Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Sveikutes 4u.gif Noriu prisijungti prie jusu. Esu nestuke cukrinuke nestuke.gif .
Man reikia truputi informacijos. as is Vilniaus, bet gine man pasiule gimdyt Kaune. Ir siuntima dave konsultacijai. Pries 11 metu as taippat buvau Kaune pas Petrenko. Man jis labai patiko kaip gydytojas, tai galvoju ir dabar pas ji kreiptis. Ar sunku pas ji uzsiregistruoti ir kokia tvarka dabar registruoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 13, 20:23)
Reiskia tau reikia accu chek juosteliu mirksiukas.gif

ir butent accu chek activ juosteliu, nes anas modelis accu chek go netinka juosteles, jos skiriasi. kazkada buvau pasiemusi activ, tai netiko, bet pakeite. o juosteles gali israsyti tavo seimos daktaras. as visada juosteles, insulina ir pompai dalis pasiimu pas seimos daktare
Papildyta:
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 13, 20:30)
Sveikutes  4u.gif  Noriu prisijungti prie jusu. Esu nestuke cukrinuke nestuke.gif .
Man reikia truputi informacijos.  as is Vilniaus, bet gine man pasiule gimdyt Kaune. Ir siuntima dave konsultacijai. Pries 11 metu as taippat buvau Kaune pas Petrenko. Man jis labai patiko kaip gydytojas, tai galvoju ir dabar pas ji kreiptis. Ar sunku pas ji uzsiregistruoti ir kokia tvarka  dabar registruoja?  g.gif

dziugu kad prisijungei prie musu. 4u.gif o jau seniai sergi diabetu, kuo gydaisi? man niekada nekilo sunkumu registruojantis pas Petrenko, gaunu talona taio dienai kokiai noriu. pasakau kad sergu CD ir esu nescia. as skambinau praeita savaite ir jau registruoja rugsejo menesiukui. jis dirba man regis pirmadieniais ir ketvirtadieniai
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 13, 20:30)
Sveikutes  4u.gif  Noriu prisijungti prie jusu. Esu nestuke cukrinuke nestuke.gif .
Man reikia truputi informacijos.  as is Vilniaus, bet gine man pasiule gimdyt Kaune. Ir siuntima dave konsultacijai. Pries 11 metu as taippat buvau Kaune pas Petrenko. Man jis labai patiko kaip gydytojas, tai galvoju ir dabar pas ji kreiptis. Ar sunku pas ji uzsiregistruoti ir kokia tvarka  dabar registruoja?  g.gif

sveika prisijungus..Pas Petrenko siandien kaip tik buvau...man tai siuntima israse ginekologas kliniku..uztat greit patekau...dabar internete maciau kad jau galima registruotis rugsejo menesiui ir maciau rugsejo pradziai yra laisvu vietu smile.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 13, 20:34)
ir butent accu chek activ juosteliu, nes anas modelis accu chek go netinka juosteles, jos skiriasi. kazkada buvau pasiemusi activ, tai netiko, bet pakeite. o juosteles gali israsyti tavo seimos daktaras. as visada juosteles, insulina ir pompai dalis pasiimu pas seimos daktare

aciu uz info 4u.gif kaip tik eisiu pas seimos gydytoja receptu knygeles tai paprasysiu kad juosteliu israsytu...kazin o nieko, jei amn seimos gydytoja israsys, o paskui Petrenko ka vel rasys? neatrodys durnai? gal ir ne smile.gif nu matysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 13, 20:39)
sveika prisijungus..Pas Petrenko siandien kaip tik buvau...man tai siuntima israse ginekologas kliniku..uztat greit patekau...dabar internete maciau kad jau galima registruotis rugsejo menesiui ir maciau rugsejo pradziai yra laisvu vietu smile.gif
aciu uz info  4u.gif kaip tik eisiu pas seimos gydytoja receptu knygeles tai paprasysiu kad juosteliu israsytu...kazin o nieko, jei amn seimos gydytoja israsys, o paskui Petrenko ka vel rasys? neatrodys durnai? gal ir ne smile.gif nu matysiu smile.gif

nemanau kad atrodys keistai, kaip tau patogiau taip ir daryk
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 13, 20:34)

