Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 29, 11:44)
Shalnos sunelis ,tai  ok.gif
Oi kada dar mes savojo sulauksim...,ilgokai dar sausio laukti. Na, bet jau uz poros savaiciu gal jau zinosim kas ten pas mus gyvena  wub.gif

Oi, aciu, mergaites, uz pagyras, jis ten toks purvinas, tai kokios panos? biggrin.gif
Pamenu, as irgi kai pastojau galvoju, jetaus, kiek ilgai laukti, atrode, nesulauksiu, o vat, jau ir metai jam smile.gif
Atsakyti
Dienas labas 4u.gif

Nu blyn, nesekasi man su kompu paskutiniu metu - tik atgavau kompą praeitą savaitę, kai dar tą pačią dieną užlūžo modemas doh.gif o buvau prisirinkus krūvą citatų ir jau beveik visus atsakymus parašius, kai dingo internetas. Dabar vėl - rinkau rinkau citatas kurias dar aną kartą norėjau pakomentuot ir netyčia paspaudžiau 'atsakyti' anksčiau laiko, o tada, norėdama grįžt atgal dar back'ą paspaudžiau ir vėl visos citatos dingo doh.gif Žodžiu, nelemta man pasisakyti tais klausimais matyt lotuliukas.gif

tai pabandysiu trumpai apie tai ką prisimenu parašyti ...

Aister bigsmile.gif niu liuks, sveikijam kuo nuoširdžiausiai yahoo.gif
Lengvo ir smagaus laukimo jūsų šeimynėlei.

Kelniki, nu bet tavo gydytojams norvegams tai reikia rankas kojas išsukiot doh.gif šitiek laiko nepastebėt ir ignoruot visus požymius, ir GTT rezultatus doh.gif nu negaliu kažkaip aš ramiai reaguot į tokius dalykus aggressive.gif NOrs žinoma jums geriausia dabar viską pamiršti ir su naujom jėgom siekti savo tikslo. O mes tegalim palinkėt stiprybės ir sėkmės, ir aišku, išklausyt, patart ir visaip kaip padėt, jei tik galėsim.

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 20:52)
O kazi, uz kraujo tyrima, kuris parodo nestuma, reik moketi? Ir ar apsimoka ji darytis

Madmuazele, nu būtų visai super jei ir jums pavyktų thumbup.gif Labai to linkim ir laikom kumštukus suspaustus.
O dėl kraujo tyrimo, tai jei tu apie Hcg, tai jo, jis yra mokamas. O dėl apsimokėjimo - nu tai jei belaukdama iš nekantrumo 10 paprastų testų apsiusiosi - tai tada apsimoka biggrin.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 07 28, 00:12)
O as ka? Nu ka, dariausi ovuliacijos testa ir sportuojam

eina eina eina ploja.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:33)
o ir pati gydytoja sake, kad pas juos padarius buna zymiai didesnis, nei klinikose...

o tai kas čia per bajeris ? unsure.gif taigi ten būna standartizuoti tie testai, tai kaip jie sugeba padidinti rezultatus? ar jie ten turi kažkokį naują metodą tam glikuotam nustatyti? tikrai kažkaip labai įdomiai skamba toks gydytojos paaiškinimas unsure.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 07 28, 10:38)
Va pasirodom, kaip mes valgom trapucius su sokoladu biggrin.gif (Tiksliau, tik sokolada - traputi mamai palieka lotuliukas.gif )

vajei, kaip tie vaikai greitai auga wub.gif ypač svetimi biggrin.gif gi atrodo aš jį taip neseniai mačiau, o jau kaip pasikeitęs. Ir visgi laiko tai jau ne tiek ir mažai praėjo (geri pusė metų, jau turbūt bus), ypač kaip tokiam mažiuliukui.

