Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Sveikos, merginos smile.gif
Jei kartais prisimenat, liepos menesi klausinejau cia jusu apie pompas, kokie ju privalumai, nes skeptiskai jas vertinau smile.gif Paskui atsiguliau i klinikas ir dingau kuriam laikui. Galima sakyt, del teigiamu jusu atsiliepimu apsisprendziau ir si nestuma uzsidejau pompa, kuom esu labai patenkinta, nes cukrai labai geri, o svarbiausia - stabilus, be sokinejimu. Labai greit susireguliavau visas dozes, net nesitiki. Aciu, kad padejot apsisprest smile.gif Gali buti, kad ir po nestumo nuspresiu naudot pompa. Dabar lauksiu, kada jau galesiu darytis glikuota smile.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 13, 13:23)
sveikos smile.gif

na dabar jau oficialiai jungiuos prie jusu..vaka pavyko apsilankyti pas gydytoja Birzieti, jis ten man viska papasakojo, ir gavau siuntima pas endokrinologa Petrenko..siandien apsilankiau pas ji ir gavau aparaciuka pirstu badymui su juostelem smile.gif pamokino kaip naudotis, viska paaiskino ir nuo rytdienos  badau pirstukus ir rasausi i spec lapa kiek kada cukriuko yra...siaip kai pademonstravo sesele ant pirsto mano tai neskaudziai ten visai, maniau skaudziau bus  blush2.gif

As irgi tadien buvau pas Birzieti, tai ko gero teko ir tave matyt belaukiancia prie kabineto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivlinn: 14 rugpjūčio 2009 - 12:13
QUOTE(ivlinn @ 2009 08 14, 13:06)

As irgi tadien buvau pas Birzieti, tai ko gero teko ir tave matyt belaukiancia prie kabineto  drinks_cheers.gif

gali buti...ten nemazai merginu sedejo rolleyes.gif as labai ilgai nebuvau, nes kazkaip netiketai greit pakviete.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 14, 12:09)
gali buti...ten nemazai merginu sedejo  rolleyes.gif as labai ilgai nebuvau, nes kazkaip netiketai greit pakviete.. blush2.gif

Jo, ten eilutes buna nemenkos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivlinn: 14 rugpjūčio 2009 - 12:18
sveikos merginos,pagaliau pavyko prisijungti, keleta dienu kazkodel nepavykdavo.

verysad.gif bash.gif vis LABIAU pradedu pykti ant saves del svorio. neprisiruosiu mesti jo.
Kur Eudora dingus, jau reiks skambinti unsure.gif
wowavyva kaip sekasi.Nes pamenu pati kaip baimindavausi. kur jus visos auu aauuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 14 rugpjūčio 2009 - 14:02
kazkur issislapsciusios visos ax.gif
Atsakyti
prapuolenes.
mano Domui vel siandien kazkas uzejo, reke, vis galvoju gal jam dantukai kalsis.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 14, 14:01)
wowavyva kaip sekasi.Nes pamenu pati kaip baimindavausi. kur jus visos auu aauuu

neblogai sekas, aciu smile.gif na zinok, man kol kas turbut tik si naktis buvo sudina atsiprasant, cukrus ping pong dare, o siaip cukrai tfutfutfu labai geri, net baisu biggrin.gif jauciuos irgi gerai. bijau tik svorio daug priaugt, kol kas sekas labai gerai. va cia lentele svoriui skaiciuoti, gal ir kitoms idomu smile.gif tai kol kas aciu dievui einu mazdaug pagal minimuma ir normalia ribas. insulino poreikis nepakites, apie 40vv parai.
kiek kg dar turi pliuse?
Atsakyti
QUOTE(ivlinn @ 2009 08 14, 13:15)
Jo, ten eilutes buna nemenkos  biggrin.gif

nu jau eilutes pas ji visada buna.

Papildyta:
[quote=zuvyteee,2009 08 13, 21:04]
4u.gif taip ir padarysiu. O dabar irgi guldo i ligonine savaitei stebeti? Anksciau tai Kaune gyvenau, tai buvo paprasciau. Dabar reiks is Vilniaus vazinet, o dar sunelis yra, tai nezinau, reikes kazka galvot g.gif
Papildyta:

na kiek zinau visada guldo, nebent pavyktu susitarti. as i kauna vykstu rugsejo 21 dienike, tai manau kad guldys, nors viskas siaip gerai. na kaip bus taip bus. tik nesinori tu bilioteniu imti, bet reikes
Atsakyti
as neplanuoju 24sav gultis... pagulejau pirma karta, tai kazkaip naudos neypatingai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif daug turiu verysad.gif dabar sveriu 70kg doh.gif doh.gif nestumo metu paskutini men. sveriau 83. bet as noriu NORS numesti 10 kg. Bet kaip g.gif
Atsakyti
o koks tavo ugis? gal nera taip jau blogai, auksciau nosi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
wowavyva tu jau mane guodi thumbup.gif
mano ugis 164 ax.gif
Atsakyti