Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 04, 13:10)
Man ir atrodo, kad jei butu-tai jau rodytu g.gif o gal ir ne rolleyes.gif Na, tiek laukiau, tai dar palauksiu... zinau dieneles, kada bandem, tai jau geros 2 sav. praeje.... blush2.gif

visiskai pritariu, jei butu tai parodytu. na bet lauksim ziniu ir tikesimes kad tu nestuke.gif
man krutine tai pradejo dideti nuo pat nestumo pradzios, vyras pirmasis pastebejo kad jos padidejo.
sakykit merginos ar normalu kad per 16 savaiciu priaugau tik 3 kg, ar ne per mazai. o kokie pas mane nugaros ir klubu skausmai, tai siaubas, negaliu tverti. ypac vakarais uzeina, tai tiesiog kaip kojas paralyziuoja, vos eina atsistoti. vakar iki tualeto vakare vos nuejau, tai vyras nuvede. kai eisiu sekanti karta pas gine butinai sakysiu
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 08 04, 15:23)
Linksamai cia jus merginos bendraujat. o as grauziu agurkus kaip madmuazele patare.  doh.gif
nors siandien atsikelus cukrus 23 nieko nesuprantu doh.gif  doh.gif

na ir cukriukas pas tave doh.gif tai gal kazko buvai privalgius labai, ir nuejai su labai aukstu miegoti. as tai ziauriai dziaugiuos kad man rytiniai cukrai susitvarke, atsikeliu normos ribose, tik po valgio jis kartais gana aukstai uzkyla
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 04, 12:56)
o priespienis dar nesigamina? biggrin.gif
pas mane tai bega, bet cia dar tikriausiai Martyno lasiukai lotuliukas.gif

Nu taip nespaudaliojau lotuliukas.gif Bet man su mazium tik krutine buvo padidejusi, o priespienis tik po gimdymo atsirado ax.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 08 04, 14:23)
Linksamai cia jus merginos bendraujat. o as grauziu agurkus kaip madmuazele patare.  doh.gif
nors siandien atsikelus cukrus 23 nieko nesuprantu doh.gif  doh.gif

Na, nuo agurku toks cukrus neturetu buti schmoll.gif gal tikrai ko suvalgei ar pamirsai vakare ilgo veikimo insulina susileisti?

Man vakar iki 20 buvo soktelejes...bet as grizusi is darbo suvalgiau dubeneli sriubos ir 4 zemaiciu blynus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 04, 15:28)
sakykit merginos ar normalu kad per 16 savaiciu priaugau tik 3 kg, ar ne per mazai.

man atrodo, kad tai labai individualus dalykas. Pavyzdžiui, aš 16 savaičių kažkur 1,5 kg tebuvau priaugus doh.gif aišku, nėra gerai, jei badauji, laikais dietos ar pan., bet jei valgai normaliai, tai, manau, nieko blogo. Lelius susirenka tiek, kiek jam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 08 04, 18:26)
man atrodo, kad tai labai individualus dalykas. Pavyzdžiui, aš 16 savaičių kažkur 1,5 kg tebuvau priaugus doh.gif aišku, nėra gerai, jei badauji, laikais dietos ar pan., bet jei valgai normaliai, tai, manau, nieko blogo. Lelius susirenka tiek, kiek jam reikia 4u.gif

tikrai nebadauju ir jokiu dietu nesilaikau. koks gali buti badavimas ar dietu laikymasis kai sergi CD ir dar laukiesi. valgau tikrai normaliai, ir pakankamai daug smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Oi , nu pavarot jūs merginos, prisižvengiau beskaitydama lotuliukas.gif

Shalna, tai būsi ratuota bigsmile.gif laisva ir nepriklausoma thumbup.gif

Aitiii, na cukrus gali kilti dėl kelių priežasčių: (I) kažko iš vakaro užvalgei ir per mažai vaistų susileidai; (II) dėl kažko labai stresuoji; (III) insulinas netinka ilgo veikimo - bet tada būtų ne vienkartinis šuolis, o pastoviai tuo pat metu būtū aukšti cukrai; ir, nepyk tik smile.gif , (IV) laukiesi - nes juk tada cukraus šokinėjimai būna logiškai nepaaiškinami. Taigi, viena iš šitų priežasčių turėtų paaiškinti tavo cukraus šokinėjimą. Kitų versijų neturiu.

