skausmo, kad ir kaip save tam ruosiu verysad.gif . o dar jei skatinamuju prireiks, tai doh.gif .ai, bus kaip bus. antradieni eisiu pas gydytoja, ziuresiu kas ir kaip. o siaip tai jau laaaaabai laukiam leliaus wub.gif .
geros dieneles mamytes.
Atsakyti
sveikos, lauke vėjuota ir apniūkę, kažkaip metereologai nelabai nutaikė nuspėt- turėjo būt labai gražu....

kažkaip neturiu ką pasakyt. Sėdžiu su vaikais, nusibodo tas pats per tą patį, kažko noriu ir nežinau ko....
Atsakyti
mano mazasis nusirito nuo stalo- va, koki grozi isitaisem doh.gif .
user posted image.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 26, 12:42)

O tai tau.....
Aš vakar saviškei su durim trinktelėjau doh.gif - ėjau laukan, nepastebėjau, kad stovi prie pat, dariau - ir bumbt. Tai su šaukštais šaldžiau - mažei tokia atrakcija pasidarė, kad dar ir dabar vis atsineša pora šaukštų ir dedas sau prie kaktos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 26, 12:42)

Oho koks guzas doh.gif eina sau....

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 26, 12:58)
O tai tau.....
Aš vakar saviškei su durim trinktelėjau  doh.gif  - ėjau laukan, nepastebėjau, kad stovi prie pat, dariau - ir bumbt. Tai su šaukštais šaldžiau - mažei tokia atrakcija pasidarė, kad dar ir dabar vis atsineša pora šaukštų ir dedas sau prie kaktos.  biggrin.gif

lotuliukas.gif matyt nelabai skaudejo hihihi.gif
P.s.veiksmas vyksta,pranesiu
Atsakyti