QUOTE(aister @ 2009 08 03, 19:18)
Nu gerai, nebejudinsiu daugiau
As vos susituriu nepasidariusi NT Arba dar bandau save apgauti ir tureti vilties, kol ji nesubliusko, kad laukiuosi
QUOTE(aitiii @ 2009 08 03, 19:34)
sveikutes. O malonu Shalna matyti. tai va as jau nebezinau ka daryti su savo noru viska valgyti, i zmogu nepanasi tokai stora
kiti sako gal jau vel laukiuosi,tai tik dar karta parodo kad reikia kazka dryti
na mano jei emocine bukle buna bloga tai as nieko i burna neimu. Turejau cia tokiu problemu kelias dienas, beveik nieko navalgiau bet svoris nekrito ir ka man daryti.
kiti sako gal jau vel laukiuosi,tai tik dar karta parodo kad reikia kazka dryti
na mano jei emocine bukle buna bloga tai as nieko i burna neimu. Turejau cia tokiu problemu kelias dienas, beveik nieko navalgiau bet svoris nekrito ir ka man daryti.
Reikia kazkaip ta nora pazaboti (nu juokingai skamba, ale rimtai )... o nieko nevalgymas nieko neduos.... geriau po truputi...zinai kas man padedavo, kai noredavau laaabai valgyti? Grauzdavau agurkus...tol, kol budavau "pilna"...arba susipjaustydavau daug kopusto ir valgydavau, valgydavau....
Na, nie sudba Vyras ejo maziui ledu pirkti, tai sakau paimk ir NT...na, pasidarysiu... ka jus manot-vaistine jau nebedirba... reiskias nereikia