lauksim ziniu.
madmuazele eksperimentams pasiduok. cia dar visai mazai 0.1, jei bus aukstesni ir didink. paaukok 2 dienas kas 2val matavimosi, sek viska susirasyk. o kaip pritaikysi baze bus labai lengva. nepergyvenk. nebijok didinti, jei auksti cukriukai, tik trukumas insulino. pirmyn-sekmes.
madmuazele kuo toliau - tuo geriau, ir toliau taip
nu kaip šaunu, kad viskas jums gerai
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 03, 15:26)
Nu va, as jau gryzau . Viskas pas mus gerai, atitinkam laika 12 sav. ir trys dienos, paeme krauja, penktadieni bus atsakymas. Jau matesi kaip juda, judina rankytes ir kojytes, ir kaip sirdute plaka matesi
nu kaip šaunu, kad viskas jums gerai
Aciu Jums uz rupesteli
Kriste, kaip saunu, kad viskas gerai
Siandien pagaliau gavau tas infuzijas Nusipirkau folio rugsties Sakau, gal per atostogas pabandysim kazka naudingo paveikti Jei ne-tai lauksim rugsejo
Siandien pagaliau gavau tas infuzijas Nusipirkau folio rugsties Sakau, gal per atostogas pabandysim kazka naudingo paveikti Jei ne-tai lauksim rugsejo
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 16:27)
Aciu Jums uz rupesteli
Aha, mes irgi dziaugiames labai . O folio rugsti pagerk, as menesi pries pastojant ja geriau, optimaliausia butu tris menesius pries pastojima gerti. Nors aisku beveik niekas negalvoja ir gerti pradeda tik tada, kai laukiasi. Aisku tu turi galimybe anksciau, taip, kad sekmes jums ir gero savaitgalio
Aciu Tau ir gero savaitgalio!!
Merginos visos isbegioje pakelsiu tema i virsu, Domukas visa diena mano miega, turbut lietus ji veikia
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 03, 07:11)
na matai kaip fainiai, nebijok ir labai nepergyvenk ir cukriukai susitvarkys.
as tai foline rugsti geriau kokius 6 menesius iki pastojimo, vis nejo pastoti. metus laiko bandem bandem ir pagaliau pavyko, o geriu dar ir dabar iki 3 menesiuko pagersiu.
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 04, 20:42)
Ne tik Domuka lietus veikia, matyt ir mus visas . Mes irgi susiruosem siandien, isvaziavom i kaima, sakom pabusim savaitgali gryname ore ir ka, nuvaziavom, truputi pabuvom ir gryzom atgal, nes pliaupti kaip is kibiro pradejo
va lietus tai ir mane veikia, visa diena vaikstau mieguista, net tris valandas diena numigau
Mes siandien ir i savo darza nuvaziavom-tai smagu Vakarop stiprus lietus uzklupo, bet trumpas...
Ech kaip gerai, kad 3 dienos laisvos Padirbsiu tik 4 dienas ir 3 savaites atostogausim Planu marios... norim iki kudikelio gimimo buta pasikeisti - i didesni
Ech kaip gerai, kad 3 dienos laisvos Padirbsiu tik 4 dienas ir 3 savaites atostogausim Planu marios... norim iki kudikelio gimimo buta pasikeisti - i didesni
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 04, 22:48)
Mes siandien ir i savo darza nuvaziavom-tai smagu Vakarop stiprus lietus uzklupo, bet trumpas...
nu va kaip tau fainiai kad turi tiek laisvu, o kai mano grafikas pagal grafika ir pamaininis tai su tom laisvom ne kas. bet jau nuo sio menesio dirbsiu tik dieninem. mes ir buta remontuojam iki leliaus gimimo norim susitvarkyti. vakar su vyru net buvom lovikiu, vezimeliu pasizvalgyti, nors dar toli iki leliaus atejimo. mums dar tik 12 savaitikiu
Sveikos mergaites
apsilankau, paskaitau, tik nelabai turiu ka pasakyt...
bet siandien kazkaip kilo ranka
uogu nevalgau, bet arbuzo tai siandien prisikirtau, bus matyt kaip cia paveiks sitas reikalas mano cukrus
o del pastojimo, tai truputi gal pasiguosiu, jeigu galima...
geriu as folio rugsti jau puse metu ir man atrodo mesiu tuoj ta reikala i sona, nes kaip nieko taip nieko... reiks eit turbut priezasciu ieskot
apsilankau, paskaitau, tik nelabai turiu ka pasakyt...
bet siandien kazkaip kilo ranka
uogu nevalgau, bet arbuzo tai siandien prisikirtau, bus matyt kaip cia paveiks sitas reikalas mano cukrus
o del pastojimo, tai truputi gal pasiguosiu, jeigu galima...
geriu as folio rugsti jau puse metu ir man atrodo mesiu tuoj ta reikala i sona, nes kaip nieko taip nieko... reiks eit turbut priezasciu ieskot