Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(simcool @ 2009 08 06, 21:54)
Aš taip pat naudoju Accu chec aparatą, bet kadangi mano oficiali diagnozė II CD, tai man iš viso metams tik 4 dėžutes juostelių kompensuoja, tai per keturis mėnesius nuo diagnozės jau kokias 6 dėžutes sunaudojau  doh.gif  kaina, aišku, vaistinėj kosminė, bet ką darysi, dabar jau truputėlį ramiau, tai nebe tiek dažnai matuoju, nors gydytojas liepė visai nebematuot ir mažiau nervintis, tik glikuotą daryti kas 3 mėnesius. Pasigirsiu - vakar dariau - rezultatas 5,6  thumbup.gif  vien tik dieta  rolleyes.gif  nors tik4jaus žymiai aukštesnio, kadangi aparatėli neretai po valgio ir 10 rodo  unsure.gif
Kriste, o gal galima būtų per tave kaip nors 'užsakyti' juostelių pigiau? aš iš Klaipėdos, reikėtų dar ir paštu persiųsti, bet gal kažkaip galėtume sutart? jau trečias ciklas bandysim gandrus kviesti, tai tikiuosi kad po kažkiek laiko vis tik pavyks, tai juostelių tada tikrai daug reikės... ax.gif

Na matai, kai dabar laukiuosi, tai daugiau israse, o dar turejau nusipirkus, tai dabar man uztenka ir nezinau kada bevaziuosiu. Na, bet jeigu jau tektu vaziuoti, tai pranesciau visoms mirksiukas.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 06, 21:56)
as is Kauno.. rolleyes.gif pasidomesiu..gal ir reik nusipirkti ta aparaciuka... g.gif

Tai puiku, kad tu kauniete, tai gali pasidometi kaip jau minejau Rivoje, ten tau parodytu ir kaip naudotis, ten juosteliu kaina 70 Lt arba kreipkis i Abovita, ka jau beje padare Aister, tai aparateli gausi nemokamai ir juosteles uzsisakysi ir jas tau atves, gali net i namus atvezti smile.gif
Papildyta:
Nekantriai laukiu sestadienines akcijos NT rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif tai patarkit kokį NT pirkti ir kur... reikia šiandien gi pasirūpinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 11:31)
lotuliukas.gif  tai patarkit kokį NT pirkti ir kur... reikia šiandien gi pasirūpinti blush2.gif

Galvoju, kad nesvarbu, jei jau bus, tai bus. As net nezinau koki ten nusipirkau, pigu kazkoki, paprasciausia juostele, atrodo 5-i litai kainavo. Ir daugiau nekartojau, 6 sav. echoskopu zirniukas jau matesi wub.gif
Papildyta:
Tiesa, testa pasidariau ta pacia diena, kai turejo buti menesines, kazkaip nuojauta buvo, kad ju nesulauksiu, tai ir nesulaukiau biggrin.gif . Diena pasidariau, nelaukiau ryto ax.gif . Ir kas svarbiausia, pasidariau, padejau, nes ten kelias minutes reikia palaukti ir nuejau kazka daryti, pamirasau net doh.gif . Ogi ateinu atsiminus, uzmetu aki, o ten du bruksniukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai nekantrauju suzinoti kiek pas kuria bruksniuku

o kur vel Eudora dingu, nejaugi vel kompiuteris jos nuluzo lotuliukas.gif
Siandien vaziuojam i klinikas pas ortpoeda Domuka patikrins

geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 07 rugpjūčio 2009 - 10:47
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 07, 10:53)

Tai puiku, kad tu kauniete, tai gali pasidometi kaip jau minejau Rivoje, ten tau parodytu ir kaip naudotis, ten juosteliu kaina 70 Lt arba  kreipkis i Abovita, ka jau beje padare Aister, tai aparateli gausi nemokamai ir juosteles uzsisakysi ir jas tau atves, gali net i namus atvezti  smile.gif
Papildyta:
Nekantriai laukiu sestadienines akcijos NT rezultatu bigsmile.gif

nemokamai aparaciuka duoda ta firmele Abovita??? blink.gif nu geras...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 07, 10:31)
lotuliukas.gif  tai patarkit kokį NT pirkti ir kur... reikia šiandien gi pasirūpinti blush2.gif

