Man kilo mintis, kad wowavyva laukiasi ir nuo musu pabego
Aister, as ir maniau, kad bus neigiamas... nors vakar dar diena pykino Na, kaip ir zadejau ir norejau, turiesim birzelinukus
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 09, 07:33)
Man kilo mintis, kad wowavyva laukiasi ir nuo musu pabego
Aister, as ir maniau, kad bus neigiamas... nors vakar dar diena pykino Na, kaip ir zadejau ir norejau, turiesim birzelinukus
nepabegau, tik kazkaip neuzeinu
kiek veluoja jau tau? gal dar
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 11:23)
O kiek tau savaiteliu? Gal zinai ko laukiesi jau, a?
Man neveluoja Siandien arba ryt turi buti... tikiuosi nebus O kiek tyrimas ten kainuoja?
tai be reikalo gadini testukus, brangioji tyrimo kainos tiksliai nepamenu, virs 30lt kazkiek. ji daro daug kur, tik kaina keliais lt skirias.
mano pilvui siandien ar tai ryt 18 sav sueina. ne, lyties dar nezinau. 19d eisiu pas genetikus, tai jie tikiuos viska garantuotai pasakys, o tada jei viskas bus ok, o dar ir lyti zinosiu, tai siaubsiu pardes
mano pilvui siandien ar tai ryt 18 sav sueina. ne, lyties dar nezinau. 19d eisiu pas genetikus, tai jie tikiuos viska garantuotai pasakys, o tada jei viskas bus ok, o dar ir lyti zinosiu, tai siaubsiu pardes
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 12:07)
tai be reikalo gadini testukus, brangioji tyrimo kainos tiksliai nepamenu, virs 30lt kazkiek. ji daro daug kur, tik kaina keliais lt skirias.
Tas nekantrumas kamuoja
Ech, pavydziu siek tiek O ko su mumis nepasidalinai naujiena?
o ar genetikai pasako lyti, kaip as ejau genetikai daro tik tyrimus> na bet gal man tik taip.
o kodel nusprendei eiti pas genetikus, siuncia. ????
QUOTE(aitiii @ 2009 08 09, 12:19)
o ar genetikai pasako lyti, kaip as ejau genetikai daro tik tyrimus> na bet gal man tik taip.
aha siuncia mane, nors anyway buciau ir mokamai ejusi, 19-20sav paziuret ar nera vidiniu organu anomaliju. tave genetikai turbut ziurejo 12sav (sprando rauksle, nosies kauliukas ir jei kilo itarimas tada turejo daryt krauja). Vilniuje genetikai nuo 12sav pasako lyti, bet as 12sav nejau, nes nebuvo jokiu itarimu del rauksles ar kauliuko.
madmuazele, ai kad as kazkaip nerekauju apie tai... tik pastojus rado man rimta beda, jau galvojom, kad nebus to nestumo, po to gydytojai nusprende, kad visgi galiu gimdyt, po to visgi tuos pirmus 3 men manau cia nera apie ka kalbet... po 12 sav gal kazkiek ir paliko ramiau, bet nevisai... Artimieji irgi neseniai suzinojo, nes jau pilvas matos o siaip isvis bus ramu (arba ne) po genetiku, tada jau drasiai sakysiu, kad turesiu vaika
O kas ta "rimta beda"? Cia susije su CD? Jei nenori viesai-gal i a.z parasyk
Na, bet kokiu atveju sveikinu ir linkiu DIDELES SEKMES
Beje, vis nepaklausiu, arba tu neatsakei - kokia pompa nesioji? ir ar tinka/ patinka tau ji?
Na, bet kokiu atveju sveikinu ir linkiu DIDELES SEKMES
Beje, vis nepaklausiu, arba tu neatsakei - kokia pompa nesioji? ir ar tinka/ patinka tau ji?
ne, cia ne CD bedos, deja
as su accu check spirit. tu su Dana kaip supratau? naudoju teflonines adateles, kartais pakeiciau i gelezines... Jei su cukrumi ir buna kokiu nesamoniu, tai del pompos. as naudoju tas 45laipsniu kampo adateles, tai nzn ar del to, ar ne, bet daznai buna, kad insulinas nesusileidzia, o prasileidzia taip pro sona.... nemoku paaiskinti, zodziu suslampa tas pleistriukas ir vsio. bet su 90laipsniu gelezinemis adatelemis man kitos bedos, taip kad visgi nera idealu, turi nuolat save stebeti. bet is esmes viskas ok, sekasi manau gerai matuoju cukru labai daznai (nabagai pirstukai ), paskutinis glikuotas 4.8.
as su accu check spirit. tu su Dana kaip supratau? naudoju teflonines adateles, kartais pakeiciau i gelezines... Jei su cukrumi ir buna kokiu nesamoniu, tai del pompos. as naudoju tas 45laipsniu kampo adateles, tai nzn ar del to, ar ne, bet daznai buna, kad insulinas nesusileidzia, o prasileidzia taip pro sona.... nemoku paaiskinti, zodziu suslampa tas pleistriukas ir vsio. bet su 90laipsniu gelezinemis adatelemis man kitos bedos, taip kad visgi nera idealu, turi nuolat save stebeti. bet is esmes viskas ok, sekasi manau gerai matuoju cukru labai daznai (nabagai pirstukai ), paskutinis glikuotas 4.8.
Na, tada sveikatytes
As ir su Accu Chek Spirit Naudoju tas teflonines (kur istrizai duriasi), uzsilenkia adateles kartais Nuo geleziniu spuogiukai atsiranda...man geriausios tos teflonines, kur staciai duriasi, bet man sunku jas isidurti
Mano glikuotas kosminis
As ir su Accu Chek Spirit Naudoju tas teflonines (kur istrizai duriasi), uzsilenkia adateles kartais Nuo geleziniu spuogiukai atsiranda...man geriausios tos teflonines, kur staciai duriasi, bet man sunku jas isidurti
Mano glikuotas kosminis
kosminis tai koks?
uzsilenkia adateles? o kaip cia taip vyksta? nera buve su tom staciom tefloninem visiems tas pats - degtuka lengviau turbut isidurtum nei ta adata
uzsilenkia adateles? o kaip cia taip vyksta? nera buve su tom staciom tefloninem visiems tas pats - degtuka lengviau turbut isidurtum nei ta adata
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 13:31)
kosminis tai koks?
9.1 Aga, kai istraukiu, tai kokie 3-4 mm buna uzsilenke. Neisivaizduoju kaip jos ten uzsilenkia, bet uztat curkus is karto aukstas
Klausykit, man siulo sita arba sita glikomati paimti...gal kas naudojat? patenkintos?