Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(aister @ 2009 08 03, 19:18)
blush2.gif Nu gerai, nebejudinsiu daugiau blush2.gif  4u.gif

As vos susituriu nepasidariusi NT blush2.gif Arba dar bandau save apgauti ir tureti vilties, kol ji nesubliusko, kad laukiuosi doh.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 08 03, 19:34)
sveikutes. O malonu Shalna matyti. tai va as jau nebezinau ka daryti su savo  noru viska valgyti, i zmogu nepanasi tokai stora verysad.gif  verysad.gif
kiti sako gal jau vel laukiuosi,tai tik dar karta parodo kad reikia kazka dryti biggrin.gif
na mano jei emocine bukle buna bloga tai as nieko i burna neimu. Turejau cia tokiu problemu kelias dienas, beveik nieko navalgiau bet svoris nekrito doh.gif ir ka man daryti.  verysad.gif

Reikia kazkaip ta nora pazaboti (nu juokingai skamba, ale rimtai g.gif )... o nieko nevalgymas nieko neduos.... geriau po truputi...zinai kas man padedavo, kai noredavau laaabai valgyti? Grauzdavau agurkus...tol, kol budavau "pilna"...arba susipjaustydavau daug kopusto ir valgydavau, valgydavau....

Na, nie sudba lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vyras ejo maziui ledu pirkti, tai sakau paimk ir NT...na, pasidarysiu... ka jus manot-vaistine jau nebedirba... reiskias nereikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 rugpjūčio 2009 - 20:11
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 03, 19:50)

Na, nie sudba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vyras ejo maziui ledu pirkti, tai sakau paimk ir NT...na, pasidarysiu... ka jus manot-vaistine jau nebedirba... reiskias nereikia doh.gif

O tau jau veluoja mm?Ad dar net neturi ju buti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 03, 18:27)
Laba 4u.gif Nejudinkt manes blush2.gif Pati nekantrauju-ale turiu palaukti iki sekmadienio lotuliukas.gif

sekmadienio? g.gif tai kad as irgi savaitgalio laukiu, bet mes kazkaip veliau... g.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 08 03, 20:34)
sveikutes. O malonu Shalna matyti.
tai va as jau nebezinau ka daryti su savo  noru viska valgyti, i zmogu nepanasi tokai stora verysad.gif  verysad.gif
kiti sako gal jau vel laukiuosi,tai tik dar karta parodo kad reikia kazka dryti biggrin.gif
na mano jei emocine bukle buna bloga tai as nieko i burna neimu. Turejau cia tokiu problemu kelias dienas, beveik nieko navalgiau bet svoris nekrito doh.gif ir ka man daryti.  verysad.gif

malonu, kad malonu 4u.gif smile.gif

Aitii, gal skelbiam svorio metimo akcija, bo as jauciuos ir kalbu lygiai kaip tu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 04, 10:47)
O tau jau veluoja mm?Ad dar net neturi ju buti?

QUOTE(Shalna @ 2009 08 04, 10:55)
sekmadienio? g.gif tai kad as irgi savaitgalio laukiu, bet mes kazkaip veliau... g.gif

Dar nevėluoja...turi būti rugpjūčio 10 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 04, 11:20)
Dar nevėluoja...turi būti rugpjūčio 10 d. ax.gif

A nu tai ankstoka dar darytis, dar nieko nerodys ax.gif
Jei nesusirgsi, tai treciadieni-ketvirtadieni lauksim ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 04, 12:45)
A nu tai ankstoka dar darytis, dar nieko nerodys ax.gif
Jei nesusirgsi, tai treciadieni-ketvirtadieni lauksim ziniu mirksiukas.gif

hm... kiek pamenu, atrodo, po 2 savaiciu jau gali rodyti...
Atsakyti
Man ir atrodo, kad jei butu-tai jau rodytu g.gif o gal ir ne rolleyes.gif Na, tiek laukiau, tai dar palauksiu... zinau dieneles, kada bandem, tai jau geros 2 sav. praeje.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 04, 12:00)
hm... kiek pamenu, atrodo, po 2 savaiciu jau gali rodyti...

Jo, 2 savaites po ovuliacijos ax.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 04 rugpjūčio 2009 - 12:13
Tiek kenčiu, tai dar pakentėsiu lotuliukas.gif Bet oi kiek visko prisigalvoju ir jaučiu doh.gif blush2.gif

Krutine tai kaip pas karve doh.gif unsure.gif ir taip ji mano padidejusi gerokai yra, o dabar is viso.... bet man taip ir pries mmm buna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 rugpjūčio 2009 - 12:27
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 04, 13:25)
Krutine tai kaip pas karve doh.gif  unsure.gif ir taip ji mano padidejusi gerokai yra, o dabar is viso.... bet man taip ir pries mmm buna ax.gif

o priespienis dar nesigamina? biggrin.gif
pas mane tai bega, bet cia dar tikriausiai Martyno lasiukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 04 rugpjūčio 2009 - 12:58
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 04, 12:25)
Tiek kenčiu, tai dar pakentėsiu lotuliukas.gif  Bet oi kiek visko prisigalvoju ir jaučiu doh.gif  blush2.gif
Krutine tai kaip pas karve doh.gif  unsure.gif ir taip ji mano padidejusi gerokai yra, o dabar is viso.... bet man taip ir pries mmm buna ax.gif

Man su Mantu tik kokiam 7-8 men pradejo dideti krutine.(beja tokia ir liko padidejusi biggrin.gif )Ir dabar ji dar nedideja schmoll.gif . tik skauda kaip per mm ir viskas smile.gif
Atsakyti
Linksamai cia jus merginos bendraujat. o as grauziu agurkus kaip madmuazele patare. doh.gif
nors siandien atsikelus cukrus 23 nieko nesuprantu doh.gif doh.gif
Atsakyti