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 07 29, 11:44)
Oi kada dar mes savojo sulauksim...,ilgokai dar sausio laukti. Na, bet jau uz poros savaiciu gal jau zinosim kas ten pas mus gyvena

Sulauksit sulauksit, ir dar taip greitai, kad net negalėsit patikėt kai jau tai įvyks lotuliukas.gif tas laikas prabėga taip greitai, ypač žvelgiant atgal, kad net nesitiki.
Atsakyti
taiir galvojau kur ta Eudora vel dingo. kaip jusu mergyte. parasyk ka nors apie ja biggrin.gif
o mano Domas kazkodel neramus,pries maitinima zyzia po maitinimotaip pat,izmigdyti sunku, zyzia, verkia doh.gif kosmaras, siandien visa diena beveik ant ranku. uzveziu ryt pas gydytoja, gal dantukai, o gal del primaiitnimo. daviau jau du kart bulvyte trinta, morkyte, banana, nelabai zinau kaip cia primaitinti ir po kiek.

gal Shalna ka patars rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
visa diena siandien gamtoje prabuvau, toks geras oras wub.gif aciu Eudora uz gerus zodzius, labai smgagu, kad zmones, kuriu net nepazisti pasiruose kaip tik galedami padeti wub.gif as norejau jusu pasiklausti ka jus uzvalgote, jei cukrus nukrenta zemiau 4? norvegijoje gydytoja sake suvalgyti duonos rieke su uogiene, bet nuo to man dazniausiai tada nuo 3 pasoksta iki 8 unsure.gif tai net nezinau ka suvalgyti, kad taip daug nepasoktu, bet suveiktu greit, nes kai man nukrenta jau zemiau4 as pradedu labai blogai jaustis, kojos virpa, rankos dreba ir atrodo, kad galeciau drambli suvalgyti unsure.gif
Atsakyti
As gal negerai darau, bet rizikuoju ir nevalgau cukraus ar kokio saldumyno... suvalgau koki duonos gabaliuka ar kokio vaisiaus pusele, ar kokiu sulciu pora gurksniu, kad cukrus pakiltu, bet neuzkiltu 4u.gif Nors sako, kad nereikia rizikuoti ir valgyti saldziai, sulciu gerti...

Shalna, oi koks sviesiaplaukis wub.gif

As pastaruoju metu tik paskaitineju, bet tingiu rasyti blush2.gif
Be to, nustojo pilva mausti...jauciu, kad nesilaukiu g.gif nes nei krutine skauda, nei pykina, nei nieko schmoll.gif Nieko, uztat kaip ir planavom, rugseji kibsim rimtai i darbus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 07 29, 23:05)
sveikutes 4u.gif
visa diena siandien gamtoje prabuvau, toks geras oras wub.gif  aciu Eudora uz gerus zodzius, labai smgagu, kad zmones, kuriu net nepazisti pasiruose kaip tik galedami padeti wub.gif  as norejau jusu pasiklausti ka jus uzvalgote, jei cukrus nukrenta zemiau 4? norvegijoje gydytoja sake suvalgyti duonos rieke su uogiene, bet nuo to man dazniausiai tada nuo 3 pasoksta iki 8 unsure.gif  tai net nezinau ka suvalgyti, kad taip daug nepasoktu, bet suveiktu greit, nes kai man nukrenta jau zemiau4 as pradedu labai blogai jaustis, kojos virpa, rankos dreba ir atrodo, kad galeciau drambli suvalgyti unsure.gif

labutis visoms 4u.gif pagaliau pas mane atsirdo internetas thumbup.gif

gal pabandyk suvalgyti tik duonos (be sviesto ar kitų priedų)? ji cukrų pakelia greičiau nei vaisiai ir ilgiau veiki. Aš dažniausiai tris saldainius suvalgau, man užtenka, kad pakeltų cukrų.

