Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

ASčiū už atsakymus, apie konc. bigsmile.gif
Labai laukiu ir aš jūsų atsakymų, tikiuosi abi būsite nestuke.gif nestuke.gif .

Atsakyti
sveikos merginos. labai jau lauksim jusu atsakymu- testu.
na mes su Domuku gyvenam puikiai siandien jau suvalgem 4 sauktus kalafijoru -bulviu-cukinijos koses. jam labai saknu. kolkas neverkia, pilvuko neskauda ramiai sau miega.

thumbup.gif
imesiu i gmaila foto.

Atsakyti
Jau pasmalsavau g'maile bigsmile.gif . Fainulka Domukas, tiksliau abu ok.gif
Atsakyti
merginos sakykit, o kaip galima pasiziureti nuotraukas vaikiuku per koki gmail, gal kokiu kodu reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 06, 11:36)
merginos sakykit, o kaip galima pasiziureti nuotraukas vaikiuku per koki gmail, gal kokiu kodu reikia doh.gif

As nusiunciau tau i až prisijungimo duomenis. Dabar ir taves laukiam ten pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 06, 12:50)
As nusiunciau tau i až prisijungimo duomenis. Dabar ir taves laukiam ten pasirodant  4u.gif

dekui labai, kai teis stebukliukas i si pasauli butinai pasirodysim smile.gif laukiu nesulaukiu kada taip bus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kiek kartu per diena jus matuojates savo cukriuka? as siuo metu dar keliuos ir nakti tai per diena sunaudoju 7-8 juosteles, tai per menesi sunaudoju 4 dezutes, kadangi kopensuoja tik 1 menesiui, tai man reikes paciai nusipirkti apie 3, o gal as is tikruju per daug tikrinuos, nes visada matuoju pries vagi ir 2val. po valgio ir dar nakti. o kiek ziurejau internete tai vienos dezutes kaina apie 100lt, tai siek tiek stresuoju del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 08 06, 18:46)
Sveikutes 4u.gif
kiek kartu per diena jus matuojates  savo cukriuka? as siuo metu dar keliuos ir nakti tai per diena sunaudoju 7-8 juosteles, tai per menesi sunaudoju 4 dezutes, kadangi kopensuoja tik 1 menesiui, tai man reikes paciai nusipirkti apie 3, o gal as is tikruju per daug tikrinuos, nes visada matuoju pries vagi ir 2val. po valgio ir dar nakti. o kiek ziurejau internete tai vienos dezutes kaina apie 100lt, tai siek tiek stresuoju del to unsure.gif

Sveika. Na, kai laukiuosi dabar, tai daznai matuojuosi, man apie tris dezutes menesiui iseina. Dasipirkt vaziuojam i Suvalkus, ten dezutes kaina 38 Lt, tai prisiperkam iskart daugiau smile.gif . Tik ten tik dvieju rusiu juosteles yra Accu Chek Go ir Acku Chek Aktive, bet nesvarbu, turiu visokiu tu aparteliu. Aparateli ir cia gali nusipirkti, keli litai kainuoja vaistinese.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 06, 09:33)
Didelis pagiriamasis zodis, kad domiesi ir ieskai budu, kaip tinkamai prisiziureti 4u.gif

dekui.. 4u.gif tieisog idomu kaip cia reikes tvarkytis..kazkaip siandien jau amiau man del viso to reikalo, kazkaip susidorosiu, tik neramu kaip reikes pas Biržieti patekt..nes siandien paskambinua i registratura, sake kad 24 diena registruos rugsejo menesiui...man gimdyt spalio gale - lapkricio pradzioje...tai kazkaip be rysio... unsure.gif nzn kaip cia reikes sprest ta problema..

cia kaip suprantu visos turit tuos aparaciukus kur pirstus bado? o juos israso gydytojas ar kaip? ir dar toks klausimelis...neieskojau dar, be gal zinot kokiu internetiniu puslapiu, kur butu lenteles ka galima valgyt ko nelabai...nes man gine tik uzsimine, negalima saldziai, negalima saldziu vaisiu...o kurie saldus kurie ne? zinau akd vynuoges ir kriauses su daug cukraus..bet gal yra kuriuos galima valgyt..kaip kruopos pvz..jie angliavandeniai,, be lyg ir geras produkas..zodziu tieiosg nezinau net nuo ko pradet tvarkytis mityba, kol dar neapsilankiau aps gydytoja.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 08 06, 17:46)
Sveikutes 4u.gif
kiek kartu per diena jus matuojates  savo cukriuka? as siuo metu dar keliuos ir nakti tai per diena sunaudoju 7-8 juosteles, tai per menesi sunaudoju 4 dezutes, kadangi kopensuoja tik 1 menesiui, tai man reikes paciai nusipirkti apie 3, o gal as is tikruju per daug tikrinuos, nes visada matuoju pries vagi ir 2val. po valgio ir dar nakti. o kiek ziurejau internete tai vienos dezutes kaina apie 100lt, tai siek tiek stresuoju del to unsure.gif

As irgi daznai matuojuos, ar nescia ar nenescia.Visada dasiperku juosteliu, nes tiek kiek israso, neuztenka ax.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 06, 17:59)
Sveika. Na, kai laukiuosi dabar, tai daznai matuojuosi, man apie tris dezutes menesiui iseina. Dasipirkt vaziuojam i Suvalkus, ten dezutes kaina 38 Lt, tai prisiperkam iskart daugiau  smile.gif . Tik ten tik dvieju rusiu juosteles yra Accu Chek Go ir Acku Chek Aktive, bet nesvarbu, turiu visokiu tu aparteliu. Aparateli ir cia gali nusipirkti, keli litai kainuoja vaistinese.

38 LT??????
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 06, 10:06)
thumbup.gif
imesiu i gmaila foto.

Koks grazutis wub.gif Ir mamyte graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 06, 11:06)
imesiu i gmaila foto.

o, kokie gražučiai bigsmile.gif wub.gif ir mama blondynka patapus hihihi.gif bet gražuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti