Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Monetuxe, zinoma, ne prosal butu pasitikrinti... Mano 2 bendradarbes jau 1 metus bando ir nieko schmoll.gif Buvo pas gydytojus, kazkokiu rimtu priezasciu nera...
As ir kazkaip bijau, kad nepavyks is karto g.gif

P.S. Siaip masciau kur tu dingusi... Galvojau ir tu jau is temos musu pasiplovei blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 05, 07:00)
vakar su vyru net buvom lovikiu, vezimeliu pasizvalgyti, nors dar toli iki leliaus atejimo. mums dar tik 12 savaitikiu

Kaip man patinka tas ruosimasis, laukimas wub.gif Pamenu kai Arnoldo laukiausi ir buvau tikra, kad dukryte bus, tai pacioje pradzioje nusipirkau raudonu siulu suknelei lotuliukas.gif Po parduotuves vaiksciodama vis sukneles ziurinejau ax.gif Gerai, kad neprisipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 07 05, 21:16)
Sveikos mergaites wink.gif

apsilankau, paskaitau, tik nelabai turiu ka pasakyt...

bet siandien kazkaip kilo ranka  blush2.gif

uogu nevalgau, bet arbuzo tai siandien prisikirtau, bus matyt kaip cia paveiks sitas reikalas mano cukrus  blush2.gif

o del pastojimo, tai truputi gal pasiguosiu, jeigu galima...
geriu as folio rugsti jau puse metu ir man atrodo mesiu tuoj ta reikala i sona, nes kaip nieko taip nieko... sad.gif  reiks eit turbut priezasciu ieskot  unsure.gif

puse metu tai nera didelis laiko tarpas, mes su vyru bandem pagaminti vaikeli biski daugiau nei metus. bet kai jau noejau pradeti tirtis del vaisingumo suzinojau kad laukiuosi
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif . Puse metu tikrai nera didelis laiko tarpas. I gydytojus rekomenduojama kreiptis, jei pora nesusilaukia vakuciu dvieju metu laikotarpyje. Aisku jums niekas netrukdo tai padaryti ir anksciau. As galvoju, kad cia daugiau psichologine problema, jei is fiziologines puses viskas gerai. Jus apkraunat save mintimis "pavyks ar nepavyks", "kodel nepavyksta" ir t.t. O tai ir gali buti pagrindine priezastis kodel vis nesulaukiat gandru. Mums pavyko per menesi gandrus link namu parskraidinti ax.gif , planavom, nes jau daugiau nei pries puse metu pasiemiau pompa, kad cukriukus susitvarkyti. Praejus septyniems menesiams po pompos uzsidejimo, pagalvojom, kad jau pabandysim, pradejau gerti folio rugsti, tai tik menesi pries tai ir pavyko jos pagerti. Is tikruju tai net negalvojom, kad gali buti kas nors negerai, kad gali nepavykti ar panasiai, tiesiog neturejom isvis tokiu minciu ir ka gi, musu zirniukui jau virs triju menesiu smile.gif
Taip, kad atsipalaiduokit, idomiai leiskit laika, pabukit gamtoje ar prie juros, stenkites kuo maziau apie tai galvoti ir jums tikrai pavyks ir galesim kartu pasidziaugti dziugia naujiena nestuke.gif . Sekmes bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 06 liepos 2009 - 16:38
Na ir as pagaliau pasirodziau Gmail'e blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 06, 20:47)
Na ir as pagaliau pasirodziau Gmail'e  blush2.gif

Nugis pasmalsavau blush2.gif Sakiau, kad vien manekenes pas mus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 06, 21:51)
Nugis pasmalsavau blush2.gif  Sakiau, kad vien manekenes pas mus wub.gif  biggrin.gif

Baik tu blush2.gif . Bet aišku, mes pačios pačiausios victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 03, 15:26)
Viskas pas mus gerai, atitinkam laika 12 sav. ir trys dienos, paeme krauja, penktadieni bus atsakymas. Jau matesi kaip juda, judina rankytes ir kojytes, ir kaip sirdute plaka matesi

ech, kaip smagu, nostalgija tokia užeina prisiminus tą laiką ax.gif O tu pergyvenai - dabar svarbiausia nesinervuot ir gerai maitintis, ir tada tikrai viskas bus gerai rolleyes.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 16:27)
Sakau, gal per atostogas pabandysim kazka naudingo paveikti 

Madmuazele, veikti reikia ne tik per atostogas jei nori rezultato lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 04, 22:48)
Padirbsiu tik 4 dienas ir 3 savaites atostogausim thumbup.gif  thumbup.gif Planu marios... norim iki kudikelio gimimo buta pasikeisti - i didesni