Aister 4u.gif didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai laukiantis antro mažylio nestuke.gif
Atsakyti
Aitiii, gyvenam mes gerai, tik paskutiniu metu mažoji kažko pametė savo valgymo-miego grafiką. Keliasi ir valgo belekada ir nieko negali prognozuot ar planuot daugiau kaip dviem-trim valandom į priekį. Kartais atrodo, kad ji dieną su naktim maišo, bet praeina kelios tokios košmariškos naktys kai ji ištisai zirzia ir valgo, ir po to vėl lyg viskas normaliai - pramiega naktį kuo puikiausiai tik vieną kartą valgyt atsibusdama. Nu ir taip sukasi ratu niekaip neapsistodama ties kažkuriuo vienu variantu lotuliukas.gif Vis ruošiuosi į gmailą permest nuotraukytes, bet niekaip neprisiruošiu blush2.gif Pasižadu pasitaisyt ir informuot jau kai tik būsiu persiuntus.

as norejau jusu pasiklausti ka jus uzvalgote, jei cukrus nukrenta zemiau 4? norvegijoje gydytoja sake suvalgyti duonos rieke su uogiene, bet nuo to man dazniausiai tada nuo 3 pasoksta iki 8  tai net nezinau ka suvalgyti, kad taip daug nepasoktu, bet suveiktu greit, nes kai man nukrenta jau zemiau4 as pradedu labai blogai jaustis, kojos virpa, rankos dreba ir atrodo, kad galeciau drambli suvalgyti :

na, patarimas iš esmės teisingas mirksiukas.gif bet jei tau taip stipriai pakyla, tai gal užtektų ir pusės, o ne visos, riekutės duonos ? tiesiog kitą kartą pabandyk suvalgyt šiek tiek mažiau ir pasižiūrėk kas bus. Kitas variantas - suvalgyti šaukštelį medaus, bet man tai būtent nuo jo labai stipriai pakyla, todėl aš šito dalyko nepraktikuoju. Dar vienas variantas - gliukozės tabletės (jų būna pirkt vaistinėse, na, bent jau anksčiau tai tikrai būdavo). Bet kadangi tai iš esmės yra grynas cukrus, tai pastarasis man yra priimtinesnis saldainių pavidalu lotuliukas.gif todėl dažniausiai, jei yra reikalas, aš ir kapoju saldainius ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 29, 23:13)
As gal negerai darau, bet rizikuoju ir nevalgau cukraus ar kokio saldumyno... suvalgau koki duonos gabaliuka ar kokio vaisiaus pusele, ar kokiu sulciu pora gurksniu, kad cukrus pakiltu, bet neuzkiltu  Nors sako, kad nereikia rizikuoti ir valgyti saldziai, sulciu gerti...

As pastaruoju metu tik paskaitineju, bet tingiu rasyti
Be to, nustojo pilva mausti...jauciu, kad nesilaukiu g.gif  nes nei krutine skauda, nei pykina, nei nieko Nieko, uztat kaip ir planavom, rugseji kibsim rimtai i darbus

na, su ta rizika tai paprastas dalykas - jei cukrus tik šiek tiek nukritęs, tai niekuo nerizikuoji valgydama tik duoną, nes tai ilgo veikimo veikimo angliavandenis ir ilgalaikėj perspektyvoj jis stabilizuos cukrų. Bet būtent todėl jis netinka jei cukrus jau būna stipriai nukritęs, nes tuomet reikia staigiai susikelti cukrų, kad nesuhipuot. O tokiu atveju laukiant kol duona užkels cukrų galima kuriam laikui ir išsijungti unsure.gif . O kadangi aš paprastai dar prie 2,8 mmol normaliai jaučiuosi, tai jei jau tik pajaučiu, kad jau kažkas ne taip - iš karto puolu prie saldainių lotuliukas.gif blush2.gif

O kantrybės tai žiūriu pas tave visai nerasta hah.gif iki mmm dar n+k dienų, o jinai jau žino, kad nesilaukia biggrin.gif . Juk pati žinai, kad nebūtinai visi nėštumai turi būti vienodi, ir tai, kad su pirmu pykino ar dar kas nors darėsi, visai nereiškia, kad taip pat bus ir su antru. Todėl kol kas apsišarvuok kantrybe ir nesiparink, o ramiai lauk mmm dienos mirksiukas.gif Na, ir labai linkim jų nesulaukt wub.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 07 30, 08:13)
labutis visoms  4u.gif  pagaliau pas mane atsirdo internetas thumbup.gif

Aš dažniausiai tris saldainius suvalgau, man užtenka, kad pakeltų cukrų.