Pirk aisku vaistinej.
As pirkau 2 biggrin.gif Viena pirkau kur galima su betkokiu slapimu daryti, tai toks puodelis, i kuri prisisioji ir po keliu min rodo ats.O kitas, tai juostele,kuriai naudojamas tik rytinis slapimas, imerki kazkiek sekundziu i slapima, ir po keliu min ziuri ats smile.gif

Nu ka, ryt ryte nemiegokit ilgai, nekankinkit musu laukimu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 07, 10:47)

Daug kur duoda nemokamai mirksiukas.gif Vaistinese kartais buna uz 1cnt mirksiukas.gif Tik juosteles pirk, o aparateli gausi nemokamai(cia toks ju biznis ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 07, 11:55)
Pirk aisku vaistinej.
As pirkau 2 biggrin.gif Viena pirkau kur galima su betkokiu slapimu daryti, tai toks puodelis, i kuri prisisioji ir po keliu min rodo ats.O kitas, tai juostele,kuriai naudojamas tik rytinis slapimas,  imerki kazkiek sekundziu i slapima, ir po keliu min ziuri ats smile.gif

Papildyta:

Daug kur duoda nemokamai mirksiukas.gif Vaistinese kartais buna uz 1cnt mirksiukas.gif Tik juosteles pirk, o aparateli gausi nemokamai(cia toks ju biznis ax.gif )

rimtai blink.gif as sakau ma visi tie dalykai tokie nezinomi... doh.gif reikes varyt vaistinese pasiziuret...o ten jie kuom nors skiriasi, ar bet koki pirkt galima..te tos juosteles irgi kuom nors skiriasi ar kaip? man esme matuot cukriuka (speju visoms) bet ten kai skaiciau apie juos tai ten vienur koki tai acetona matuoja, kitur dar kazkokias daleles is K raides..susipainiojau visiskai.. doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(monetuxe @ 2009 08 06, 22:00)
sestadienio padesiu kazkam laukt ir tuo paciu dalyvausiu NT akcijoje smile.gif

ne, nu jūs tai duodat.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal ir man prisijungt? g.gif (juokauju, aišku biggrin.gif )

QUOTE(aitiii @ 2009 08 07, 11:47)
1. o kur vel Eudora dingu, nejaugi vel kompiuteris jos nuluzo lotuliukas.gif
2. Siandien vaziuojam i  klinikas pas ortpoeda Domuka patikrins

1. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
2. mes kitai savaitei pas ortopedą užsiregistravę

QUOTE(aister @ 2009 08 07, 11:55)

nu bet tikrai, ryt įlysiu dar kokia 7 val., tai kad jau būtų atsakymai cool.gif išeinam ryt į veselią flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 07, 11:07)
rimtai  blink.gif as sakau ma visi tie dalykai tokie nezinomi... doh.gif reikes varyt vaistinese pasiziuret...o ten jie kuom nors skiriasi, ar bet koki pirkt galima..te tos juosteles irgi kuom nors skiriasi ar kaip? man esme matuot cukriuka (speju visoms) bet ten kai skaiciau apie juos tai ten vienur koki tai acetona matuoja, kitur dar kazkokias daleles is K raides..susipainiojau visiskai.. doh.gif

Tai tada geriau pirk Abovitoj, nes is ten tam aparatukui juosteliu pigiau gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi nugriūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tai tikrai manau, kad mane nemiga kankins ir paryčiais pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 07, 11:47)

Taip, nemokamai.

QUOTE(Gvile @ 2009 08 07, 12:23)
sveikos 4u.gif
išeinam ryt į veselią  flirt.gif

Smagiai paveseliokit sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 08 07, 12:50)
Tai tada geriau pirk Abovitoj, nes is ten tam aparatukui juosteliu pigiau gausi mirksiukas.gif

Ir man atrodo, kad cia geriausias variantas, gi nesunku pasiskambinti ax.gif . Ir aparatuka imk toki kuriam pigiausios juosteles, na zodziu pasiklausk mirksiukas.gif
Papildyta:
O ten kiti dar papidomai matuoja ketonu kieki kraujyje, bet tau nereikia tokio. Ketonai arba kitaip sakant acetonas atsiranda nuo per didelio cukraus, kai jis ilgai toks buna.
Atsakyti
hmz, bet ta firma filniuje, tai turbut jie turetu atvest...nu ziuresiu smile.gif
Atsakyti