Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

Eudora dziugu kad apie Dovilyte parasei,lauksim foto, musu tai dziugu tai kad jau nakti tai angelas, miega, pavalgo pramerkes aki. ir vel miega. na mes stabiliai kas 3 val.
sakiau neduosiu siandien tyreliu paziuresiu ar verks. gal tikrai neverta duoti.
matai kaip mamos piena valgo, primaitint reikia nuo 6 men. o kaip misini galima nuo 4 men.
na ziuresim kaip seksis siand.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 30, 09:43)

Papildyta:
Asciuke, ką savo svorio liniuotei padarei ?  blink.gif nori dar daugiau numest nei pradžioj buvai nusprendus? nes man vaidenasi, kad skaičiukai buvo 12 ir 2 kg, o dabar žiūriu, kad 'apetitas kyla bevalgant', ar ne? ir jei ne paslaptis - tai koks tavo ūgis?  blush2.gif nes 54 kg - tai čia jau visai manekeniškas svoris  wub.gif ar tu ir prieš gimdymą tiek svėrei?

tu visiškai teisi, "apetitas kyla bevalgant" biggrin.gif mano ūgis 1,65 (neseniai matavausi) ax.gif prieš nėštumą svėriau 60kg, bet tobulumui ribų nėra biggrin.gif paauglystėj buvau labai smulki (47-49kg) beabejo, iki tokio svorio nesinori numesti, bet dar keletas kg nepakenks. Svarbiausia, kad kantrybės užtektų, nes svoris labai lėtai juda, užstrigau ties 58kg ir toliau nė iš vietos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 30, 10:21)

Asciuke, pasidalink savo svorio metimo receptu...Mano kaip uzsiciklino ties 66 kg, tai taip ir yra g.gif

skaičiuoju kalorijas biggrin.gif stengiuosi neviršyt 1100 kcal per dieną, nors tikrai nevisuomet išeina ax.gif kai ne taip karšta su mažium išvažiuojam ilgam pasivažinėjimui, nors šiaip judu nedaug... doh.gif nevalgau kepto ir riebaus maisto, tam, kad svori pajudėtų reikia kantrybės ir gan daug
Atsakyti
as tai kaip pasiziuriu i veidrodi tai pardedu verkti. tokia stora, ir baiminuosi kad jis nenukris. o kantrybes sportuoti tikrai nera, o dieta griezta su CD nelabai iseina
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 07 30, 12:29)
tu visiškai teisi, "apetitas kyla bevalgant"  biggrin.gif mano ūgis 1,65 (neseniai matavausi)  ax.gif prieš nėštumą svėriau 60kg, bet tobulumui ribų nėra biggrin.gif paauglystėj buvau labai smulki (47-49kg) beabejo, iki tokio svorio nesinori numesti, bet dar keletas kg nepakenks. Svarbiausia, kad kantrybės užtektų, nes svoris labai lėtai juda, užstrigau ties 58kg ir toliau nė iš vietos doh.gif

oi, nu ir kodėl aš paklausiau koks tavo ūgis doh.gif dabar kai jau žinau, kad mūsų ūgis vienodas ir kiek tu sveri - tai susiparinau lotuliukas.gif panašiai tiek kiek tu dabar sveri aš svėriau kai tik susirgau CD - tada buvo 55 kg. Kol dar nežinojau priežasties - džiaugiausi, tik, deja, neilgai verysad.gif O dabar kai pasižiūriu į to meto nuotraukas - pati sau nepatinku. Man 55 kg kažkaip jau atrodo labai ribinis svoris tokiam ūgiui. Taip kad perdaug neįsibėgėk su tuo svorio metimu ir neperlenk lazdos mirksiukas.gif
O dėl maisto - tai TB valgo tą patį ką ir tu, ar tu jam atskirai gamini? nes jei aš saviškiui pasiūlyčiau ko nors virto, t.y. nekepto ir neriebaus, tai jis manęs nesuprastų lotuliukas.gif na, dieną kitą tai pakentėtų, bet jei taip visą laiką - tai badu numirtų lotuliukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 07 30, 13:21)
as tai kaip pasiziuriu i veidrodi tai pardedu verkti. tokia stora, ir baiminuosi kad jis nenukris. o kantrybes sportuoti tikrai nera, o dieta griezta su CD nelabai iseina

