Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 27, 17:44)
sveikos merginos 4u.gif
na va, siandien grizau is kliniku

sveika sugrįžus 4u.gif
na va, kaip smagu girdėt, kad viskas pas jus gerai thumbup.gif o tu bijojai rolleyes.gif
taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
na va, siandien grizau is kliniku, pragulejau nuo penktadienio, padare reikalingus tyrimus. gydytojas Petrenko is ties fainas daktaras, labai gera ispudi padare, o gydziausi pas kita skyriuj, taipogi labai fainas daktaras. jau nuo antradienio man prikabino pompa. ir zinot ji niekiek man nemaiso - nei miegoti, nei myletis nei del kitu dalyku. is ties esu ja patenkinta. turiu dana firmos, labai maloni moteris prijunge, paaiskino, ir skambino vis kiekviena diena pasiteirauti kaip sekas. o sekas neblogai, aisku buna kad cukriukai pasokineja, ypac paskutiniu metu, na manau kad pavyks susireguliuoti. taipogi patikrino akis, joms viskas puiku. vakar apziurejo ginekologas, padare echoskopija. tik buvau ne pas Birzieti, nes jis atostogauja, buvau pas Cerniu, nu labai fainas daktaras, labai malonus. jis pasake kad vaisius vienas, mums jau 10 sav ir 5 dienos, pajudino kojyte (maciau echoskopijos metu, labai apsidziaugiau, net daktarelis issisiepe). esu viskuo patenkinta, dziaugiuosi kad mums viskas gerai.
oi kiek daugprirasiau, atsibos ir skaityti. tiesiog esu labai laiminga, kad viskas gerai smile.gif  smile.gif  smile.gif

Kaip smagu tai girdeti. Aukit ir bukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
lauruciuxssekmes jums, dziaugiuosi uz jus.

i gmaila imeciau pora nuotraukyciu, kad jau visai musu nepamirstumete smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 27, 21:01)
i gmaila imeciau pora nuotraukyciu, kad jau visai musu nepamirstumete smile.gif  4u.gif

Kaip noreciau paziureti nuotraukytes. Parasyk man i AŽ kur ten jas ir kaip Gmail'e paziureti blush2.gif
Atsakyti
i gmaila imeciau pora nuotraukyciu, kad jau visai musu nepamirstumete smile.gif

wub.gif
o šypsena kokia Domuko wub.gif (ir mamytė labai išgražėjus ir atsigavus blush2.gif )
Atsakyti
Tuoj mano kantrybe jauciu truks unsure.gif Mesiu pompa lauk unsure.gif Ar cia karstis taip itakoja? Nakti matavausi-19, 12... doh.gif diena vel palyginti aukstas laikosi, nors insulino daugiau leidziuosi jau doh.gif

O karstis neitakoja jusu cukriuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 birželio 2009 - 18:06
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 28, 19:06)
Tuoj mano kantrybe jauciu truks unsure.gif Mesiu pompa lauk unsure.gif  Ar cia karstis taip itakoja? Nakti matavausi-19, 12... doh.gif  diena vel palyginti aukstas laikosi, nors insulino daugiau leidziuosi jau doh.gif

O karstis neitakoja jusu cukriuku?

na, man karštis tai neįtakoja schmoll.gif bet nervai tai visada įtakodavo blush2.gif
gal tau čia dėl to nervo, kad taip nesėkmingai viskas su ta gydytoja buvo?
o kitas dalykas - reik apžiūrėt ar adatėlė neišsitraukus, ar nėra burbulų, ar nėra guziuko dūrio vietoj. Jei viskas kaip turi būti, o vistiek cukrus aukštas - tai tada nežinau g.gif Nors man irgi panašiai buvo - adata tvarkinga, burbulų nėra, guzų irgi nėra, o cukrus grybą pjovė doh.gif tada gi aš nusiėmiau pompą ir paskambinus Jelenai pasakiau, kad nenoriu tos pompos, nes ji neveikia taip kaip turėtų. Po kurio laiko man ją pakeitė į visiškai naują ir ... problemos neliko. Tikrai nenoriu pasakyt, kad ir pas tave tas pats, bet matyt ta panaudota pompa, kurią buvau gavus, buvo jau susidėvėjus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 28 birželio 2009 - 19:37
Beje, tikrai...kaip tuos burbulus panaikinti?

Su adatele viskas tvarkoje, guziuko ir lyg nera, vat su tais burbuliukais... kai kur ju buna...

Pas mane nauja pompa...atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 birželio 2009 - 19:41
i gmaila imeciau pora nuotraukyciu, kad jau visai musu nepamirstumete smile.gif  4u.gif

dekui merginos uz gerus linkejimus. kol kas esu patenkinta pompa, negaliu skustis ir netrukdo niekur. tik biski nervuoja kad tas Tegadermas (tas permatomas pleistras kur klijuojas ant virsaus) ilgai nelaiko, atsiklijuoja greit, nors oda ir sausa buna. bet cia tik smulkmena
Atsakyti
sveikos, aš ir vėl čia biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 13:45)
Linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 06 25, 17:06)
Gvile, viskas ne tik turi būti, bet ir bus gerai  mirksiukas.gif tikiuosi, kad ateisi pasidžiaugti gerais rezultatais.

tikėkimės 4u.gif

na va, siandien grizau is kliniku, pragulejau nuo penktadienio, padare reikalingus tyrimus. gydytojas Petrenko is ties fainas daktaras, labai gera ispudi padare, o gydziausi pas kita skyriuj, taipogi labai fainas daktaras. jau nuo antradienio man prikabino pompa. ir zinot ji niekiek man nemaiso - nei miegoti, nei myletis nei del kitu dalyku. is ties esu ja patenkinta. turiu dana firmos, labai maloni moteris prijunge, paaiskino, ir skambino vis kiekviena diena pasiteirauti kaip sekas. o sekas neblogai, aisku buna kad cukriukai pasokineja, ypac paskutiniu metu, na manau kad pavyks susireguliuoti. taipogi patikrino akis, joms viskas puiku. vakar apziurejo ginekologas, padare echoskopija. tik buvau ne pas Birzieti, nes jis atostogauja, buvau pas Cerniu, nu labai fainas daktaras, labai malonus. jis pasake kad vaisius vienas, mums jau 10 sav ir 5 dienos, pajudino kojyte (maciau echoskopijos metu, labai apsidziaugiau, net daktarelis issisiepe). esu viskuo patenkinta, dziaugiuosi kad mums viskas gerai.

džiugios naujienos thumbup.gif man irgi šiek tiek yra tekę susidurt su Černium, tai toks visai nieko wink.gif

o kokie gražūūūs wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, kokie jus visi ir visos grazus, net smagu ziureti wub.gif Taip ir toliau thumbup.gif
Papildyta:
Tie karsciai tai vargina, niekur is namu nesinori eiti, o ir energijos visai nera, net prie kompo tingiu prisesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 30, 16:08)
Oi, kokie jus visi ir visos grazus, net smagu ziureti  wub.gif  Taip ir toliau  thumbup.gif

o pati pasirodyt nežadi? smile.gif
Atsakyti