Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(monetuxe @ 2009 08 10, 19:06)
bus tu sestadieniu...  rolleyes.gif

...ne karo metas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 10, 20:16)
...ne karo metas lotuliukas.gif

na, aišku šiek tiek gaila, kad NT akcija nepavyko, juk, manau, visos tikimės sėkmės iš pirmųjų bandymų ax.gif
taigi, lauksime ir toliau kartu - bus smagiau. sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
As siandien susirgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 10, 21:30)
As siandien susirgau ax.gif

O as irgi tureciau ant dienu, bet pozymiu nejauciu, tik nervas vis jama, pareidama silkes nusipirkau lotuliukas.gif Zadejau dar testa paimt, bet dar pakentesiu, pamenu, su Martynuku kai dariausia pirma karta, po mms jau buvo gera savaite praejusi, ir tai ta antra juostuke vos vos matesi, tai as dar vilciu biskis turiu. Bet jei ne, tai ne biggrin.gif
Atsakyti
žaviuosi jusu norais lauktis antro vaikelio.kazin ar man atsiras toks.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 10, 21:59)
žaviuosi jusu norais lauktis antro vaikelio.kazin ar man atsiras toks.... smile.gif

A ko tu cia taip krataisi - nefaina tureti lialka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Shalna, linkiu, kad nesulauktum mmm 4u.gif

Aitiii, aš po pirmo ir drebėjau ir sakiau augiau niekada... nenorėjau nei nėštumo daugiau, nei tų nervų, streso ir nemigo naktų... o dabar jau kaip užsivedžiau, tai net lomkės kaip noriu leliuko...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 11, 09:28)
Shalna, linkiu, kad nesulauktum mmm 4u.gif

jei nesulauksiu, padovanosiu tau likusius ovuliacijos testus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 11, 10:40)
jei nesulauksiu, padovanosiu tau likusius ovuliacijos testus mirksiukas.gif

As su malonumu priimciau dovana, bet tu tikra, kad dar ateityje tau ju neprireiks mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, pasigirsiu, nusipirkau siandien Zepter puodus....gaminsiu dar sveikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 11, 21:49)
As su malonumu priimciau dovana, bet tu tikra, kad dar ateityje tau ju neprireiks mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, pasigirsiu, nusipirkau siandien Zepter puodus....gaminsiu dar sveikiau biggrin.gif

Tikra tongue.gif

Ooooo, kokia prabanga smile.gif O as kazkaip susimasciau, kad tik Martynui garuose maista ruosiu, sau ne. Reiks ir man jimtis sveikos mitybos smile.gif Butinai pasigirk, kai isbandysi, kaip patiko mirksiukas.gif Na, saldziu sapnu visoms ir ramios neaudringos nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 11, 09:28)
aš po pirmo ir drebėjau ir sakiau augiau niekada... nenorėjau nei nėštumo daugiau, nei tų nervų, streso ir nemigo naktų... o dabar jau kaip užsivedžiau, tai net lomkės kaip noriu leliuko...

man lomkių gal dar ir nėra, bet visa kita - apie mane, tik be to mano 'niekada' užsitęsė 11 metų ax.gif o kai jau pradėjau galvoti 'gal', tada sužinojau, kas tai yra CD smile.gif kažkaip įdomiai gavosi, kartais galvoju - gal čia kažkoks ženklas ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 08 12, 19:13)
man lomkių gal dar ir nėra, bet visa kita - apie mane, tik be to mano 'niekada' užsitęsė 11 metų  ax.gif  o kai jau pradėjau galvoti 'gal', tada sužinojau, kas tai yra CD  smile.gif  kažkaip įdomiai gavosi, kartais galvoju - gal čia kažkoks ženklas ?? g.gif

Joks cia ne zenklas, simcool, toks gyvenimas, vieniems vienos bedos, kitiems kitos rolleyes.gif .
Atsakyti