na, aš dar neverkiu kai žiūriu į veidrodį, bet džiaugsmu tai irgi netrykštu doh.gif bet tai aš taip gyvenu jau dauuuuuuuuuuug metų biggrin.gif
o tai kiek pas tave kg nuo gimdymo liko, kad tu taip pergyveni?
o dėl dietos - tai manau, kad turbūt viskas išeina, o su CD juo labiau (gi nevalgai tortų, pyragų, saldainių, ledų ir kt. kalorijų bombų), taip pat juk siūloma vengti riebaus ir kepto maisto, bet va su kantrybe ir pasiryžimu tai pas mane tikrai nekas rolleyes.gif todėl turbūt nesugebėčiau laikytis net ir tobuliausios dietos ilgiau kaip mėnesį kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 30 liepos 2009 - 13:31
QUOTE(aitiii @ 2009 07 30, 10:19)
sakiau neduosiu siandien tyreliu paziuresiu ar verks. gal tikrai neverta duoti.
matai kaip mamos piena valgo, primaitint reikia nuo 6 men. o kaip misini galima nuo 4 men.
na ziuresim kaip seksis siand.

As saviski ir pamazu primaitindavau nuo 4.5 menesio kazkur.. Ir pabandytum jam neduoti-jau toks edrunas budavo, uztat dabar maziau valgo doh.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 07 30, 11:29)
tu visiškai teisi, "apetitas kyla bevalgant"  biggrin.gif mano ūgis 1,65 (neseniai matavausi)  ax.gif prieš nėštumą svėriau 60kg, bet tobulumui ribų nėra biggrin.gif paauglystėj buvau labai smulki (47-49kg) beabejo, iki tokio svorio nesinori numesti, bet dar keletas kg nepakenks. Svarbiausia, kad kantrybės užtektų, nes svoris labai lėtai juda, užstrigau ties 58kg ir toliau nė iš vietos doh.gif
Papildyta:
skaičiuoju kalorijas  biggrin.gif  stengiuosi neviršyt 1100 kcal per dieną, nors tikrai nevisuomet išeina ax.gif kai ne taip karšta su mažium išvažiuojam ilgam pasivažinėjimui, nors šiaip judu nedaug... doh.gif nevalgau kepto ir riebaus maisto, tam, kad svori pajudėtų reikia kantrybės ir gan daug

Na, mano ugis 163... bet sveriu 66 kg, nestumo metu nesu tiek sverusi doh.gif pries susergant mano normalus svoris budavo apie 56, na, kai susirgau CD-tai svoris ir iki 47 buvo nukrites.... noriu sverti vel 56 kg...man butu thumbup.gif bet dabar nebandysiu su jokiom dietom, o po antro nestumo stengsiuosi blush2.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 07 30, 12:21)

Nepergyvenk...bet patarciau neuzsileisti, nes bus laaabai sunku.. Man po gimdymo nukrito kazkiek svoris-berods 57 sveriau, bet paskui pradejau ryti ir laaabai daug priaugau, tuomet buvo bais sunku numesti svori doh.gif

Papildyta:

QUOTE(Eudora @ 2009 07 30, 13:29)
oi, nu ir kodėl aš paklausiau koks tavo ūgis  doh.gif dabar kai jau žinau, kad mūsų ūgis vienodas ir kiek tu sveri -  tai susiparinau  lotuliukas.gif panašiai tiek kiek tu dabar sveri aš svėriau kai tik susirgau CD - tada buvo 55 kg. Kol dar nežinojau priežasties  - džiaugiausi, tik, deja, neilgai  verysad.gif O dabar kai pasižiūriu į to meto nuotraukas - pati sau nepatinku. Man 55 kg kažkaip jau atrodo labai ribinis svoris tokiam ūgiui. Taip kad perdaug neįsibėgėk su tuo svorio metimu ir neperlenk lazdos  mirksiukas.gif
O dėl maisto - tai TB valgo tą patį ką ir tu, ar tu jam atskirai gamini? nes jei aš saviškiui pasiūlyčiau ko nors virto, t.y. nekepto ir neriebaus, tai jis manęs nesuprastų  lotuliukas.gif na, dieną kitą tai pakentėtų, bet jei taip visą laiką - tai badu numirtų lotuliukas.gif
na, aš dar neverkiu kai žiūriu į veidrodį, bet džiaugsmu tai irgi netrykštu  doh.gif bet tai aš taip gyvenu jau dauuuuuuuuuuug metų  biggrin.gif
o dėl dietos - tai manau, kad turbūt viskas išeina, o su CD juo labiau (gi nevalgai tortų, pyragų, saldainių, ledų ir kt. kalorijų bombų), taip pat juk siūloma vengti riebaus ir kepto maisto, bet va su kantrybe ir pasiryžimu  tai pas mane tikrai nekas  rolleyes.gif todėl turbūt nesugebėčiau laikytis net ir tobuliausios dietos ilgiau kaip mėnesį kitą  mirksiukas.gif

