Jei kartais prisimenat, liepos menesi klausinejau cia jusu apie pompas, kokie ju privalumai, nes skeptiskai jas vertinau Paskui atsiguliau i klinikas ir dingau kuriam laikui. Galima sakyt, del teigiamu jusu atsiliepimu apsisprendziau ir si nestuma uzsidejau pompa, kuom esu labai patenkinta, nes cukrai labai geri, o svarbiausia - stabilus, be sokinejimu. Labai greit susireguliavau visas dozes, net nesitiki. Aciu, kad padejot apsisprest Gali buti, kad ir po nestumo nuspresiu naudot pompa. Dabar lauksiu, kada jau galesiu darytis glikuota
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 13, 13:23)
sveikos
na dabar jau oficialiai jungiuos prie jusu..vaka pavyko apsilankyti pas gydytoja Birzieti, jis ten man viska papasakojo, ir gavau siuntima pas endokrinologa Petrenko..siandien apsilankiau pas ji ir gavau aparaciuka pirstu badymui su juostelem pamokino kaip naudotis, viska paaiskino ir nuo rytdienos badau pirstukus ir rasausi i spec lapa kiek kada cukriuko yra...siaip kai pademonstravo sesele ant pirsto mano tai neskaudziai ten visai, maniau skaudziau bus
na dabar jau oficialiai jungiuos prie jusu..vaka pavyko apsilankyti pas gydytoja Birzieti, jis ten man viska papasakojo, ir gavau siuntima pas endokrinologa Petrenko..siandien apsilankiau pas ji ir gavau aparaciuka pirstu badymui su juostelem pamokino kaip naudotis, viska paaiskino ir nuo rytdienos badau pirstukus ir rasausi i spec lapa kiek kada cukriuko yra...siaip kai pademonstravo sesele ant pirsto mano tai neskaudziai ten visai, maniau skaudziau bus
As irgi tadien buvau pas Birzieti, tai ko gero teko ir tave matyt belaukiancia prie kabineto