dziugu kad prisijungei prie musu. 4u.gif  o jau seniai sergi diabetu, kuo gydaisi?  man niekada nekilo sunkumu registruojantis pas Petrenko, gaunu talona taio dienai kokiai noriu. pasakau kad sergu CD ir esu nescia. as skambinau praeita savaite ir jau registruoja rugsejo menesiukui. jis dirba man regis pirmadieniais ir ketvirtadieniai

as sergu jau 12 metu 2 tipo diabetas. visada geriau tabletes Amaryl 3 mg. Bet kai nusprendziau, kad noriu antro leliuko, gydytoja paskyre Novomix insulina. Tris metus leliu ejo, kol atejo doh.gif . Del cukriuko, tai pas mane labai stabilai, problemu didesniu nera thumbup.gif . Pirma vaikeli irgi gimdziau jau sirgdama, jokiu problemu del diabeto nebuvo. Tikiuosi ir dabar viskas bus tvarkoj nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 13, 20:39)

4u.gif aciu uz pagalba. O gal galetum pasakyti kur internete paziuret blush2.gif
Atsakyti

4u.gif aciu uz pagalba. O gal galetum pasakyti kur internete paziuret blush2.gif
[/quote]
eik i kauno kliniku tinklapi. as i google ivedu KMUK ir ismeta, ten susirasi gana lengvai. dziugaus ir lengvo nestumo 4u.gif kol kas ir as nejauciu dideliu bedu del nestumo, tik kankina nugaros, klubu skausmai ypac vakarais
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 13, 20:50)

as ejau per www.kmuk.lt ten nuejau i skyreli pacientams->isankstine konsultacija, ten as uzsiregistravus sergu.lt puslapyje..prisijungiu ir susiradus endokrinologijos klinikoje gydytoja petrenko paspaudziu ir ten parodo jo graika ir siaip kada laisva kiek as suprantu smile.gif gal ir neprisiregistravus rodys nzn... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 13, 20:58)
eik i kauno kliniku tinklapi. as i google ivedu KMUK ir ismeta, ten susirasi gana lengvai. dziugaus ir lengvo nestumo 4u.gif  kol kas ir as nejauciu dideliu bedu del nestumo, tik kankina nugaros, klubu skausmai ypac vakarais

4u.gif taip ir padarysiu. O dabar irgi guldo i ligonine savaitei stebeti? Anksciau tai Kaune gyvenau, tai buvo paprasciau. Dabar reiks is Vilniaus vazinet, o dar sunelis yra, tai nezinau, reikes kazka galvot g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 13, 21:02)
as ejau per www.kmuk.lt ten nuejau i skyreli pacientams->isankstine konsultacija, ten as uzsiregistravus sergu.lt puslapyje..prisijungiu ir susiradus endokrinologijos klinikoje  gydytoja petrenko paspaudziu ir ten parodo jo graika ir siaip kada laisva kiek as suprantu smile.gif gal ir neprisiregistravus rodys nzn...  g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU
Atsakyti
Prisijungiau ir as i isankstine registracija, bet Petrenko pavardes nematau schmoll.gif
Gal laisvu talonu nera g.gif
Atsakyti
[quote=Daisiuke,2009 08 13, 20:39]

sveikos, na aš antro nėštumo metu GD "turėjau". Juostelių sergant GD išrašo kiek pamenu 150 kompensuojamų, paskui kiek man dar reikėjo, pirkausi pati. Pas Petrenko papuoliau laaabai greitai, turėjau šeimos gyd. siuntimą, bet tai tik formalumas. Man tas gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 13 rugpjūčio 2009 - 20:56
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 13, 21:40)
Prisijungiau ir as i isankstine registracija, bet Petrenko pavardes nematau schmoll.gif
Gal laisvu talonu nera g.gif

nene..ieskok jo pavardes ties dietologijos ten kazkokia poliklinika ar panasiai..ar ir is pradziu ties endokrinologais neradau, paskui ten uzmaciau.. biggrin.gif

sauadsa aciu uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
biski gal cia paklausiu elementaraus dalyko, bet gal galit pasakyt sergant gestaciniu debetu (nestumo metu) kokios normos cukriuko turetu buti pries valgi ir praejus 2 valandom po valgio.. blush2.gif
Atsakyti