O as nevalgau nei saldumynu, nei riebaus ar kepto maisto... ir ka? svoris tas pats.
Tai kiek tu sveri, a? nu pasakyyyk biggrin.gif

Siandien susilaikiau ir NT nepirkau.. bandysiu islaukti, nes vis viena sugadinsiu tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 30, 14:40)
Papildyta:
O as nevalgau nei saldumynu, nei riebaus ar kepto maisto... ir ka? svoris tas pats.
Tai kiek tu sveri, a? nu pasakyyyk biggrin.gif
Siandien susilaikiau ir NT nepirkau.. bandysiu islaukti, nes vis viena sugadinsiu tik blush2.gif

nepirk nepirk testo - valią ugdyk mirksiukas.gif

o dėl svorio augimo - tai aš netikiu, kad svoris auga iš oro schmoll.gif tai arba nepaisant to, kad nevalgai saldumynų, riebiai ir kepto, visa kita valgai per dideliais kiekiais arba yra kažkokia fiziologinė priežastis tam svorio augimui. Ta prasme yra kažkoks medžiagų apykaitos sutrikimas, kuomet nesvarbu ką valgai - organizmas kaupia riebalus. Bet čia jau tik medikai gali pasakyti kokios tavo svorio augimo priežastys. Ir be to, jei svoris dabar nekyla, bet ir nekrenta, tai matyt teks pasilaikyt dietų kad jis pradėtų krist ir jau tada kai susireguliuos - bus galima iš naujo susidaryt normalų valgiaraštį tam svoriui išlaikyt. Bet aš tai tam neturiu kantrybės rolleyes.gif Gaila, kad Wowavyva iš mūsų pabėgo - įdomu kaip ten jai sekasi su tos dietologės pagalba svorį reguliuot unsure.gif
o sveriu tai aš tiek pat kiek ir tu biggrin.gif o prieš nėštumą svėriau tik 2 kg mažiau blush2.gif mano siekiamybė būtų 60 kg, bet kad turbūt tai ir liks tik svajonė biggrin.gif
Atsakyti
Eudora man taip dziugu skaityti kaip tu parasai, kartasi net juokas paiima. N tu saunuole. kaip parasaitai su humoru ir kartu ir rimtai. thumbup.gif thumbup.gif
man tai ne kas su tuo svoriuydieve dieve kaip negalvojutai gerai. vienam darbe kaip dirbau sveriau 55 kg. kokia grazi buvau. bet daug nervu kainavo tas darbas.
perejau i kita. per metus priaugau l. apie 8-9 kg na vienu zodziu pies nestuma sveriau 64. dabar l. daug. i save ziureti nebegaliu70 bash.gif bash.gif bash.gif cray.gif cray.gif cray.gif showoff.gif

Eudora sakai galima dietos laikytis. as tokia kad ir su CD labai megstu saldumynus o ju kiekvienas kasniukas kosmine kolorija.
siandien issikepiau pyraga 3 gabalius suvalgiau. ledu vakar privalgiau. as nesilaikau dietos . ir pikta del to ant saves.
o mano vyras taip pat nesuprastu jei pradeciau kepti be riebalu be padaziuku irt.t.t sakytu visai mamyte susirgai.
mes abudu su vyru apvalaini dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 30 liepos 2009 - 14:19
QUOTE(Eudora @ 2009 07 30, 14:01)
nepirk nepirk testo - valią ugdyk  mirksiukas.gif

o dėl svorio augimo  - tai aš netikiu, kad svoris auga iš oro  schmoll.gif tai arba nepaisant to, kad nevalgai saldumynų, riebiai ir kepto, visa kita valgai per dideliais kiekiais arba yra kažkokia fiziologinė priežastis tam svorio augimui. Ta prasme yra kažkoks medžiagų apykaitos sutrikimas, kuomet nesvarbu ką valgai - organizmas kaupia riebalus. Bet čia jau tik medikai gali pasakyti kokios tavo svorio augimo priežastys. Ir be to, jei svoris dabar nekyla, bet ir nekrenta, tai matyt teks pasilaikyt dietų kad jis pradėtų krist ir jau tada kai susireguliuos - bus galima iš naujo susidaryt normalų valgiaraštį tam svoriui išlaikyt. Bet aš tai tam neturiu kantrybės  rolleyes.gif Gaila, kad Wowavyva iš mūsų pabėgo - įdomu kaip ten jai sekasi su tos dietologės pagalba svorį reguliuot  unsure.gif
o sveriu tai aš tiek pat kiek ir tu  biggrin.gif o prieš nėštumą svėriau tik 2 kg mažiau  blush2.gif mano siekiamybė būtų 60 kg, bet kad turbūt tai ir liks tik svajonė  biggrin.gif

