Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

as turiu sita tai patenkinta.
nu jo, glikuotas tai toks siaip sau visiskai... nesuprantu, atrodo tu ir prisiziuri, ir kaip ir protinga motera, bet tai kaip tau cia taip? g.gif

su adatelem irgi nesuprantu... ne vieno karto nera taip buve. Klausei endokrinologeje, Jelenos ar kieno nors kas cia ir kodel taip daros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 09 rugpjūčio 2009 - 14:53
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 14:52)
as turiu sita tai patenkinta.
nu jo, glikuotas tai toks siaip sau visiskai... nesuprantu, atrodo tu ir prisiziuri, ir kaip ir protinga motera, bet tai kaip tau cia taip?  g.gif

su adatelem irgi nesuprantu... ne vieno karto nera taip buve. Klausei endokrinologeje, Jelenos ar kieno nors kas cia ir kodel taip daros?

Zinok neklausk doh.gif As pati nesuprantu is kur ir kada aukstas cukrus buna... dar nesuprantu doh.gif
Tuomet pabandysiu ir as ji isigyti... nors man siulo uz ji 19 Lt primoketi g.gif
O kiek giliai tu ta teflonine adatele iduri? turiu itarimu, kad ja kartais per arti, t.y. odos pavirsiuje tik praduriu unsure.gif
Atsakyti
as ja duriuosi praktiskai staciai...
as uz aparata nemokejau, pirkau juosteles ir tiek (su receptu, kompensuojamas). patogu nes mazas. turiu dar accu check go, tai jis man labai jau griozdiskas.
Atsakyti
Vat as nelabai teisingai duriausi, matyt...
O kokioje vaistineje pirkai?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 09, 14:23)
9.1 blush2.gif  Aga, kai istraukiu, tai kokie 3-4 mm buna uzsilenke. Neisivaizduoju kaip jos ten uzsilenkia, bet uztat curkus is karto aukstas doh.gif

Klausykit, man siulo sita arba sita glikomati paimti...gal kas naudojat? patenkintos?

Isikisiu tarp jusu ax.gif
as turiu ta pirmaji, man jis labai patinka smile.gif
Atsakyti
aister, o tau nepasitaiko, kad juosteles brokuotos ar kazkas tokio buna? nepaima kraujo, nematuoja, idedi kita ir viskas ok?

madmuazele, turiu ji jau labai seniai, tikrai nepamenu kur pirkau... o kas tau cia ji siulo? paskambink i abovita, jie ir pasakys kur ir uz kiek gali ji isigyti.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 17:31)
aister, o tau nepasitaiko, kad juosteles brokuotos ar kazkas tokio buna? nepaima kraujo, nematuoja, idedi kita ir viskas ok?

madmuazele, turiu ji jau labai seniai, tikrai nepamenu kur pirkau... o kas tau cia ji siulo? paskambink i abovita, jie ir pasakys kur ir uz kiek gali ji isigyti.

gal pora kartu buvo taip pasitaike doh.gif

As irgi jau nebepamenu kur, kada ir uz kiek pirkau, bet is visu turimu jis labaiusiai man patinka, nes jis toks maziukas, o tie visi accu chek labai dideli atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(junė @ 2009 08 07, 17:38)
Sveikos! Šiandiena pagaliau grįžome mes su vaikučiu namo. Pagimdžiau rugpjūčio 1 d. berniuką, 3358g ir 50 cm. Vaikas turėjo problemų su cukraus nukritimu, tai dvi paras buvo intensyvios terapijos skyriuje, kur jam per kaniule lašino gliukozę. Vaikų daktarė sakė, kad taip dažnai būna vaikams, kurių mama serga cukriniu diabetu. Vaikutis gimė lygiai 39 savaičių, sveikas, apart cukrų.

Nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif na ka uzsukau palinketi jums geros savaites, tases jau sukrautos ryt i klinikas. kai grisiu parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 08 09, 23:03)
Nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif  na ka uzsukau palinketi jums geros savaites, tases jau sukrautos ryt i klinikas. kai grisiu parasysiu 4u.gif

lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
Mano gera drauge serga diabetu ir dabar laukiasi vaikelio, kolkas atrodo viskas gerai jokiu komplikaciju nera tfu tfu tfu, bet labai rupinasi savimi, cukru reguliuoja, mityba ziuri, geria spec vitaminus tokioj melynoje dezuteje diabetiker vitamine,nes organizmui butina gauti reikiama kieki vitaminu, linkiu sekmes ir tikiuosi gimdymas bus normalus 4u.gif
Atsakyti
As turiu greetyle mini aparaciuka, man jis nelabai, nes kol paima krauja, kol rezultata parodo, atrodo, valanda praeis doh.gif Labai jau ilgai viskas trunka. As tebenaudoju care sense, ir man super mirksiukas.gif

QUOTE(lauruuuke @ 2009 08 10, 12:40)
Mano gera drauge serga diabetu ir dabar laukiasi vaikelio, kolkas atrodo viskas gerai jokiu komplikaciju nera tfu tfu tfu, bet labai rupinasi savimi, cukru reguliuoja, mityba ziuri, geria spec vitaminus tokioj melynoje dezuteje diabetiker vitamine,nes organizmui butina gauti reikiama kieki vitaminu, linkiu sekmes ir tikiuosi gimdymas bus normalus  4u.gif

Tai gal tavo daruge kuri viena is cia laukianciu? smile.gif Siaip saunuole tavo drauge, viskas tikrai bus gerai. Tik del diabetiker vitaminu, ji juos ir dabar geria? Kartu su vitamiais nesciosioms? Tiesiog per didelis kiekis nestumo metu veliau gali sukelti alergines reakcijas leliukui, tad nepadauginkit mirksiukas.gif Pasiulyk draugei prisijungti cia prie nestukiu cukrinukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos!

nedingus as niekur madmuazele, tik kad neparasau ph34r.gif

kaip supratau sestadienine akcija baigesi nesekmingai... nes man ji baigesi taip ir neprasidejus - penktadieni po keliu dienu velavimo atvaziavo ko nelaukiau unsure.gif

bet tai nieko - bus tu sestadieniu rolleyes.gif
Atsakyti