Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 22:07)
Shalna nesinervini?

As manau, kad bus neigiamas... nu negali is karto pavykti blush2.gif

Manau, kad kita serija bus mergyciu flirt.gif

Nea, nes nelabai tikiu ten kokio stebuko isvysti, kadangi man realiai mms dar tik po savaites turetu buti. Plius ir as galvoju, kad laukianciom is pirmo karto retai kada pavyksta, o vat jei nelauki, nenori ar net bijai, tai bac ir buna smile.gif
O tu nervinies? smile.gif As tik vat galvoju, kad is to atsipalaidavimo ir nesinervinimo nepamirsciau testa pasidaryt biggrin.gif

Nu ir kaip tu sugebi mano mintis skaityti - nerealiai doh.gif As ir pagalvojau, kad ir vel berniukas, tuo paciu pagalvojau, kad ateina kitas nestukiu bumas, tai gal mergytes pasipils wub.gif (O madmuazelei dar ir dvynukes lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 07 rugpjūčio 2009 - 22:04
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif komedija.... sapnavau sapna, kad dariau 2 testus ir sugadinau juos... pabudau.. ai, paziurejau jau beveik 4, i tualeta labai noriu, nuejau testa daryti, o jis netycia i klozeta ikrito blush2.gif o kito tai neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigis, siandien rezultatu nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 03:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif komedija.... sapnavau sapna, kad dariau 2 testus ir sugadinau juos... pabudau.. ai, paziurejau jau beveik 4, i tualeta labai noriu, nuejau testa daryti, o jis netycia i klozeta ikrito blush2.gif o kito tai neturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu čia dabar??? blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif marš tik staigiai kito testo pirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 02:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif komedija.... sapnavau sapna, kad dariau 2 testus ir sugadinau juos... pabudau.. ai, paziurejau jau beveik 4, i tualeta labai noriu, nuejau testa daryti, o jis netycia i klozeta ikrito blush2.gif o kito tai neturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Greitai begi nusipirkti testa, kurio galima ne rytiniu slapimu atlikti testa rolleyes.gif Nu kaip cia dabar, as tik prameskiau akis, isijungiau kompa naujienoms, o cia... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau atsikeliau... nedarysiu mirksiukas.gif Nes dabar ta testa issitraukiau is dezutes, o ten vienas bruksnelis.... nes jis man ikrito belasinant slapima... tai tikriausiai neigiamas.. Palauksiu mmm tongue.gif
Atsakyti
Ir kodel man atrodo, kad tai eilines madmuazeles atmazkes biggrin.gif Jau kas liecia nestuma, tai... Taip skant, jei butu darius, kada sugalvojo, tai jau ant ranku ciuciuotu savo dvynukus lotuliukas.gif O as ju taip laukiu wub.gif wub.gif

Na, o mano testukas, kaip ir prognozavau, nieko blatno neparode smile.gif

Lauksim monteux ziniu wink.gif
O mes lekiam Ignalinon savaitgaliui. Gero savaitgalio visoms! Ikiz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 08, 07:08)
Ir kodel man atrodo, kad tai eilines madmuazeles atmazkes biggrin.gif Jau kas liecia nestuma, tai... Taip skant, jei butu darius, kada sugalvojo, tai jau ant ranku ciuciuotu savo dvynukus lotuliukas.gif O as ju taip laukiu wub.gif  wub.gif

Na, o mano testukas, kaip ir prognozavau, nieko blatno neparode smile.gif

Nu, Shalna... blink.gif Kokios dar atmazkes schmoll.gif
Uztat jau dabar turesim darbo su vyru is peties...pazaidem, o pasirodo dirbti reikia blush2.gif

Turesiu, turesiu...dvynukes wub.gif wub.gif Nors irgi kazkada sapnavau, kur gime trynukai ir niekaip nesugalvojam kur tris lovytes kambaryje pastatyti lotuliukas.gif
Papildyta:
Ne, ryt pasidarysiu, pagalvojau...juk tikrai labai netikslus rezultatas g.gif
Atsakyti
Kol kas nieko gero is tu naujienu verysad.gif

o man nestumas visiskai kitoks doh.gif Su Mantu nejauciau, kad nescia.O dabar jauciu toki sleikstuli per dienas, fui kaip nemalonu verysad.gif
Atsakyti
Neliudek mirksiukas.gif Dar viskas gali pasisukti kitaip...

Aister, kad tu zinotum kaip si karta noriu, kad mane pykintu... kaip as to laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 08:00)

Aister, kad tu zinotum kaip si karta noriu, kad mane pykintu... kaip as to laukiu blush2.gif

Kodel??????
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 08, 08:03)
Kodel??????

Visu pirma, buciau tikra, kad laukiuosi, o antra - pavyksta svorio numesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 08, 08:36)
Visu pirma, buciau tikra, kad laukiuosi, o antra - pavyksta svorio numesti blush2.gif

Nu ziuresim kaip cia su tuo svoriu bus.Valgyt tai as valgau, tik labai atsirenku ka smile.gif O be to, labai greit po valgio vel jauciuos alkana doh.gif
Atsakyti