Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu...

Miegojo nakti ramiai ant debesies angelas baltas

user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

Aciu Vdapr uz namucius 4u.gif
Kazkam sie zodziai tik zodziai, o mums kiekviena mintis apie angela tai visa istorija.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 25 birželio 2009 - 17:33
QUOTE(bicė @ 2009 06 25, 18:31)
Labas vakarelis  smile.gif

Aciu Vdapr uz namucius 4u.gif
Kazkam sie zodziai tik zodziai, o mums kiekviena mintis apie angela tai visa istorija.....

Kur dingus mergyt buvai? Berods Lt buvai? Kaip sekes?
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 06 25, 19:12)
Kur dingus mergyt buvai? Berods Lt buvai? Kaip sekes?

Buvau iklimpusi i tylaus stebetojo role ax.gif . Buvau geguzes menesiuka, jau spejau ir uzmirsti atostogas.... Siaip atostogos Lietuvoje man visada kelia savotiska stresa, nemoku atsipalaiduoti, vis begu, begu ...Bet si karta pailsejom prie juros savaitele, tai atsigavau, kazkaip geras emocijas i Norge parsiveziau. Dabar dziaugiuosi vasarele, dirbu maziau tai yra laiko ir ant pievutes padribsoti ir ezeriuke kojas pamirkyti mirksiukas.gif .

Kaip tavo pacios nuotaikeles?

O skyrelyje ziuriu margas gyvenimas verda nestuke.gif partija tuoj lukstensis mirksiukas.gif . Labai nudziugino Zydrutes ir Rugsejes naujienos thumbup.gif
Vaivos juosta, bet tu ir aktyviste doh.gif , darzai nuraveti, uogieniu privirta thumbup.gif
Bet labai labai liudna, kad Brelai taip ir neteko savo mazulelio auginti verysad.gif . Tikiuosi ji atsigaus po truputi, nenuleis ranku
Ir spyglej del tetuko netekties uzjauciu verysad.gif

Liudna ir , kad musu gretos vis dideja verysad.gif . Sveikinuosi su visom naujai prisijungusios mamytem. Gintariuk tau tas skausmas dar toks naujas, net siurpas nukrecia prisiminus ta bejegiskuma ir nesuvokima kaip bus toliau....Bet kartu pagalvoji, kad po truputi mazais zingsneliais galima isbristi is to beprotisko skausmo liuno

Gabrieliuk ir as noriu tiketi, kad tavo sveikatele pasitaisys, nors is tiesu tai tas stresas mus grauzia ne tik dvasiskai , bet ir fiziskai. Cia vis tas liudesys....

kazkaip sunkiai man sekasi rasyti po ilgos pertraukos, bet gal isivaziuosiu mirksiukas.gif
gero visom vakarelio 4u.gif
Atsakyti
Vdapr- aciu uz naujus namucius 4u.gif .
labai tikiuosi kad siuose namuciuose teks ir lelyte pristatyt wub.gif .
beje, vis galvodavau, ko truksta cia pas mus - taigi Bices postu...
sveika sugrizus pas mus 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulee: 25 birželio 2009 - 19:04
sunkios jum tos anytėlės oioioi doh.gif lakykitės aš savosios neturiu, bet kol turėjau skustis negalėjau gera man buvo man jos ir dabar labai trūksta verysad.gif
mane išproto išvarys švogeris,ten tai ir Amerika neatrasta irnesakyk.gif

vdapr ačiū už namukus 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
Prasom mergytes ner uz ka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 06 25, 20:15)
Prasom mergytes ner uz ka...  4u.gif

a kur atsakymas i klausima mirksiukas.gif Tai kaip tavo nuotaikeles?
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 25, 20:13)
sunkios jum tos anytėlės oioioi doh.gif lakykitės aš savosios neturiu, bet kol turėjau skustis negalėjau gera man buvo man jos ir dabar labai trūksta  verysad.gif
mane išproto išvarys švogeris,ten tai ir Amerika neatrasta irnesakyk.gif

vdapr ačiū už namukus 4u.gif  notworthy.gif

Ir as savaja patenkinta. Siltas nuosirdus zmogutis, paskutinius marskinius atiduos, bet is kitos puses i dusia nelenda, gyvenimo nereguliuoja. Nors paziuresim kaip cia seksis po vienu stogu tris savaites isgyventi mirksiukas.gif , nes atvaziuso mazosios ziureti per darzelio atostogas
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 06 25, 20:36)
a kur atsakymas i klausima mirksiukas.gif  Tai kaip tavo nuotaikeles?

Ai sakyciau geros.... KAzkaip vel daznai pradejau angeliuko istorija kratyt per nauja... ka galejau padaryt kitaip... kad dabar supt ant ranku... bet kazkaip jau iseina man suvaldyt ta skausma... kad nesilietu per krastus... o liktu tik pas mane...
Buvau ir pas drauge nulekus... o ji turi maza dukryte... kur sakydavau, kad labai skaudus man jos nestumas... ir paemiau mergyte ant ranku panesiojau... o jau pasisnekejom su ta mergyte... o gugavo... net jos mama stebejosi... sake taip guguoja tik pampersa nuemus... dar taip nemate ji... tai as ir pasakiau... gi sneka su angeliuko mama ne bet kokia... tiesa po to biskiuka pasigailejau... nereikejo leptelt... doh.gif Bet jau pasakyta...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 06 25, 18:31)

wub.gif verysad.gif Labai taikliai pasakei.
QUOTE(bicė @ 2009 06 25, 19:41)
kazkaip sunkiai man sekasi rasyti po ilgos pertraukos, bet gal isivaziuosiu mirksiukas.gif
gero visom vakarelio 4u.gif

Kiekvienas tavo žodis yra ant tiek svarus, ant tiek pamatuotas - lyg skaityčiau gerą knygą.

Sveika sugrįžus. 4u.gif

vdapr - mūsų temos angeliukas ir žodžiai - wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 25, 21:09)
*Kiekvienas tavo žodis yra ant tiek svarus, ant tiek pamatuotas - lyg skaityčiau gerą knygą.

**vdapr - mūsų temos angeliukas ir žodžiai -  wub.gif

* labai teisingai pasakiai Vaivos juosta

** jei neklystu tai Tajos dainos "Angelas" keli žodžiai g.gif O siaip tai atminti jau man seniai sitie žodziai sukasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 25 birželio 2009 - 20:33
Sveikinuosi ir as naujuose namuciuose 4u.gif
Vdapr, aciu uz siluma musu namuciuos 4u.gif
Biceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee clap.gif clap.gif clap.gif , sveika sugrizus bigsmile.gif Kaip smagu vel skaityt tavo postus thumbup.gif .
Vaivos juosta, Krismantas, gal jau mazinkit savo apsisukimus. Pilvukus geriau pasaugokit, o tai man ir skaityt baisu kaip jus plusat mirksiukas.gif
Na, bet ir anytos pas jus doh.gif doh.gif , mergiukes. Siaubo filmas.....
Na, o mes tik ka is lauko ir is braskiu. Mazyle murzina kaip velniukas, tik akutes blyksi. O jau smelio doh.gif , net pampersas pilnas hihihi.gif Smagumelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 25 birželio 2009 - 20:43