Madmuazele, šaunuolė, ir toliau taip laikykis ir nepasiduok provokacijoms biggrin.gif Čia visoms reikia valią ugdyti - o kai išsiugdysim gal bus lengviau ir nuo maisto atsitraukti lotuliukas.gif

Na, o mes šiandien po TA. Tai rezultatai tokie: svoris 6300 g, ūgis - 62 cm.
Aitiii, o jūs ėjot su Domuku pas okulistą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 04 rugpjūčio 2009 - 19:30
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 04, 15:28)
sakykit merginos ar normalu kad per 16 savaiciu priaugau tik 3 kg, ar ne per mazai. o kokie pas mane nugaros ir klubu skausmai, tai siaubas, negaliu tverti. ypac vakarais uzeina, tai tiesiog kaip kojas paralyziuoja, vos eina atsistoti. vakar iki tualeto vakare vos nuejau, tai vyras nuvede. kai eisiu sekanti karta pas gine butinai sakysiu

Apie svori gali paskaityti stai cia http://www.imunitetas.lt/?aid=4271
O nugara tai man irgi ziauriai skaudet pradejo, ypac vakare, jeigu jau prigulu, tai paskui atsistot tai ojojoi buna doh.gif . Bijau, kad veliau visai blogai nepasidarytu g.gif
Papildyta:
Ir dar, mergaites, klausimukas: jeigu jau esi prisirasius pas Birzieiti, tai einant eilinei planuotai apziurai registruotis nereikia, taip? Nes as tik viena karta pas ji tebuvau( 6sav.), nes jis atostogavo, tai pas parentologus( ar kaip jie ten vadinasi) 13 sav. buvau g.gif
Atsakyti
Lauruciuxs, nepergyvenk tu dėl to svorio. Viskas čia normaliai. Užaugs dar . Žiūrėk tik, kad paskui netektų pergyvent, kad per daug priauga tas svoris lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 04, 20:28)
Papildyta:
Ir dar, mergaites, klausimukas: jeigu jau esi prisirasius pas Birzieiti, tai einant eilinei planuotai apziurai registruotis nereikia, taip? Nes as tik viena karta pas ji tebuvau( 6sav.), nes jis atostogavo, tai pas parentologus( ar kaip jie ten vadinasi)  13 sav. buvau  g.gif

nea, nereikia schmoll.gif bent jau man tai tikrai niekad nereikėjo registruotis.
Atsakyti
Mano cukrus siandien vakare grybauja... suvalgiau vel 3 zemaiciu blynus (ilgam atsivalgiau, nebegaliu ziuret i juos schmoll.gif), po geros valandos pasimatuoju cukru, nes keistai jauciuosi, - 1.5 blink.gif paimu i burna sauksteli sokoladinio kremo ir nuzygiuojam pas tevus-suvalgau 3 sumustinius ir 1 maza obuoliuka... pasimatuoju po 1.5 h kazkur-19 blink.gif doh.gif ir suprask kas jam cia uzejo unsure.gif
Ir baisiai galva isikaudejo...matyt nuo cukriuku sokinejimo g.gif

