QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 03, 15:26)
Viskas pas mus gerai, atitinkam laika 12 sav. ir trys dienos, paeme krauja, penktadieni bus atsakymas. Jau matesi kaip juda, judina rankytes ir kojytes, ir kaip sirdute plaka matesi
ech, kaip smagu, nostalgija tokia užeina prisiminus tą laiką
O tu pergyvenai - dabar svarbiausia nesinervuot ir gerai maitintis, ir tada tikrai viskas bus gerai
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 16:27)
Sakau, gal per atostogas pabandysim kazka naudingo paveikti
Madmuazele, veikti reikia ne tik per atostogas jei nori rezultato
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 04, 22:48)
Padirbsiu tik 4 dienas ir 3 savaites atostogausim
Planu marios... norim iki kudikelio gimimo buta pasikeisti - i didesni
šaunūs planai
tikėkimės pavyks juos visus įgyvendinti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 05, 08:00)
vakar su vyru net buvom lovikiu, vezimeliu pasizvalgyti, nors dar toli iki leliaus atejimo. mums dar tik 12 savaitikiu
tai čia tik dabar atrodo, kad dar daug laiko liko
Man irgi iki dekretinių laikas atrodo vos slinko. O galvojau išeisiu į dekretą, tai va bus marios laiko, pasidarysiu ir tą ir aną, ir dar kažką. Ir ką - dekretas atėjo ir nespėjau nei susivokt nei ką suplanuoto nuveikt kai jis jau pasibaigė
Taip kad dabar pats laikas bent jau apsižiūrėti kas, kur, kaip ir po kiek, ir susirinkt visą info, kurios yra marios. Ir tų marių analizė užima begales laiko - na, bent jau man tai užėmė labai daug laiko
QUOTE(monetuxe @ 2009 07 05, 21:16)
apsilankau, paskaitau, tik nelabai turiu ka pasakyt...
o del pastojimo, tai truputi gal pasiguosiu, jeigu galima...
geriu as folio rugsti jau puse metu ir man atrodo mesiu tuoj ta reikala i sona, nes kaip nieko taip nieko...
reiks eit turbut priezasciu ieskot
Monetuxe, žinau, kad tai, ką pasakysiu dabar, bus pats banaliausias patarimas ir turbūt dar labiau sunervins tave (
bent jau mane tai nervindavo tokie patarimai ), bet ... pusė metų dar tikrai nėra daug ir dar tikrai anksti panikuot. O mane tokie patarimai nervindavo, nes mes priklausom kitai amžiaus 'svorio kategorijai'
, o jūs gi dar jauni, turit laiko. Spėsit dar tų priežasčių paieškot jei reiks (nors labai linkiu, kad to neprireiktų
). O kol kas atsipalaiduok, gerk vitaminus ir folį, ir viskas bus gerai. O jei po kokių metų vis dar rezultato nebus - va tada gali pradėt nerimaut.
Ir jei jau nuspręsi ieškot priežasčių - tai siūlau pradėt nuo SB tyrimo (čia iš savo patirties sakau, nes kitaip sugaiši daug laiko, o atsakymo į klausimą 'kodėl?' vistiek gali nebūti)- o jiems gi paprasta - vienas tyrimas ir viskas aišku. QUOTE(madmuazele @ 2009 07 05, 22:18)
Pamenu kai Arnoldo laukiausi ir buvau tikra, kad dukryte bus, tai pacioje pradzioje nusipirkau raudonu siulu suknelei
Po parduotuves vaiksciodama vis sukneles ziurinejau
Gerai, kad neprisipirkau
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 06, 21:47)
Na ir as pagaliau pasirodziau Gmail'e
Malonu akivaizdžiai susipažint
Papildyta:beje, Kriste1978, ar skaičiukai prie tavo vardo reiškia tavo gimimo metus?
(
bendraamžių ieškau, jei ką )
I'm out of my mind, but feel free to leave a message