Na merginos jus ir pokstininkes.
prisijuokiau su tais testais.
lauksim nauju ziniu
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 22:07)
Shalna nesinervini?
As manau, kad bus neigiamas... nu negali is karto pavykti
Vel cukriukai auksti laikesi siandien-isemiau adatele, o ta pasirodo buvo uzsilenkusi, tai vat kur priezastis buvo
Kurios nesiojat pompas - ar jums daznai uzsilenkia adateles? Man tai jau kelintas kartas buvo
Papildyta:
Manau, kad kita serija bus mergyciu
As manau, kad bus neigiamas... nu negali is karto pavykti
Vel cukriukai auksti laikesi siandien-isemiau adatele, o ta pasirodo buvo uzsilenkusi, tai vat kur priezastis buvo
Kurios nesiojat pompas - ar jums daznai uzsilenkia adateles? Man tai jau kelintas kartas buvo
Papildyta:
Manau, kad kita serija bus mergyciu
man tai niekada nebuvo uzsilenkusi adatele, gal teflonines turi? as tai metalines, sake kad josneuzsilenkineja kaip teflonines
Papildyta:
gal merginos zinot nuo kelintos dienos registruoja pas petrenko rugsejo menesiui, nes man rugsejo pabaigoje jau reiketu gultis i klinikas, nes bus 22-24 sav? gal zinot registraturos numeriuka, nes ta kur turejau kazkur pameciau
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 08, 13:33)
gal merginos zinot nuo kelintos dienos registruoja pas petrenko rugsejo menesiui, nes man rugsejo pabaigoje jau reiketu gultis i klinikas, nes bus 22-24 sav? gal zinot registraturos numeriuka, nes ta kur turejau kazkur pameciau
numeriuka turiu, tik nezinau nuo kada registruoja
837326729
QUOTE(aister @ 2009 08 08, 15:33)
didelis dekui, bandysiu gal kita savite jau skambintis. o taip nesinori gultis i ligonine, bet turbut neisisuksiu
Dėkui visoms už sveikinimus. Mus po gimdymo ligoninėje laikė 6 paras. 4 iš jų stebėjo vaiką ir jam lašino gliukozę, o dar dvi stebėjo mane pačią, nes buvo pakilusi man temperatūra virš 38. O dar savaitę gulėjau prieš gimdymą, nes sergant cukriniu diabetu nuo 37-38 savaitės guldo mamytę į ligoninę, kad galėtų sekti vaiko būklę.
Sveikos, kas dar namuose, o ne kur nors sode, kaime ar prie juros . As nuo ryto siandien buvau uzsiemus ir isvaziavus, reikalu visokiu netiketai atsirado, tai tik dabar gryzau ir kompa isijungaiu.
Didziausi sveikinimai, aukit diduciai ir stiprus. Sveikatytes jums abiems . Ir papasakok prasom, jei nesunku ir aisku kai laiko turesi, kaip gimdymas praejo, kiek truko ir panasiai. Juk mums taip rupi . Gal sakau paskui ir mums netaip baisu bus
As metaline adatele nesioju, tai nebuna taip niekad
Ne, nu cia tai geras . Issisukineja nuo taves tie testais visais imanomais ir neimanomais budais. Matyt dar nelemta
QUOTE(junė @ 2009 08 07, 17:38)
Sveikos! Šiandiena pagaliau grįžome mes su vaikučiu namo. Pagimdžiau rugpjūčio 1 d. berniuką, 3358g ir 50 cm. Vaikas turėjo problemų su cukraus nukritimu, tai dvi paras buvo intensyvios terapijos skyriuje, kur jam per kaniule lašino gliukozę. Vaikų daktarė sakė, kad taip dažnai būna vaikams, kurių mama serga cukriniu diabetu. Vaikutis gimė lygiai 39 savaičių, sveikas, apart cukrų.
Didziausi sveikinimai, aukit diduciai ir stiprus. Sveikatytes jums abiems . Ir papasakok prasom, jei nesunku ir aisku kai laiko turesi, kaip gimdymas praejo, kiek truko ir panasiai. Juk mums taip rupi . Gal sakau paskui ir mums netaip baisu bus
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 22:07)
As metaline adatele nesioju, tai nebuna taip niekad
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 03:52)
komedija.... sapnavau sapna, kad dariau 2 testus ir sugadinau juos... pabudau.. ai, paziurejau jau beveik 4, i tualeta labai noriu, nuejau testa daryti, o jis netycia i klozeta ikrito o kito tai neturiu
Taigis, siandien rezultatu nebus
Taigis, siandien rezultatu nebus
Ne, nu cia tai geras . Issisukineja nuo taves tie testais visais imanomais ir neimanomais budais. Matyt dar nelemta
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 08, 13:33)
man tai niekada nebuvo uzsilenkusi adatele, gal teflonines turi? as tai metalines, sake kad josneuzsilenkineja kaip teflonines
Aga, teflonine pas mane...
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 08, 17:57)
As ir manau, kad issisukineja Bet siandien dar viena vyras nupirko-rytoj ryte pasidarysiu, kad jau ramiau butu
oi lauksim lauksim
labas vakaras, damos
testinates? pasidarykit hcg, bus jauciu pigiau linkiu II
klausykit, nepersikeliau i nauja telefona visu numeriu, tame tarpe ir Birziecio - parasykite prasau kuri nors man ji
Eudora, Aitii - apziurejau jusu kleckus, super augat
madmuazele, jei ka tai geromedoj greit ir nebrangiai hcg padaro
klausykit, nepersikeliau i nauja telefona visu numeriu, tame tarpe ir Birziecio - parasykite prasau kuri nors man ji
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 01:12)
labas vakaras, damos
Jei apsilankai-tai vis su reikalu
Testukas neigiamas
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 09, 01:12)
labas vakaras, damos
Sveika prazuvele
Jei dar niekas neparase Birziecio nr-sakyk.As tada parasysiu
Madmuazele, kazkaip vakar labai tikejaus teigiamo, o si ryt taip ir galvojau, kad bus neigiamas.