Aitiii, gyvenam mes gerai, tik paskutiniu metu mažoji kažko pametė savo valgymo-miego grafiką. Keliasi ir valgo belekada ir nieko negali prognozuot ar planuot daugiau kaip dviem-trim valandom į priekį. Kartais atrodo, kad ji dieną su naktim maišo, bet praeina kelios tokios košmariškos naktys kai ji ištisai zirzia ir valgo, ir po to vėl lyg viskas normaliai - pramiega naktį kuo puikiausiai tik vieną kartą valgyt atsibusdama. Nu ir taip sukasi ratu niekaip neapsistodama ties kažkuriuo vienu variantu
Vis ruošiuosi į gmailą permest nuotraukytes, bet niekaip neprisiruošiu
Pasižadu pasitaisyt ir informuot jau kai tik būsiu persiuntus.
QUOTE(kelniki @ 2009 07 29, 23:05)
as norejau jusu pasiklausti ka jus uzvalgote, jei cukrus nukrenta zemiau 4? norvegijoje gydytoja sake suvalgyti duonos rieke su uogiene, bet nuo to man dazniausiai tada nuo 3 pasoksta iki 8 tai net nezinau ka suvalgyti, kad taip daug nepasoktu, bet suveiktu greit, nes kai man nukrenta jau zemiau4 as pradedu labai blogai jaustis, kojos virpa, rankos dreba ir atrodo, kad galeciau drambli suvalgyti :
na, patarimas iš esmės teisingas
bet jei tau taip stipriai pakyla, tai gal užtektų ir pusės, o ne visos, riekutės duonos ? tiesiog kitą kartą pabandyk suvalgyt šiek tiek mažiau ir pasižiūrėk kas bus. Kitas variantas - suvalgyti šaukštelį medaus, bet man tai būtent nuo jo labai stipriai pakyla, todėl aš šito dalyko nepraktikuoju. Dar vienas variantas - gliukozės tabletės (jų būna pirkt vaistinėse, na, bent jau anksčiau tai tikrai būdavo). Bet kadangi tai iš esmės yra grynas cukrus, tai pastarasis man yra priimtinesnis saldainių pavidalu
todėl dažniausiai, jei yra reikalas, aš ir kapoju saldainius
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 29, 23:13)
As gal negerai darau, bet rizikuoju ir nevalgau cukraus ar kokio saldumyno... suvalgau koki duonos gabaliuka ar kokio vaisiaus pusele, ar kokiu sulciu pora gurksniu, kad cukrus pakiltu, bet neuzkiltu Nors sako, kad nereikia rizikuoti ir valgyti saldziai, sulciu gerti...
As pastaruoju metu tik paskaitineju, bet tingiu rasyti
Be to, nustojo pilva mausti...jauciu, kad nesilaukiu
nes nei krutine skauda, nei pykina, nei nieko Nieko, uztat kaip ir planavom, rugseji kibsim rimtai i darbus
na, su ta rizika tai paprastas dalykas - jei cukrus tik šiek tiek nukritęs, tai niekuo nerizikuoji valgydama tik duoną, nes tai ilgo veikimo veikimo angliavandenis ir ilgalaikėj perspektyvoj jis stabilizuos cukrų. Bet būtent todėl jis netinka jei cukrus jau būna stipriai nukritęs, nes tuomet reikia staigiai susikelti cukrų, kad nesuhipuot. O tokiu atveju laukiant kol duona užkels cukrų galima kuriam laikui ir išsijungti
. O kadangi aš paprastai dar prie 2,8 mmol normaliai jaučiuosi, tai jei jau tik pajaučiu, kad jau kažkas ne taip - iš karto puolu prie saldainių
O kantrybės tai žiūriu pas tave visai nerasta
iki mmm dar n+k dienų, o jinai jau žino, kad nesilaukia
. Juk pati žinai, kad nebūtinai visi nėštumai turi būti vienodi, ir tai, kad su pirmu pykino ar dar kas nors darėsi, visai nereiškia, kad taip pat bus ir su antru. Todėl kol kas apsišarvuok kantrybe ir nesiparink, o ramiai lauk mmm dienos
Na, ir labai linkim jų nesulaukt
QUOTE(Asciuke @ 2009 07 30, 08:13)
labutis visoms
pagaliau pas mane atsirdo internetas
Aš dažniausiai tris saldainius suvalgau, man užtenka, kad pakeltų cukrų.
nuoširdžiai lietuviškai pasidžiaugsiu, kad ne man vienai nesekasi su kompu ir internetu
aš irgi valgau saldainius, bet man paprastai užtenka ir vieno. O jei jau visai tas cukrus būna žemiau jūros lygio, tai po saldainio dar ir duonos suvalgau kokią riekutę.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message