Vel stebiuosi, kodel kai nukrenta cukrus - kazkas uzsiblokuoja ir i burna negaliu paimti anei jokio saldumyno... atrodo net suparalizuoja ir taaaip slykstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 rugpjūčio 2009 - 20:37
na merginos ir as prisijuokiau beskaitydama lotuliukas.gif
o mano cukriukas tik siandien taip soktelejo nepamanykit kad jau su tokiu visada bunu. net tris kart pasimatavau maniau kad aparatas sugedo. lotuliukas.gif bet dar gyva lotuliukas.gif
Eudora visai jau tu:bicycle: lotuliukas.gif . Tikrai nesilaukiu ir nezadu. Man pakanka vieno vaiko smile.gif
o pas okulistą nebuvom, nesuprantu kodel mums gydytoja neliepia niekur eiti, drauge sake ir eis, bet gal dar permazas Domas. Penktadieni pas ortopeda vaz i klinikas.Reikes uzklausti gydytojos.
o jus kaip grizit is chirurgo papasakosi ka sake, nesuprantu ir ten mums neliepe eiti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 04 rugpjūčio 2009 - 20:59
Gviles seimai daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gimtadienio proga!!! Aukite, breskite, protingekite visi kartu kaip individualybes atskirai ir kartu kaip vienas seimos vienetas 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 04, 21:29)
Mano cukrus 1.5  pasimatuoju po 1.5 h kazkur-19 blink.gif  doh.gif  ir suprask kas jam cia uzejo unsure.gif
Ir baisiai galva isikaudejo...matyt nuo cukriuku sokinejimo g.gif

Dazniausiai jei stipriai nukrenta, tai paskui staigiai soka i virsu (cia del to kritimo), tai buna taip, nasnarvuok wink.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 08 04, 21:57)
Tikrai nesilaukiu ir nezadu. Man pakanka  vieno vaiko smile.gif

o pas okulistą nebuvom, nesuprantu kodel mums gydytoja neliepia niekur eiti, drauge sake ir eis, bet gal dar permazas Domas. Penktadieni pas ortopeda vaz i klinikas.Reikes uzklausti gydytojos.
o jus kaip grizit is chirurgo papasakosi ka sake, nesuprantu ir ten mums neliepe eiti g.gif

NIEKADA NESAKYK NIEKADA tongue.gif

Merginos, jei tik kyla klausimu, sakykite savo gydytojoms. Pas okulista ir juo labiau pas chirurga apsilankyti butina. Musu gydytoja irgi nesiunte pas okulista, nors zinojau, kad ypac pas neisnesiotukus buna toliaregyste (siaip visi naujagimiai toliaregiai wink.gif ), tad paklausiau, ar nepriklauso. Ji nustebo, kad neurologe nenusiunte mus pas okulista, tad iskart parase siuntima ir uzregistravo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 04 rugpjūčio 2009 - 21:20
[quote=Kriste1978,2009 08 04, 20:28]
Apie svori gali paskaityti stai cia http://www.imunitetas.lt/?aid=4271
O nugara tai man irgi ziauriai skaudet pradejo, ypac vakare, jeigu jau prigulu, tai paskui atsistot tai ojojoi buna doh.gif . Bijau, kad veliau visai blogai nepasidarytu g.gif
TAI VA, MANE TA NUGARA ZIAURIAI NERAMINA, BIJAU KAD VELIAU NEBUTU DIDESNI SKAUSMAI, VISGI NESTUMAS TIK 16 SAVAICIU, PILVAS TAI NEDIDELIS, O VELIAU KAS BUS. IDOMU DEL KO SKAUDA, MAN DAUGIAU STRENAS, KLUBUS SKAUDA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 04, 22:18)
TAI VA, MANE TA NUGARA ZIAURIAI NERAMINA, BIJAU KAD VELIAU NEBUTU DIDESNI SKAUSMAI, VISGI NESTUMAS TIK 16 SAVAICIU, PILVAS TAI NEDIDELIS, O VELIAU KAS BUS. IDOMU DEL KO SKAUDA, MAN DAUGIAU STRENAS, KLUBUS SKAUDA smile.gif

Na, tokiu atveju siulyciau pasidometi mankstom ir baseinais nesciosioms 4u.gif
Atsakyti