Ugdau, ugdau lotuliukas.gif
As nemanau, kad nuo maisto... nu siandien suvalgiau viena varskes sureli, pietums dabar valgau svieziu kopustu sriuba, o vakarienei bus kalakutienos krutinele su cukinija, paprika, agurku, pomidoru ir keliais makaronais... Tiesa, pasidarysiu kavos dabar ir suvalgysiu gabaliuka sokolado blush2.gif
As kazkodel manau, kad kad mano organizmui buvo sokas, nes laikesi aukstas cukrus, svoris krito, o paskui kai pradejau leistis insulina-svoris staigiai augo... o gal ir medziagu apykaitos sutrikimas g.gif

Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 07 30, 14:12)
Eudora man taip dziugu skaityti kaip tu parasai, kartasi net juokas paiima. N tu saunuole. kaip parasaitai su humoru ir kartu ir rimtai. thumbup.gif  thumbup.gif
man tai ne kas su tuo svoriuydieve dieve kaip negalvojutai gerai. vienam darbe kaip dirbau sveriau 55 kg. kokia grazi buvau. bet daug nervu kainavo tas darbas.
perejau i kita. per metus priaugau l. apie 8-9 kg na vienu zodziu pies nestuma sveriau 64. dabar l. daug. i save ziureti nebegaliu70 bash.gif  bash.gif  bash.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  showoff.gif

Eudora sakai galima dietos laikytis. as tokia kad ir su CD labai megstu saldumynus o ju kiekvienas kasniukas kosmine kolorija.
siandien issikepiau pyraga 3 gabalius suvalgiau. ledu vakar privalgiau. as nesilaikau dietos . ir pikta del to ant saves.
o mano vyras taip pat nesuprastu jei pradeciau kepti be riebalu be padaziuku irt.t.t sakytu visai mamyte  susirgai.
mes abudu su vyru apvalaini dabar.

Mano vyras beveik priprato lotuliukas.gif lotuliukas.gif Po truputi, po truputi... As tiesiog karbonadu ar kotletu nekepu, blynu nekepu, tai jsi neturi kur detis-valgo ka padarau blush2.gif Aisku, stengiuosi kartais ir ji palepinti... wub.gif Iskepu ta jo megstama karbonada ar bulvinius blynus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Skaitau apie svori diskutuojat... Na ir as pasakysiu kiek sveriu dabar. Ugis 173cm, o sveriu 73 kg. Tai net nezinau kaip cia bus veliau blush2.gif . Visada mano svoris buvo 55 kg, bet jau cia ryskiai per mazai pagal toki ugi buvo. Per paskutinius tris metus iki 73 kg priaugau, aisku dabar laukiuosi ax.gif . Bet maniskis tik dziaugiasi tokiu pasikeitimu, sako dabar i moteri panasi pasidarei, o tai anksciau uz kastuvo galedavai pasislept lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir dar, kas liecia plauku spalva. Mano vyras mazas buvo blondinu blondinas baltais plaukais. O dabar jo plaukai tokios tamsios pelenu spalvos. Tai va kaip su tom plauku spalvom buna, keiciasi beaugant bigsmile.gif
Papildyta:
aitiii, tavo avataras good.gif
Atsakyti
mano sunelis avatare. siandien nedaviau tyreliu tai sunelis miega 3 valanda kuo ramiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 30, 15:48)
mano sunelis avatare. siandien nedaviau  tyreliu tai sunelis miega 3 valanda  kuo ramiausiai thumbup.gif

Tai taip ir supratau, kad cia Domukas thumbup.gif . Na va, matai, saunuolis tavo bachuras ir be tyreliu gali apsieit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 30, 14:46)
Papildyta:
Ir dar, kas liecia plauku spalva. Mano vyras mazas buvo blondinu blondinas baltais plaukais. O dabar jo plaukai tokios tamsios pelenu spalvos. Tai va kaip su tom plauku spalvom buna, keiciasi beaugant  bigsmile.gif
Papildyta:
aitiii, tavo avataras  good.gif

Aga, Aitiii, super avataras tavo wub.gif thumbup.gif

Mano sunus gime juodais juodais plaukuciais, tamsia odele-toks tikras mulatukas, stebejomes is kur cia jis toks blink.gif O dabar sviesi odele ir pakankamai sviesus plaukai biggrin.gif
Atsakyti