kelniki ligonineje pamokina, o poto pats gyvenimas pamokins. as tai valgau viska ir aisku zinau kad blogai gal. bet nuo ryt pasizadu dietos laikytis
as tai rytais suvalgau du sumustinius, as juos megstu. (aisku noreciau daugiau bet geda jau tiek ryti
as taip pat noreciau numesti 10 bet Dieve pakaktu nors 5
PAZIURESIM KIEK TO RYZTO CIA BUS PAS MANE NUO RYT NEVALGYTI "ŠLAMŠTO" VISO.
O kiek jus susileidziat insulino 1 sumustiniui?
sveikos merginos
turiu toki klausimuka... kas is medicinos personalo dalyvauja gimdyme? suprantu daktaras o kas dar. ir man idomu kiek reiketu duoti daktarui uz gimdyma
turiu toki klausimuka... kas is medicinos personalo dalyvauja gimdyme? suprantu daktaras o kas dar. ir man idomu kiek reiketu duoti daktarui uz gimdyma
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 11:58)
As ryte leidziuos 6vnt trumpo.Valgau sumustini, kavos su pienu ir dar koki sausaini prie kavos
QUOTE(aister @ 2009 07 31, 12:35)
As ryte leidziuos 6vnt trumpo.Valgau sumustini, kavos su pienu ir dar koki sausaini prie kavos
Oi, tai nemazai... Man sumustiniui kokiu 3 pakaktu
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 13:32)
Oi, tai nemazai... Man sumustiniui kokiu 3 pakaktu
tai dar sausainui reikia
QUOTE(aitiii @ 2009 07 31, 12:27)
kelniki ligonineje pamokina, o poto pats gyvenimas pamokins. as tai valgau viska ir aisku zinau kad blogai gal. bet nuo ryt pasizadu dietos laikytis
as tai rytais suvalgau du sumustinius, as juos megstu. (aisku noreciau daugiau bet geda jau tiek ryti
na mane gyvenimas labai stipriai pamoke, tai is tikruju per 3 men kai sergu esu suvalgiusi viena vaisini leda ir gal kokius 5 saldainius, o daugiau nieko sau neleidziu, nes labai bijau. o sumustiniu as irgi suvalgau du
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 12:58)
ryte as susileidziu 7 greito veikimo. suvalgau du sumustinius su puodeliu arbatos. na kartais reikia ir maziau priklauso su kokiu cukriuku atsikeliu is po nakties.
kelniki na ir pas tave ryztas, as tai valgau viska iseiles, aisku nera cia kuo didziuotis nekenciu taip saves. bet megeja saldumynu beju gyventi negaliu.
as 2 sumustiniam susileidziu 8vnt. humologo. cia ir priklauso koks cukrus ryte. ir kiekvieno zmogaus CD skirtingas ir kiekvienam skirtingai.
as 2 sumustiniam susileidziu 8vnt. humologo. cia ir priklauso koks cukrus ryte. ir kiekvieno zmogaus CD skirtingas ir kiekvienam skirtingai.
QUOTE(aitiii @ 2009 07 31, 15:43)
Aisku Tiesiog siaip smalsu buvo Nes tokio orientyro neturiu...
Zinokit as iki siol nemoku skaiciuoti duonos vienetu ir insulina leidziuosi "is lempos"... paskui jau po keliu kartu zinau kiek reikia
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 16:22)
Aisku Tiesiog siaip smalsu buvo Nes tokio orientyro neturiu...
Zinokit as iki siol nemoku skaiciuoti duonos vienetu ir insulina leidziuosi "is lempos"... paskui jau po keliu kartu zinau kiek reikia
Kazkada mokejau juos skaiciuoti, bet dabar jau uzmirsau
As irgi leidziuos "is lempos"
zinokit ir as is"lempos" nors ir zinau kaip skaiciuoti, bet kam skaiciuoti jei ir taip daug suvalgysiu
QUOTE(aitiii @ 2009 07 31, 18:13)
zinokit ir as is"lempos" nors ir zinau kaip skaiciuoti, bet kam skaiciuoti jei ir taip daug suvalgysiu
as irgi daznai leidziuosi is "lempikes", nors skaiciuoti moku angliavandenius. na bent jau daug maz.