Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(kelniki @ 2009 08 01, 14:06)
mergaites, paaiskintit man kas yra greito veikimo angliavandeniai ir kas ilgo?

na moksliškai ir labai protingai paaiškint tai nemoku blush2.gif , bet iš esmės yra angliavandeniai, kurie suskaidomi labai greitai ir tokie, kurie skaidomi laipsniškai kelias valandas.
Praktiškai tai yra taip: cukrus ir jo gaminiai ar daug jo turintys produktai (saldainiai, medus, vaisiai, sultys, ledai, visokios bulkutės ir konditerijos gaminiai) yra greito veikimo, t.y. jie greitai ir labai stipriai užkelia cukrų. O ilgo veikimo angliavandeniai yra pagrinde grūdinių kultūrų gaminiai, t.y. juoda duona ir įvairios košės. Jie cukrų kelia palaipsniui ir per ilgą laiką. Gal dar kas nors papildys ir išsamiau parašys (ir aišku pataisys mane, jei nusišnekėjau), nes mano teorinės žinios šiuo klausimu jau seniai išnyko kaip dūmas rolleyes.gif ir liko tik tokios nuotrupos ax.gif
Atsakyti
Eudora tiksliai paaiskino.
as nemazai valgau duonos ax.gif
sumazinsiu insulina, manau jis man kelia zveriska pastovu alki. kartais taip nekenciu toCD gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif cray.gif
Atsakyti
Aitiii, primink, tu pati dar maitini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 rugpjūčio 2009 - 14:54
ne jau as seniai nebemaitinu. madmuazele kaip tavo cukriukai?
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 01, 17:41)
ne jau as seniai nebemaitinu. madmuazele kaip tavo cukriukai?

Na, bet zinok, kai mano maziui ir buvo apie 4-5 menesius (as pati jau nebemaitinau), tai intensyviai pradejau ryti.... atrodo valgyciau ir valgyciau nuolat... gal ir tau tas etapas?

Mano palyginus gerai (3 kart. tpfu)... As nejauciu...atrodo jauciuosi kaip ir anksciau, bet pamatuoju, tai 4, tai 5... va dabar uzkilo iki 10.2, bet nespejo, matyt, insulinas dar suveikti, nes stock'o siek tiek su drauge isgeriau blush2.gif
Atsakyti
Eudora, konsultaciju centras gerai veikia thumbup.gif
Aitii, jei maitintum, nurasyciau viska ant to, kad maitinant organizms reikalauja kompensuoti energija, kuria sunaudoja pieno gamybai, o daba net nezinau. Kaip su emocine ir psichologine savijauta pas tave?
Madmuazele, neturiu daug laiko rasineti, bet vis uzbegu pasiziureti tavo liniuotes mirksiukas.gif
O neturiu laiko, nes tetukas masiniuka mamukui itaise, tai turiu daba darbo doh.gif
Atsakyti
As irgi vis laikiu madmuazeles liniuotes.Zinoma ir Shalnos liniutes labai laukiu wub.gif

Madmuazele, kada testa darisies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 03, 12:20)
As irgi vis laikiu madmuazeles liniuotes.Zinoma ir Shalnos liniutes labai laukiu wub.gif

Madmuazele, kada testa darisies biggrin.gif

o kaip tu jautiesi? Skaiciau, kad kalbejai apie gulimasi i KMUK, bet taip ir nesupratau iki galo, dar tik gulsies ar jau gulejai g.gif
Kaip sekasi cukriukus be pom pos valdyti? Ar nesigaili, kad nekabijai pompos? Nekritineja dar cukriukai, kaip budinga pirma trimestra?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 08 03, 11:28)
o kaip tu jautiesi? Skaiciau, kad kalbejai apie gulimasi i KMUK, bet taip ir nesupratau iki galo, dar tik gulsies ar jau gulejai g.gif
Kaip sekasi cukriukus be pom pos valdyti? Ar nesigaili, kad nekabijai pompos? Nekritineja dar cukriukai, kaip budinga pirma trimestra?

Jauciuos gerai kolkas.Tikiuosi bus toks pat nestumas, kaip su Mantuku smile.gif
Dar negulejau, rugpjucio 19d esu uzsirasius.
Su cukrais kolkas viskas gerai, galvoju, gal si nestuma be pompos prabuti g.gif Na, jei matysiu, kad nebesusitvarkau, tada uzsikabinsiu.
Nekritineja dar cukrai.Pamenu, rytas buvo zemi su pirmu nestumu, o dabar nieko g.gif Gal dar anksti smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Nejudinkt manes blush2.gif Pati nekantrauju-ale turiu palaukti iki sekmadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 03, 17:27)
Laba 4u.gif Nejudinkt manes blush2.gif Pati nekantrauju-ale turiu palaukti iki sekmadienio lotuliukas.gif

blush2.gif Nu gerai, nebejudinsiu daugiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. O malonu Shalna matyti. tai va as jau nebezinau ka daryti su savo noru viska valgyti, i zmogu nepanasi tokai stora verysad.gif verysad.gif
kiti sako gal jau vel laukiuosi,tai tik dar karta parodo kad reikia kazka dryti biggrin.gif
na mano jei emocine bukle buna bloga tai as nieko i burna neimu. Turejau cia tokiu problemu kelias dienas, beveik nieko navalgiau bet svoris nekrito doh.gif ir ka man daryti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 03 rugpjūčio 2009 - 19:38