hihihi.gif nuoširdžiai lietuviškai pasidžiaugsiu, kad ne man vienai nesekasi su kompu ir internetu lotuliukas.gif

aš irgi valgau saldainius, bet man paprastai užtenka ir vieno. O jei jau visai tas cukrus būna žemiau jūros lygio, tai po saldainio dar ir duonos suvalgau kokią riekutę.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 30, 08:08)
na, su ta rizika tai paprastas dalykas - jei cukrus tik šiek tiek nukritęs, tai niekuo nerizikuoji valgydama tik duoną, nes tai ilgo veikimo veikimo angliavandenis ir ilgalaikėj perspektyvoj jis stabilizuos cukrų. Bet būtent todėl jis netinka jei cukrus jau būna stipriai nukritęs, nes tuomet reikia staigiai susikelti cukrų, kad nesuhipuot. O tokiu atveju laukiant kol duona užkels cukrų galima kuriam laikui ir išsijungti  unsure.gif . O kadangi aš paprastai dar prie 2,8 mmol normaliai jaučiuosi, tai jei jau tik pajaučiu, kad jau kažkas ne taip - iš karto puolu prie saldainių   lotuliukas.gif  blush2.gif
O kantrybės tai žiūriu pas tave visai nerasta hah.gif iki mmm dar n+k dienų, o jinai jau žino, kad nesilaukia  biggrin.gif .  Juk pati žinai, kad nebūtinai visi nėštumai turi būti vienodi, ir tai, kad su pirmu pykino ar dar kas nors darėsi, visai nereiškia, kad taip pat bus ir su antru. Todėl kol kas apsišarvuok kantrybe ir nesiparink, o ramiai lauk mmm dienos mirksiukas.gif Na, ir labai linkim jų nesulaukt  wub.gif

Na, as ir su 1.8 rizikuoju blush2.gif Nes mane net purto pagalvojus apie saldainius ir saldumynus kai nukrenta cukrus... tada jau pieno isgeriu.
Juokis, juokis tongue.gif Ilgu laukti, tai prisimastau retkarciais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 30 liepos 2009 - 08:19
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 30, 09:18)
Juokis, juokis tongue.gif Ilgu laukti, tai prisimastau retkarciais lotuliukas.gif

taip taip, panašu, kad laisvu nuo darbų laiku audi visokias netikusias mintis lotuliukas.gif Beje, nepagyriau tavo katuko. Aš šiaip katinų tai labai nemėgėja (o va šuniukai - kitas reikalas ax.gif ), ir jie net nuotraukose man dažniausiai neatrodo labai simpatiški, bet taviškis vienas iš tų retų atvejų, kai net man norisi jį pamačius paniurkyt wub.gif

Papildyta:
Asciuke, ką savo svorio liniuotei padarei ? blink.gif nori dar daugiau numest nei pradžioj buvai nusprendus? nes man vaidenasi, kad skaičiukai buvo 12 ir 2 kg, o dabar žiūriu, kad 'apetitas kyla bevalgant', ar ne? ir jei ne paslaptis - tai koks tavo ūgis? blush2.gif nes 54 kg - tai čia jau visai manekeniškas svoris wub.gif ar tu ir prieš gimdymą tiek svėrei?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 07 30, 08:43)
taip taip, panašu, kad laisvu nuo darbų laiku audi visokias netikusias mintis  lotuliukas.gif Beje, nepagyriau tavo katuko. Aš šiaip katinų tai labai nemėgėja (o va šuniukai - kitas reikalas  ax.gif ), ir jie net nuotraukose man dažniausiai neatrodo labai simpatiški, bet taviškis vienas iš tų retų atvejų, kai net man norisi jį pamačius paniurkyt  wub.gif

Papildyta:
Asciuke, ką savo svorio liniuotei padarei ?  blink.gif nori dar daugiau numest nei pradžioj buvai nusprendus? nes man vaidenasi, kad skaičiukai buvo 12 ir 2 kg, o dabar žiūriu, kad 'apetitas kyla bevalgant', ar ne? ir jei ne paslaptis - tai koks tavo ūgis?  blush2.gif nes 54 kg - tai čia jau visai manekeniškas svoris  wub.gif ar tu ir prieš gimdymą tiek svėrei?

