Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

sveikos 4u.gif

na jei apie svorį prakalbot, tai ir aš pasisakysiu biggrin.gif nu ne vyras esu, bet man irgi moteris turi turėti apvalumų biškiuką. Man gražiausios tokios ir yra moteriškų figūrų, jei būčiau vyras, tik tokią imčiau biggrin.gif biggrin.gif o va man per nėštumą visai figūra "pasitaisė" doh.gif kojos sukūdo žiauriai, užpakalio nebeturiu, pilvas atsikišęs, nu ir dar šiokie tokie papuliai (kol maitinu), tai žodžiu.. figūra dabar nereali doh.gif doh.gif

aitiii, nu jau avataro grožis wub.gif wub.gif o čia Domukas jau sėdi ar kokią pozą čia įmetęs? biggrin.gif
apskritai, nuo kada vaikeliukai jau sėdėt pradeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 31, 08:21)

nuo 6 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aister, prigavau balandžiukių temoj tongue.gif O tau ne į kovinukus reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 09:36)
Aister, prigavau balandžiukių temoj tongue.gif  O tau ne į kovinukus reiktų g.gif

Man iseina balandzio 1 terminas smile.gif Pas kovinukus uzsiregistravau, nes neistemsiu su CP iki galo, bet vis ir balandinukus paskaitineju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 31 liepos 2009 - 09:43
QUOTE(aister @ 2009 07 31, 09:42)
Man iseina balandzio 1 terminas smile.gif Pas kovinukus uzsiregistravau, nes neistemsiu su CP iki galo, bet vis ir balandinukus paskaitineju biggrin.gif

Bet gydytoja tau nieko nesake dar? Neziurejo echoskopu? Koks grazus terminas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 09:57)
Bet gydytoja tau nieko nesake dar? Neziurejo echoskopu? Koks grazus terminas tongue.gif

Rugpjucio 11 eisiu pirmam ehoskopui.Tada turbut ir ziures ar atitinka pagal mm ir pagal ehoskopa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 31, 10:21)
sveikos 4u.gif

na jei apie svorį prakalbot, tai ir aš pasisakysiu biggrin.gif nu ne vyras esu, bet man irgi moteris turi turėti apvalumų biškiuką. Man gražiausios tokios ir yra moteriškų figūrų, jei būčiau vyras, tik tokią imčiau biggrin.gif  biggrin.gif o va man per nėštumą visai figūra "pasitaisė" doh.gif kojos sukūdo žiauriai, užpakalio nebeturiu, pilvas atsikišęs, nu ir dar šiokie tokie papuliai (kol maitinu), tai žodžiu.. figūra dabar nereali doh.gif  doh.gif

aitiii, nu jau avataro grožis wub.gif  wub.gif o čia Domukas jau sėdi ar kokią pozą čia įmetęs? biggrin.gif

sveikaGvile seniai matyta. Domukas cia ant ranku laikau po maudyniu, labai jam smagu, taskosi kaip maudosi, musu jau rieciasi bando sesti, bet dar peranksti. ir taip pyksta kad neatsiseda tai labai juokinga. toks jau su savo kaprizais.
kaip jusu benukas. Foto prasiom i gmaila kiek paaugo. smile.gif
Eudora ir prizadejus. g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 07 31, 11:42)

pamenu ir mano buvo terminas balandzio 1-arba 4. bet isejo kovo 20d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 31, 09:59)
Rugpjucio 11 eisiu pirmam ehoskopui.Tada turbut ir ziures ar atitinka pagal mm ir pagal ehoskopa smile.gif

Kaip smagu laukti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 31, 10:07)
Kaip smagu laukti bigsmile.gif  wub.gif

Labai ilgai atrodo doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na tai ir as noriu pasisakyti apie savo svori rolleyes.gif mano ugis 162cm, pries 10 menesiu sveriau 85kg, buvau tokia jau kaip reikiant stambi. visada turejau virsvorio, o dar kai buvo bedos su inkstais, nuolatinis gulejimas ligonineje ir dideli kiekiai vaistu, tai svoris pradejo baisiai augti. praeitu metu lapkriti nusprendziau, kad reikia kazka daryti, pradejau sveikiau ir mazesniais kiekiais maitintis. per menesi nukrito 4kg, po to pastojau ir svoris pats pradejo kristi. dabar sustojo ties 70kg, begalo dabar noreciau dar 10 numesti, tada jau buciau tobula lotuliukas.gif nors tobula niekada nebebusiu, nes nuo staigaus svorio augimo turiu labai daug striju ant koju, o kai apkudau jos dar labiau isryskejo verysad.gif is tikruju labai laukiu atsigulimo i ligonine, nes labai noriu kuo daugiau suzinoti apie cukrinukiu maitinimasi. nes man kyla toks klausimas ka pvz. jus valgote pusryciams? sako siaip sveikiausia valgyti kokia nors kose, bet jose gausu angliavandeniu, tai ir bijau jas valgyti. kai gulejau norvegijoje ligonineje ten du kartus per diena duodavo sumustinius, tai jau tiksliai zinau kaip mano cukrus reaguoja i sumustinius, tai ir valgau juos pusryciams, bet zinau, kad juos valgyti nera gerai vienu zodziu wacko.gif doh.gif
Atsakyti
Kelniki, as daznai verduosi pusryciams kose... bet tik nedideliais kiekiais reikia valgyti biggrin.gif nes as kai nesirgau CD, tai grikiu kose su daug pieno kokius 3 bliudus suvalgydavau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As pusryciams dazniausiai sumustini valgau smile.gif
Atsakyti