Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

[quote=aitiii,2009 07 31, 16:43]
kelniki na ir pas tave ryztas, as tai valgau viska iseiles, aisku nera cia kuo didziuotis nekenciu taip saves. bet megeja saldumynu beju gyventi negaliu.

na gal ta tokia ligos pradzia mane taip uzfiksavo, kad negaliu valgyti saldumynu. o tai kaip tu darai saldumynus valgai kaip deserta ir todel susileidi daugiau insulino? as visada leidziuos is lempos, nes nemoku skaiciuoti angliavandeniu, tai va tikiuosi ligonineje to ismoksiu. ir labai tikiuosi, kad pavyks numesti rukyti blush2.gif pries nestuma rukiau 2 metus, bet kai pastojau is karto numeciau, bet kai ivyko man ta nelaime niekaip neatsilaikiau ir vel pradejau.
Atsakyti
[quote=kelniki,2009 07 31, 19:53]
[quote=aitiii,2009 07 31, 16:43]
kelniki na ir pas tave ryztas, as tai valgau viska iseiles, aisku nera cia kuo didziuotis nekenciu taip saves. bet megeja saldumynu beju gyventi negaliu.
na gal ta tokia ligos pradzia mane taip uzfiksavo, kad negaliu valgyti saldumynu. o tai kaip tu darai saldumynus valgai kaip deserta ir todel susileidi daugiau insulino? as visada leidziuos is lempos, nes nemoku skaiciuoti angliavandeniu, tai va tikiuosi ligonineje to ismoksiu. ir labai tikiuosi, kad pavyks numesti rukyti blush2.gif pries nestuma rukiau 2 metus, bet kai pastojau is karto numeciau, bet kai ivyko man ta nelaime niekaip neatsilaikiau ir vel pradejau.
[/quote]

as valgau kada uzsimanau ir susileidziu insulino.uzkandziauju ir tai man duoda svori. doh.gif doh.gif
as tai rukyti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano mažoji visai nublūdo doh.gif jaučia begalinį poreikį bendrauti tarp 01- 03 nakties doh.gif lotuliukas.gif tai galit įsivaizduot kaip aš blūdinu dienom. Tai laiko SM nelabai lieka - nes arba būnam lauke arba miegam namie abi biggrin.gif
Diskutavot apie svorius - tai žiūriu neišsemiama tema. Vistiek kam nors kas nors negerai - tai per daug tai per mažai to svorio lotuliukas.gif

Beje, dėl pusryčių meniu - aš dar pusryčiams mėgstu varškę ir jogurtus su kokiais sausainiais, trapučiais ar džiuvėsėliais ax.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 07 31, 23:30)
as tai rukyti nemoku blush2.gif

drinks_cheers.gif aš irgi, nes mečiau tą kenksmingą užsiėmimą net nepradėjus lotuliukas.gif

Aitiii, nu jau Domuko žavumas wub.gif thumbup.gif jeigu ne kai kurių žmonių neišpasakytas smalsumas, ir aš įsidėčiau dukriuko nuotraukytę į avatarą, bet, deja, negaliu sau leist tokios prabangos doh.gif

beje, šiaip ne taip įvykdžiau savo pažadus blush2.gif Dovilytė jau laukia jūsų gmail'e ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 31, 13:18)
sveikos merginos 4u.gif
turiu toki klausimuka... kas is medicinos personalo dalyvauja gimdyme? suprantu daktaras o kas dar. ir man idomu kiek reiketu duoti daktarui uz gimdyma

na, jei gerai prisimenu tai tik gydytojas ir akušerė, nors nesu tikra ar dar nesimakalavo kokia sesutė, bet lyg ir ne unsure.gif paskui jau po gimdymo tai ateina iš naujagimių skyriaus dar. Na, o dėl antro klausimo - tai priklauso pas ką gimdai mirksiukas.gif nors šiaip tai, manau, kiek duosi tiek paims. Na, nebent planuotum ir antrą pas tą patį gimdyt, tai tada jau reiktų atsižvelgt į šitą aplinkybę mirksiukas.gif O šiaip KMUK kiek žinau prasideda nuo 400 Lt ir paskui jau nuo situacijos - planinis CP ar neplaninis, ar pati gimdai, kada gimdai - darbo laiku, per budėjimą ar savaitgalį vidurnakty mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 01 rugpjūčio 2009 - 08:43
QUOTE(Eudora @ 2009 08 01, 08:51)
beje, šiaip ne taip įvykdžiau savo pažadus  blush2.gif Dovilytė jau laukia jūsų gmail'e ax.gif

