QUOTE(simcool @ 2009 08 06, 21:54)
Aš taip pat naudoju Accu chec aparatą, bet kadangi mano oficiali diagnozė II CD, tai man iš viso metams tik 4 dėžutes juostelių kompensuoja, tai per keturis mėnesius nuo diagnozės jau kokias 6 dėžutes sunaudojau kaina, aišku, vaistinėj kosminė, bet ką darysi, dabar jau truputėlį ramiau, tai nebe tiek dažnai matuoju, nors gydytojas liepė visai nebematuot ir mažiau nervintis, tik glikuotą daryti kas 3 mėnesius. Pasigirsiu - vakar dariau - rezultatas 5,6 vien tik dieta nors tik4jaus žymiai aukštesnio, kadangi aparatėli neretai po valgio ir 10 rodo
Kriste, o gal galima būtų per tave kaip nors 'užsakyti' juostelių pigiau? aš iš Klaipėdos, reikėtų dar ir paštu persiųsti, bet gal kažkaip galėtume sutart? jau trečias ciklas bandysim gandrus kviesti, tai tikiuosi kad po kažkiek laiko vis tik pavyks, tai juostelių tada tikrai daug reikės...
Kriste, o gal galima būtų per tave kaip nors 'užsakyti' juostelių pigiau? aš iš Klaipėdos, reikėtų dar ir paštu persiųsti, bet gal kažkaip galėtume sutart? jau trečias ciklas bandysim gandrus kviesti, tai tikiuosi kad po kažkiek laiko vis tik pavyks, tai juostelių tada tikrai daug reikės...
Na matai, kai dabar laukiuosi, tai daugiau israse, o dar turejau nusipirkus, tai dabar man uztenka ir nezinau kada bevaziuosiu. Na, bet jeigu jau tektu vaziuoti, tai pranesciau visoms
QUOTE(Daisiuke @ 2009 08 06, 21:56)
as is Kauno.. pasidomesiu..gal ir reik nusipirkti ta aparaciuka...
Tai puiku, kad tu kauniete, tai gali pasidometi kaip jau minejau Rivoje, ten tau parodytu ir kaip naudotis, ten juosteliu kaina 70 Lt arba kreipkis i Abovita, ka jau beje padare Aister, tai aparateli gausi nemokamai ir juosteles uzsisakysi ir jas tau atves, gali net i namus atvezti
Papildyta:
Nekantriai laukiu sestadienines akcijos NT rezultatu