Tai vat dar kelias atostogausiu... o paskui kai kibsiu i darbus, tai neturesiu laiko mastyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu... nerealiai minkstas meskiukas jis pas mus wub.gif Nemaniau, kad galiu taip mylet katina blush2.gif

Asciuke, pasidalink savo svorio metimo receptu...Mano kaip uzsiciklino ties 66 kg, tai taip ir yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 07 29, 21:14)
o mano Domas kazkodel neramus,pries maitinima zyzia po maitinimotaip pat,izmigdyti sunku, zyzia, verkia doh.gif kosmaras, siandien visa diena beveik ant ranku.  uzveziu ryt pas gydytoja, gal dantukai, o gal del primaiitnimo. daviau jau du kart bulvyte trinta, morkyte, banana, nelabai zinau kaip cia primaitinti ir po kiek.

gal Shalna ka patars  rolleyes.gif

Na, tokia as ir patareja primaitinimo klausimais, mes prisimaitinti pradejome tik netoli 6 men. Taciau manau, jei mano pienuko neuztektu, vis tiek rimtesni maista, toki kaip bulvytes, morkytes pradeciau duoti tik apie 6 men., o dabar, manau, jam pilnai pakaktu ir misinuku. Vis tik mazam skrandukui gal sunku virskinti tas bulves, nors ir raso ant induku, kad nuo 4 men...
Nors pagal tavo pasakojima gal labiausiai itarciau kita dalyka - dabar karstos dienos, gal jam elementariai per karsta? Bent jau mano Martynas iskart pikciurkina ant visko, kai jam karsta.
O pilvukas Domukui jau susitvarke? Nebepucia? Vakar ejau su vaiku prie ezero, ant smugio isimeciau tavo vaikas zurnala, o prie ezero pasirode, kad sena isimeciau doh.gif Tai teko reklamas skaityti nuo iki biggrin.gif Va ten atradau toki vaistuka leliukam, kur ir su simetikonu, ir su gerosiom bakterijom kartu. Manau, cia idealiausias dalykas pucianciam pilviukui.
Laikykites!

as norejau jusu pasiklausti ka jus uzvalgote, jei cukrus nukrenta zemiau 4?

as rankineje visada nesiojuosi gliukozes tableciu, kartais uztenka tik poros, kartais visa pakuti suvarau biggrin.gif Cia atsizvelgant i situacija - ar insulino susileidau pries 2 valandas, ar pries pusvalandi wink.gif Dar ir batoneli koki nesiojuos, pasmaguriauju ta proga biggrin.gif
Duonos uzvalgau, tik jei pries miega buna aipie 4, kad nakti nesuhipuociau, o siaip hipo atveju niekad duonos nevalgau, nes Eudora tiksliai pasake, gali ir issijungt belaukdama, kol ta duona suveiks biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 29, 23:13)
As gal negerai darau, bet rizikuoju ir nevalgau cukraus ar kokio saldumyno...

Shalna, oi koks sviesiaplaukis wub.gif

Be to, nustojo pilva mausti...jauciu, kad nesilaukiu g.gif  nes nei krutine skauda, nei pykina, nei nieko schmoll.gif Nieko, uztat kaip ir planavom, rugseji kibsim rimtai i darbus tongue.gif

Tikrai negerai darai schmoll.gif

MB neretai paklausia, kuris is kaimynu sviesus biggrin.gif

Is kur dar tas pykinimas, kai embrioniukui dar tik kelios savaitytes smile.gif

Netingek ir rasyk! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 07 30, 09:33)
Tikrai negerai darai schmoll.gif

MB neretai paklausia, kuris is kaimynu sviesus biggrin.gif

Is kur dar tas pykinimas, kai embrioniukui dar tik kelios savaitytes smile.gif

Netingek ir rasyk! wink.gif

Zinau, bet jokio saldumyno negaliu ikisti i burna schmoll.gif
Tai rasau po truputi blush2.gif