Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 04, 20:13)
tikrai nebadauju ir jokiu dietu nesilaikau. koks gali buti badavimas ar dietu laikymasis kai sergi CD ir dar laukiesi. valgau tikrai normaliai, ir pakankamai daug smile.gif

tai tą ir norėjau pasakyt, kad jei normaliai valgai, tai nesirūpink ir dėl to svorio, vadinas, taip turi būt mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 08 04, 22:18)
Gviles seimai daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif gimtadienio proga!!! Aukite, breskite, protingekite visi kartu kaip individualybes atskirai ir kartu kaip vienas seimos vienetas 4u.gif

oj kaip ačiū blush-anim-cl.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aš tai visiškai ne į temą blush2.gif , bet man žiauriai idomu, kaip jūs saugotės nuonėštumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 04, 22:18)
TAI VA, MANE TA NUGARA ZIAURIAI NERAMINA, BIJAU KAD VELIAU NEBUTU DIDESNI SKAUSMAI, VISGI NESTUMAS TIK 16 SAVAICIU, PILVAS TAI NEDIDELIS, O VELIAU KAS BUS. IDOMU DEL KO SKAUDA, MAN DAUGIAU STRENAS, KLUBUS SKAUDA smile.gif

Man irgi strenas skauda. Tai vakar nusipirkau rusisko tepalo, va tokio:
user posted image
tai siandien iskart geriau ir keltis ryte jau be skausmu galejau thumbup.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 08 04, 22:21)
Na, tokiu atveju siulyciau pasidometi mankstom ir baseinais nesciosioms 4u.gif

Aha, gerai butu, bet, kad tingisi labai blush2.gif

QUOTE(inguška @ 2009 08 05, 10:36)
aš tai visiškai ne į temą blush2.gif , bet man žiauriai idomu, kaip jūs saugotės nuonėštumo? g.gif

As tai geriau kontraceptines tabletes Diane 35, bet tik metus turbut, paskui prisiskaiciau visko apie negera kontr. tableciu poveiki ir meciau irnesakyk.gif , palikau atsakomybe ant vyro peciu, nes sakiau negersiu as tos chemijos. Na jis supratingas pas mane ir visiskai nepriestaravo, juk yra ir naturaliu budu. Ir manau pakankamai patikimu, jei tris metus pavyko sekmingai saugotis didis.gif ir tik suplanavus, ivyko tai nestuke.gif
Papildyta:
Atsiprasom, kad paveluotai 4u.gif , bet didziausi linkejimai Gviles seimai:
Daug saulės,
Nes tik joje žydi gėlės,
Daug džiaugsmo,
Nes tik jame žmogus pamiršta liūdesį,
Daug laimės,
Nes tik joje gimsta šypsena,
Daug meilės,
Nes tik meilėje žmonės suranda vienas kitą.

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Siandien pasverem Domuka 7450. 67 cm. thumbup.gif
o del apsisaugojimo kaip buvau pas Birzieti tai paminejau kad vaikuciu nebenoriu daugiau tai apsisaugoti sake: prezervatyvais arba spirale, bet jokiu kontrac. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 05, 11:57)

Oho, tikras vyras sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 08 05, 10:36)

nepastebejai? cia kaip tik niekas nesisugo ir gaudo gandrus biggrin.gif

o del apsisaugojimo kaip buvau pas Birzieti tai paminejau kad vaikuciu nebenoriu daugiau tai apsisaugoti sake: prezervatyvais arba spirale, bet jokiu kontrac.  schmoll.gif  schmoll.gif

o vyras - ir is stuomens, ir is liemens smile.gif

mano gine irgi po gimdymo praejus kuriam laikui pasiule spirale, o tik veliau paklause, ar neplanuojam antro is paskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 05, 12:33)
mano gine irgi po gimdymo praejus kuriam laikui pasiule spirale

Bet spirales irgi turi hormonu ir skaiciau, kad kenkia lygiai taip pat kaip ir kontraceptines tabletes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 05, 12:35)
Bet spirales irgi turi hormonu ir skaiciau, kad kenkia lygiai taip pat kaip ir kontraceptines tabletes  g.gif

jei pradėjot kalbėti apie kontracepciją, tai noriu paklausti, o kaip kenkia spiralės ir kontraceptinės tabletės? AR kontraceptikai įtakoja CD?
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 05, 11:47)
Atsiprasom, kad paveluotai  4u.gif , bet didziausi linkejimai Gviles seimai:
Daug saulės,
Nes tik joje žydi gėlės,
Daug džiaugsmo,
Nes tik jame žmogus pamiršta liūdesį,
Daug laimės,
Nes tik joje gimsta šypsena,
Daug meilės,
Nes tik meilėje žmonės suranda vienas kitą.

oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif 

ačiū 4u.gif wub.gif

o del apsisaugojimo kaip buvau pas Birzieti tai paminejau kad vaikuciu nebenoriu daugiau tai apsisaugoti sake: prezervatyvais arba spirale, bet jokiu kontrac.  schmoll.gif  schmoll.gif

oho koks vyras, šaunuoliai thumbup.gif
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 05, 12:35)
Bet spirales irgi turi hormonu ir skaiciau, kad kenkia lygiai taip pat kaip ir kontraceptines tabletes  g.gif

nežinau kodėl, bet mano ginė po gimdymo kai nuėjau, sakė, kad jei neplanuojam apsistot ties vienu vaiku, tai geriau nesiūlo nei spiralės, nei tablečių ar kitų kontraceptikų. g.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
Gvile, priimkit ir nuo manęs sveikinimus Jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif

O man Biržietis kažkaip pasakė, kad sergančioms CD geriau vengti kontraceptinių g.gif Bet aš ir pati jų nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Teisingai Gvilei patare jos gine, nes apie blogasias konraceptiniu tableciu ar spiraliu puses dazniausiai yra nutylima. Juk cia biznis, kaip ir visur kitur.
bendrai apie kontracepcija, tai pilna info internete, pasiskaitinek http://www.prisimink...lt/sos/gydytojo arba cia http://www.kontracep...php4?id=316&p=7
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 08 05, 11:53)
jei pradėjot kalbėti apie kontracepciją, tai noriu paklausti, o kaip kenkia spiralės ir kontraceptinės tabletės? AR kontraceptikai įtakoja CD?

Man Birzietis sake, kad kontraceptikai labai isreguliuoja cukrus unsure.gif
Atsakyti