Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

čia kaip pažiūrėsi  iš esmės tai taip - pora metų nieko nereiškia. Bet kai aplinkui nėra vyresnių - tai tada ne, mes ne bendraamžės  Aš tarp jūsų visų jaunų kartais jaučiuosi sena tarka

Vyresnių yra...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 07, 13:11)
Eudora, tai taip ir nesupratau, kokia tu sena tarka g.gif  g.gif  Išduok, nes bais sudominai

O jaunimas, mokyk jus ir mokyk lotuliukas.gif taigi aš, kaip ir Kriste, esu 1978-ų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 07, 13:20)
O jaunimas, mokyk jus ir mokyk  lotuliukas.gif taigi aš, kaip ir Kriste, esu 1978-ų  ax.gif

Nu tikros pensininkės susirinkę čia g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 07, 15:15)
Nu tikros pensininkės susirinkę čia g.gif  tongue.gif

nono.gif
Atsakyti
Klausykit, o jei matosi, kad ciut ciut paraude, kur ieina teflonine adatele, man istraukti ja? Bet tik vakar vakare pasikeiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 07 07, 13:28)
Vyresnių yra...... blush2.gif

rimtai nail.gif nu tai ta proga kaip tikra lietuvė pasidžiaugsiu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

ir madmuazele, tada tokiu atveju mes bendraamžės lotuliukas.gif ir jei jau mus (mane ir Kristę) priskyrei pensininkėms, tai ir pati joms jau priklausai tease.gif
Atsakyti
Aš tarp jūsų visų jaunų kartais jaučiuosi sena tarka blush2.gif
Aitiii, o tai ką tu manai? kad aš dar vyresnė ? blink.gif biggrin.gif O profily pas mane nieko nėra ir kol kas nebus, kad tam tikri asmenys nekaišiotų savo smalsių ir ilgų nosių kur jiems nereikia unsure.gif
[/quote]

na tikrai galvojau kad manometu kazkur. Kazkaip netikiukad tu 1978 lotuliukas.gif nesamone, bet jau ka ptiketi reikia jei taip sakai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 07, 16:47)
ir madmuazele, tada tokiu atveju mes bendraamžės  lotuliukas.gif ir jei jau mus (mane ir Kristę) priskyrei pensininkėms, tai ir pati joms jau priklausai  tease.gif

lens.gif

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 07, 16:45)
Klausykit, o jei matosi, kad ciut ciut paraude, kur ieina teflonine adatele, man istraukti ja? Bet tik vakar vakare pasikeiciau g.gif

Nugis padekit, a 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 liepos 2009 - 17:46
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 07, 18:46)
Nugis padekit, a 4u.gif

jei tik žinočiau - tai tikrai padėčiau. Deja, nežinau, nes man niekad nebuvo jokių problemų nei su paraudimais, nei su guziukais nei kokiais kitais nepatogumais. Bet aš vistik turbūt bandyčiau pasikeist adatą unsure.gif Nors... geriausia tai būtų pasiskambint Jelenai ir paklaust - taip gausi greičiausią ir tiksliausią atsakymą, nes jau pas ją tai patirties sočiai ir ji tikrai žinos kaip tokiu atveju geriau elgtis.
Atsakyti
[quote=madmuazele,2009 07 05, 22:18]
Monetuxe, zinoma, ne prosal butu pasitikrinti... Mano 2 bendradarbes jau 1 metus bando ir nieko schmoll.gif Buvo pas gydytojus, kazkokiu rimtu priezasciu nera...
As ir kazkaip bijau, kad nepavyks is karto g.gif

P.S. Siaip masciau kur tu dingusi... Galvojau ir tu jau is temos musu pasiplovei blush2.gif

o is musu temos kazkas pasiplove??? g.gif nu kur as dingsiu ziema basa rolleyes.gif

pasitikrinti noreciau, nes kazkaip neramu truputi, o dar kai prisimenu pries kokius beveik metus darytos echoskopijos rezultatus, tai nematau reikalo tempt guma..
Papildyta:
Kriste1978 is kokio tu miesto? kur ta sanitex masinyte radai? clap.gif clap.gif clap.gif

nu visos man tiek patarimu cia pridalinot, tai gal dar vienu klausimu galit padet?

nu manau padesit... gal galit atsakyt kokiu budu saugojotes iki pastojimo? (kodel to klausiu paaiskinsiu veliau) wink.gif
Atsakyti
[quote=monetuxe,2009 07 07, 20:00]
[quote=madmuazele,2009 07 05, 22:18]
Monetuxe, zinoma, ne prosal butu pasitikrinti... Mano 2 bendradarbes jau 1 metus bando ir nieko schmoll.gif Buvo pas gydytojus, kazkokiu rimtu priezasciu nera...
As ir kazkaip bijau, kad nepavyks is karto g.gif

P.S. Siaip masciau kur tu dingusi... Galvojau ir tu jau is temos musu pasiplovei blush2.gif
o is musu temos kazkas pasiplove??? g.gif nu kur as dingsiu ziema basa rolleyes.gif
pasitikrinti noreciau, nes kazkaip neramu truputi, o dar kai prisimenu pries kokius beveik metus darytos echoskopijos rezultatus, tai nematau reikalo tempt guma..
Papildyta:
Kriste1978 is kokio tu miesto? kur ta sanitex masinyte radai? clap.gif clap.gif clap.gif

nu visos man tiek patarimu cia pridalinot, tai gal dar vienu klausimu galit padet?

nu manau padesit... gal galit atsakyt kokiu budu saugojotes iki pastojimo? (kodel to klausiu paaiskinsiu veliau) wink.gif
[/quote]
jei nori pradeti ieskotis priezasciu tai siulau pradeti nuo vyro, nes tai paprasciauias, greiciauias budas. jei vyras sveikas tada reikia savy ieskot priezasciu. bent man taip ginekologe buvo sakius kai norejau ir as ieskot priezasciu, bet neprireike, nes kai buvau susiruosus daryti vyro tyreimuka suzinojau kad laukiuosi. o mes iki vestuviu galima sakyti nesisaugojom, naudojom nutrauka lytini akta arba prezervatyvus kartkartem, bet labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 07, 18:10)
jei tik žinočiau - tai tikrai padėčiau.

Taip ir padarysiu pioneer.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 07 07, 19:00)
o is musu temos kazkas pasiplove??? g.gif nu kur as dingsiu ziema basa  rolleyes.gif

nu manau padesit... gal galit atsakyt kokiu budu saugojotes iki pastojimo? (kodel to klausiu paaiskinsiu veliau)  wink.gif

Na, as asmeniskai Wowavyvos pasigendu g.gif

Mes tik su prezervatyvais saugojames... kadangi buvo auksti cukrus-nutraukto nenaudojom-maza ka... o hormoniniu nini schmoll.gif
As per savaite 2 kg priaugau doh.gif Sveriu tiek, kiek nesu gyvenime sverusi, net per nestuma mega_shok.gif
Mano organizmui reikia streso - nestumo rolleyes.gif
Atsakyti