Grazuole Dovilyte wub.gif O jau sypsena kerinti bigsmile.gif
Atsakyti
KOkai grazuolyte Dovilyte, bet net nzn i ka ji cia panasi nei imama nei i tete. biggrin.gif
na man ir gal perdaug neverta ilgai ta avatara laikyti toki. ir del darbo ir daug kas nzn kad sergu CD, O YRA tokiu kur paskaitineja si foruma. Bet ai ,.... biggrin.gif Tegul zino. lotuliukas.gif
nuo siandien merginos "tipo" dietinuosi lotuliukas.gif
saldumynu nevalgysiu verysad.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Pradzia-puse darbo mirksiukas.gif
Nu manes is viso netraukia saldumynai... na, nebent buna momentai, kai sokolada visa galiu suvalgyt... bet cia tik kartais uzeina blush2.gif Blogiausia kai norisi pieno is karto daug gerti, o nelabai galima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 01, 10:09)
Grazuole Dovilyte wub.gif  O jau sypsena kerinti bigsmile.gif

Dovilytė sako ačiū 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 08 01, 10:34)
KOkai grazuolyte Dovilyte, bet net nzn i ka ji cia panasi nei imama  nei i tete. biggrin.gif

nuo siandien merginos "tipo" dietinuosi lotuliukas.gif
saldumynu nevalgysiu verysad.gif

ir jūsų pagyras susirenka biggrin.gif O panaši tai ji pati į save lotuliukas.gif

O, Aitiii, nu tu šaunuolė, pagirtina thumbup.gif aš tai dar net negaliu prisiversti sau pasakyti, kad nuo šiandien valgysiu mažiau doh.gif Gerai, kad dar saldumynai manęs irgi nelabai traukia, nes visai būtų šakės blush2.gif Bet įtariu, kad saldumynų visai atsisakyti iš karto retais atvejais pavyksta g.gif gal būtų lengviau pradžiai ne drastiškai jų atsisakyti, bet šiek tiek sumažinti? unsure.gif nu čia tik mano teoriniai pamąstymai, nes jei man kas lieptų nuo ryt nevalgyt vaisių - tai jau iš anksto galiu pasakyti, kad tai būtų žlugęs reikalas lotuliukas.gif Aišku, dabar dar kol maitinu, tai kitas reikalas, nes motyvacija visai kita, bet šiaip tai būtų be šansų doh.gif
Atsakyti
Eudora nezinau kaip cia man pavyks, nors maziau.susileidau insulino jau hipo, teko suvalgyti pora aviziniu sausainiu, bet ir tai drebulys noras suvalgyti ledu kur saldytuve tupi ir i mane ziuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nezinau kodel bet mano noras valgyti labai didelis, net nzn nuo ko ir ka daryti, atrodo valgyciau valgyciau nuolat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 01 rugpjūčio 2009 - 12:04
QUOTE(aitiii @ 2009 08 01, 11:38)
Eudora nezinau kaip cia man pavyks, nors maziau.susileidau insulino jau hipo, teko suvalgyti ora aviziniu sausainiu, bet ir tai drebulys noras suvalgyti ledu kur saldytuve  tupi ir  i mane ziuri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nezinau kodel bet mano noras valgyti labai didelis, net nzn nuo ko ir ka daryti, atrodo valgyciau valgyciau nuolat.

Gal insulino leidies daugiau?
Atsakyti
pamazinau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 01, 12:38)
* Eudora nezinau kaip cia man pavyks, nors maziau.
** susileidau insulino jau hipo, teko suvalgyti pora aviziniu sausainiu, bet ir tai drebulys
*** noras suvalgyti ledu kur saldytuve  tupi ir  i mane ziuri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

* Na, pavyks - nepavyks, čia jau kitas klausimas, bet bent jau noras ir pasiryžimas yra thumbup.gif
** tai gal tu valgai tik greito veikimo angliavandenius ? g.gif
*** lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, paaiskintit man kas yra greito veikimo angliavandeniai ir kas ilgo? blush2.gif
Atsakyti