Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Na merginos jus ir pokstininkes. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prisijuokiau su tais testais.
lauksim nauju ziniu lotuliukas.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 22:07)
Shalna nesinervini?

As manau, kad bus neigiamas... nu negali is karto pavykti blush2.gif

Vel cukriukai auksti laikesi siandien-isemiau adatele, o ta pasirodo buvo uzsilenkusi, tai vat kur priezastis buvo doh.gif
Kurios nesiojat pompas - ar jums daznai uzsilenkia adateles? Man tai jau kelintas kartas buvo g.gif
Papildyta:
Manau, kad kita serija bus mergyciu flirt.gif

man tai niekada nebuvo uzsilenkusi adatele, gal teflonines turi? as tai metalines, sake kad josneuzsilenkineja kaip teflonines
Papildyta:
gal merginos zinot nuo kelintos dienos registruoja pas petrenko rugsejo menesiui, nes man rugsejo pabaigoje jau reiketu gultis i klinikas, nes bus 22-24 sav? gal zinot registraturos numeriuka, nes ta kur turejau kazkur pameciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 08, 13:33)
gal merginos zinot nuo kelintos dienos registruoja pas petrenko rugsejo menesiui, nes man rugsejo pabaigoje jau reiketu gultis i klinikas, nes bus 22-24 sav? gal zinot registraturos numeriuka, nes ta kur turejau kazkur pameciau smile.gif

numeriuka turiu, tik nezinau nuo kada registruoja mirksiukas.gif
837326729
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 08, 15:33)
numeriuka turiu, tik nezinau nuo kada registruoja mirksiukas.gif
837326729

didelis dekui, bandysiu gal kita savite jau skambintis. o taip nesinori gultis i ligonine, bet turbut neisisuksiu
Atsakyti
Dėkui visoms už sveikinimus. Mus po gimdymo ligoninėje laikė 6 paras. 4 iš jų stebėjo vaiką ir jam lašino gliukozę, o dar dvi stebėjo mane pačią, nes buvo pakilusi man temperatūra virš 38. O dar savaitę gulėjau prieš gimdymą, nes sergant cukriniu diabetu nuo 37-38 savaitės guldo mamytę į ligoninę, kad galėtų sekti vaiko būklę.
Atsakyti
Sveikos, kas dar namuose, o ne kur nors sode, kaime ar prie juros smile.gif . As nuo ryto siandien buvau uzsiemus ir isvaziavus, reikalu visokiu netiketai atsirado, tai tik dabar gryzau ir kompa isijungaiu.

QUOTE(junė @ 2009 08 07, 17:38)
Sveikos! Šiandiena pagaliau grįžome mes su vaikučiu namo. Pagimdžiau rugpjūčio 1 d. berniuką, 3358g ir 50 cm. Vaikas turėjo problemų su cukraus nukritimu, tai dvi paras buvo intensyvios terapijos skyriuje, kur jam per kaniule lašino gliukozę. Vaikų daktarė sakė, kad taip dažnai būna vaikams, kurių mama serga cukriniu diabetu. Vaikutis gimė lygiai 39 savaičių, sveikas, apart cukrų.

Didziausi sveikinimai, aukit diduciai ir stiprus. Sveikatytes jums abiems 4u.gif . Ir papasakok prasom, jei nesunku ir aisku kai laiko turesi, kaip gimdymas praejo, kiek truko ir panasiai. Juk mums taip rupi blush2.gif . Gal sakau paskui ir mums netaip baisu bus ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 22:07)
Vel cukriukai auksti laikesi siandien-isemiau adatele, o ta pasirodo buvo uzsilenkusi, tai vat kur priezastis buvo doh.gif
Kurios nesiojat pompas - ar jums daznai uzsilenkia adateles? Man tai jau kelintas kartas buvo g.gif

As metaline adatele nesioju, tai nebuna taip niekad schmoll.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 03:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif komedija.... sapnavau sapna, kad dariau 2 testus ir sugadinau juos... pabudau.. ai, paziurejau jau beveik 4, i tualeta labai noriu, nuejau testa daryti, o jis netycia i klozeta ikrito blush2.gif o kito tai neturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Taigis, siandien rezultatu nebus blush2.gif

Ne, nu cia tai geras doh.gif . Issisukineja nuo taves tie testais visais imanomais ir neimanomais budais. Matyt dar nelemta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 08 rugpjūčio 2009 - 17:58
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 08, 13:33)
man tai niekada nebuvo uzsilenkusi adatele, gal teflonines turi? as tai metalines, sake kad josneuzsilenkineja kaip teflonines

Aga, teflonine pas mane...

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 08, 17:57)
Ne, nu cia tai geras  doh.gif .  Issisukineja nuo taves tie testais visais imanomais ir neimanomais budais. Matyt dar nelemta  rolleyes.gif

As ir manau, kad issisukineja lotuliukas.gif Bet siandien dar viena vyras nupirko-rytoj ryte pasidarysiu, kad jau ramiau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
oi lauksim lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 08, 20:15)
oi lauksim lauksim  4u.gif

...ir vel keiksim lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras, damos smile.gif
testinates? lotuliukas.gif pasidarykit hcg, bus jauciu pigiau tongue.gif lotuliukas.gif linkiu II wink.gif
klausykit, nepersikeliau i nauja telefona visu numeriu, tame tarpe ir Birziecio - parasykite prasau kuri nors man ji 4u.gif
Eudora, Aitii - apziurejau jusu kleckus, super augat thumbup.gif
madmuazele, jei ka tai geromedoj greit ir nebrangiai hcg padaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 01:12)
testinates?  lotuliukas.gif  pasidarykit hcg, bus jauciu pigiau tongue.gif  lotuliukas.gif  linkiu II wink.gif
klausykit, nepersikeliau i nauja telefona visu numeriu, tame tarpe ir Birziecio - parasykite prasau kuri nors man ji  4u.gif 
Eudora, Aitii - apziurejau jusu kleckus, super augat  thumbup.gif 
madmuazele, jei ka tai geromedoj greit ir nebrangiai hcg padaro  lotuliukas.gif

Jei apsilankai-tai vis su reikalu nono.gif

Testukas neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 01:12)
testinates?  lotuliukas.gif  pasidarykit hcg, bus jauciu pigiau tongue.gif  lotuliukas.gif  linkiu II wink.gif
klausykit, nepersikeliau i nauja telefona visu numeriu, tame tarpe ir Birziecio - parasykite prasau kuri nors man ji  4u.gif 
Eudora, Aitii - apziurejau jusu kleckus, super augat  thumbup.gif 
madmuazele, jei ka tai geromedoj greit ir nebrangiai hcg padaro  lotuliukas.gif

Sveika prazuvele smile.gif
Jei dar niekas neparase Birziecio nr-sakyk.As tada parasysiu mirksiukas.gif

Madmuazele, kazkaip vakar labai tikejaus teigiamo, o si ryt taip ir galvojau, kad bus neigiamas.
Atsakyti