šaunūs planai thumbup.gif tikėkimės pavyks juos visus įgyvendinti blush2.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 05, 08:00)
vakar su vyru net buvom lovikiu, vezimeliu pasizvalgyti, nors dar toli iki leliaus atejimo. mums dar tik 12 savaitikiu

tai čia tik dabar atrodo, kad dar daug laiko liko biggrin.gif Man irgi iki dekretinių laikas atrodo vos slinko. O galvojau išeisiu į dekretą, tai va bus marios laiko, pasidarysiu ir tą ir aną, ir dar kažką. Ir ką - dekretas atėjo ir nespėjau nei susivokt nei ką suplanuoto nuveikt kai jis jau pasibaigė doh.gif lotuliukas.gif Taip kad dabar pats laikas bent jau apsižiūrėti kas, kur, kaip ir po kiek, ir susirinkt visą info, kurios yra marios. Ir tų marių analizė užima begales laiko - na, bent jau man tai užėmė labai daug laiko blush2.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 07 05, 21:16)
apsilankau, paskaitau, tik nelabai turiu ka pasakyt...
o del pastojimo, tai truputi gal pasiguosiu, jeigu galima...
geriu as folio rugsti jau puse metu ir man atrodo mesiu tuoj ta reikala i sona, nes kaip nieko taip nieko... sad.gif  reiks eit turbut priezasciu ieskot 

Monetuxe, žinau, kad tai, ką pasakysiu dabar, bus pats banaliausias patarimas ir turbūt dar labiau sunervins tave (bent jau mane tai nervindavo tokie patarimai doh.gif ), bet ... pusė metų dar tikrai nėra daug ir dar tikrai anksti panikuot. O mane tokie patarimai nervindavo, nes mes priklausom kitai amžiaus 'svorio kategorijai' lotuliukas.gif , o jūs gi dar jauni, turit laiko. Spėsit dar tų priežasčių paieškot jei reiks (nors labai linkiu, kad to neprireiktų wub.gif ). O kol kas atsipalaiduok, gerk vitaminus ir folį, ir viskas bus gerai. O jei po kokių metų vis dar rezultato nebus - va tada gali pradėt nerimaut. Ir jei jau nuspręsi ieškot priežasčių - tai siūlau pradėt nuo SB tyrimo (čia iš savo patirties sakau, nes kitaip sugaiši daug laiko, o atsakymo į klausimą 'kodėl?' vistiek gali nebūti)- o jiems gi paprasta - vienas tyrimas ir viskas aišku. rolleyes.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 05, 22:18)
Pamenu kai Arnoldo laukiausi ir buvau tikra, kad dukryte bus, tai pacioje pradzioje nusipirkau raudonu siulu suknelei lotuliukas.gif Po parduotuves vaiksciodama vis sukneles ziurinejau ax.gif  Gerai, kad neprisipirkau

lotuliukas.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 06, 21:47)
Na ir as pagaliau pasirodziau Gmail'e 

Malonu akivaizdžiai susipažint mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, Kriste1978, ar skaičiukai prie tavo vardo reiškia tavo gimimo metus? blush2.gif (bendraamžių ieškau, jei ką lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 07 liepos 2009 - 08:20
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 06, 22:57)
Baik tu  blush2.gif . Bet aišku, mes pačios pačiausios  victory.gif

Aš rimtai mirksiukas.gif

Eudora, o tu 1978 m. gimimo? Aš porą metų jaunesnė-čia nesiskaito bendraamžės? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes. Apziurejau foto labai grazios.
na nemanau kad EUDORA 1978 g.gif bet gal ir as klistu biggrin.gif ilindau i profili, bet ten nieko nerodo, net nerodo kad turi Dovilyte. lotuliukas.gif
Prasom pasitaisyti 4u.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 07, 09:45)
Eudora, o tu 1978 m. gimimo? Aš porą metų jaunesnė-čia nesiskaito bendraamžės?

čia kaip pažiūrėsi lotuliukas.gif iš esmės tai taip - pora metų nieko nereiškia. Bet kai aplinkui nėra vyresnių - tai tada ne, mes ne bendraamžės schmoll.gif lotuliukas.gif Aš tarp jūsų visų jaunų kartais jaučiuosi sena tarka blush2.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 07 07, 11:57)
na nemanau kad EUDORA 1978 g.gif  bet gal ir as klistu biggrin.gif ilindau i profili, bet ten nieko nerodo, net nerodo kad turi Dovilyte. lotuliukas.gif
Prasom pasitaisyti

Aitiii, o tai ką tu manai? kad aš dar vyresnė ? blink.gif biggrin.gif O profily pas mane nieko nėra ir kol kas nebus, kad tam tikri asmenys nekaišiotų savo smalsių ir ilgų nosių kur jiems nereikia unsure.gif
Atsakyti
Eudora, tai taip ir nesupratau, kokia tu sena tarka g.gif g.gif Išduok, nes bais sudominai blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
beje, Kriste1978, ar skaičiukai prie tavo vardo reiškia tavo gimimo metus? blush2.gif (bendraamžių ieškau, jei ką lotuliukas.gif )
[/quote]

Aga, ta ir reiskia tongue.gif
Atsakyti