Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Laba 4u.gif
As siandien ir vakar jau nusidejau... taaaaip norejau pynutes (nesu jos valgiusi jau kokius 10 metu doh.gif ), tai vakar nusipirkau.. suryjau ja vakar ir siandien... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 14, 15:14)
as neplanuoju 24sav gultis... pagulejau pirma karta, tai kazkaip naudos neypatingai tikrai  schmoll.gif

na kiek zinau visada guldo, man taip sake ir klinikose. aisku butu geriau kad neguldytu, neypatingai noriu, bet manau reikes, gi nores tyrimus kokius nors padaryti. o beje ana karta nebuvau birziecio sutikus, nes atostogavo jis, tai but gerai pamatyt, pabendraut
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 14, 17:04)
Laba 4u.gif 
As siandien ir vakar jau nusidejau... taaaaip norejau pynutes (nesu jos valgiusi jau kokius 10 metu  doh.gif ), tai vakar nusipirkau.. suryjau ja vakar ir siandien...  blush2.gif

na tokia nuyodeme tai ir as padarau, nes jos man be galo skanios. nemanau kad kas atsitiks kad kartais suvalgysim kokia pynute ar pyrago gabaliuka. susileidi gi insulino ir viskas ok, na bent jau as taip manau
Atsakyti
Bet svoris is karto soktelejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 14, 20:23)

Eik tik biggrin.gif Per 10 metu suvalgei pynute ir svoris soktelejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As dazniau panasiu skanumu suvalgau, nei kas 10 metu, ir dar nenutukau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 15, 08:19)
Eik tik biggrin.gif Per 10 metu suvalgei pynute ir svoris soktelejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As dazniau panasiu skanumu suvalgau, nei kas 10 metu, ir dar nenutukau biggrin.gif

Tavo organizmas kitaip reaguoja mirksiukas.gif
Man, jei ne aplinkiniu komentarai, kaip as taip buvau tooookia kuda, o dabar taaaip pastambejau, butu viskas neblogai unsure.gif Atsiriboju nuo to, bet vis viena i sirdi sminga verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip laikotes, brangiosios. nu va vakar as jau grizau is kliniku thumbup.gif bet pirmadieni reikia vel buti, nes per savaite nesugebejo mano gydyto pasirupinti visais tyrimais. pakliuvau pas gyd.Fedaraviciene, tai is tikruju negaliu nieko gero apie ja pasakyti. palatoje gulejo 4 jaunos moterskikes, tai tikrai buvo labai smagu biggrin.gif seseles eidavo vis ziureti ar mums viskas gerai, nes kai uzsizvengdavom visas skyrius skleidesi blush2.gif mano tyrimai visi geri tik pakeitus ilgo veikimo insulina ir nuo nieko neveikimo laikesi auksti cukrai. jau vakar vaziuojant namo nuo 11 nukrito iki 4 thumbup.gif ir visalikusia dienos dali laikesi puikus cukrai.vat tiek naujienu is po mano gulejimo klinikose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 08 15, 10:11)
Labas rytas 4u.gif
kaip laikotes, brangiosios. nu va vakar as jau grizau is kliniku thumbup.gif  bet pirmadieni reikia vel buti, nes per savaite nesugebejo mano gydyto pasirupinti visais tyrimais. pakliuvau pas gyd.Fedaraviciene, tai is tikruju negaliu nieko gero apie ja pasakyti. palatoje gulejo 4 jaunos moterskikes, tai tikrai buvo labai smagu biggrin.gif  seseles eidavo vis ziureti ar mums viskas gerai, nes kai uzsizvengdavom visas skyrius skleidesi blush2.gif  mano tyrimai visi geri tik pakeitus ilgo veikimo insulina ir nuo nieko neveikimo laikesi auksti cukrai. jau vakar vaziuojant namo nuo 11 nukrito iki 4 thumbup.gif  ir visalikusia dienos dali laikesi puikus cukrai.vat tiek naujienu is po mano gulejimo klinikose smile.gif

Sveika mirksiukas.gif , aš nuo ligos pražios visuomet lankausi pas Federavičienę. Na ką galiu apie ją pasakyti, ji mažai šneka, todėl jos reikia visko klausti, kad tiksliai isšsiaiškintum tau kilusius neaiškumus. Aš prie jos pripratus tai man gerai pas ją.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 14, 21:23)

Jei nori numesti svorio, gal pradžiai pabandyk prieš pradėdama valgyti paskaičiuoti, kiek suvartosi kalorijų tą maistą suvalgius ir vakare mintinai suskaičiuok, kiek per visą dieną suvartojai kalorijų, ir kaskart mažink kalorijų kiekį. Man tokia sistema padeda, nes jei daugiau kalorijų suvartoju sąžinė baisiai užgraužia doh.gif , tai kitą dieną stengiuosi sumažint šiek tiek kalorijų kiekį. Tarkim jei suvalgau ledą, kuriame 300 kcal, tai likusią dienos dalį valgau gerokai mažiau, kad neviršyžiau 1100 kcal per parą.
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 08 15, 09:19)
Eik tik biggrin.gif Per 10 metu suvalgei pynute ir svoris soktelejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip sekasi nestuke.gif ? Ar ruošiesi gultis į ligoninę, o gal jau gulėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 08 15, 10:11)
Labas rytas 4u.gif
kaip laikotes, brangiosios. nu va vakar as jau grizau is kliniku thumbup.gif  bet pirmadieni reikia vel buti, nes per savaite nesugebejo mano gydyto pasirupinti visais tyrimais. pakliuvau pas gyd.Fedaraviciene, tai is tikruju negaliu nieko gero apie ja pasakyti. palatoje gulejo 4 jaunos moterskikes, tai tikrai buvo labai smagu biggrin.gif  seseles eidavo vis ziureti ar mums viskas gerai, nes kai uzsizvengdavom visas skyrius skleidesi blush2.gif  mano tyrimai visi geri tik pakeitus ilgo veikimo insulina ir nuo nieko neveikimo laikesi auksti cukrai. jau vakar vaziuojant namo nuo 11 nukrito iki 4 thumbup.gif  ir visalikusia dienos dali laikesi puikus cukrai.vat tiek naujienu is po mano gulejimo klinikose smile.gif

tai cia gulejot kauno klinikose endokrinologinej klinikoj? as ten gulejau 3 aukste, pas Jona Ceponi. nu fainas daktariukas, ir labai jaunas smile.gif
Atsakyti
hmz, pagal vakarykscius ir siandienos matavimus cukriuko po valgio praejus 2 val, matau kad kolkas virsiju norma nors ir stengiuosi nevalgyti jokiu saldumynu bulku ar kitu negeru produktu...negi skirs insulina...nenoriu baisiausiai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 08 15, 09:58)
Kaip sekasi  nestuke.gif ? Ar ruošiesi gultis į ligoninę, o gal jau gulėjai? mirksiukas.gif

Nenoriu baisiausiai, bet ruosiuos verysad.gif Treciadieni vaziuosiu i KMUK verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 15, 15:40)
hmz, pagal vakarykscius ir siandienos matavimus cukriuko po valgio praejus 2 val, matau kad kolkas virsiju norma nors ir stengiuosi nevalgyti jokiu saldumynu bulku ar kitu negeru produktu...negi skirs insulina...nenoriu baisiausiai.. unsure.gif

o ka valgai ir kokie tie skaiciai? beja judejimas turi didele reiksme. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 15, 16:40)

o kokie cukriukai? g.gif
Atsakyti