Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

oj kad užerės čia vienu metu nėštukių, o vėliau ir vaikiukų bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
labas rytas 4u.gif
laukiam žinių iš madmuazelės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 07 27, 22:34)
Aister!!!! Tavo antra liniuote!!! Super super thumbup.gif  thumbup.gif Nu sveikinu kuo labiausiai!!! 4u.gif  4u.gif

Labai laukiu ir tavo tokios antros liniuotes mirksiukas.gif wub.gif
Tikiuosi jums pavyks taip pat greitai, kaip ir mums mirksiukas.gif

Madmuazele, laukiam is taves ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 07 28, 06:49)
labas rytas 4u.gif
laukiam žinių iš madmuazelės cool.gif

QUOTE(aister @ 2009 07 28, 07:52)
Madmuazele, laukiam is taves ziniu ax.gif

Hm... kokios tos zinios unsure.gif doh.gif Glikuota padare-9.1... nesamone visiska...negali buti... o ir pati gydytoja sake, kad pas juos padarius buna zymiai didesnis, nei klinikose... nu bet toks...tikrai nesitikejau, kazkokia nesamone umn.gif
Na, mano cukriukai yra zymiai geresni, nei anksciau g.gif
Neturiu zodziu, bet rezultatais netikiu, nes nesamoningi...
O del kraujo tyrimo, nestumui nustatyti...tai nedaro jo pas mus seimos kabinete...tad lauksiu mmm, o jei nesulauksiu-darysiu NT...
Ot...kokios zinios blush2.gif
Atsakyti
Nu tikrai kazkokia nesamone.Turetu but daznai auksti cukrai, kad gliukuotas butu 9,1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 28, 08:42)
Nu tikrai kazkokia nesamone.Turetu but daznai auksti cukrai, kad gliukuotas butu 9,1 g.gif

Buvo, kol su pompa derinausi g.gif Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino g.gif Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais schmoll.gif

Be to, mano anksciau cukrai didesni budavo ir glikuotas mazesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 liepos 2009 - 08:48
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 08:47)
Buvo, kol su pompa derinausi g.gif  Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino g.gif  Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais schmoll.gif

Pakartot kazin negalima g.gif
Atsakyti
Tai cia vietoj nera tikslo-gydytoja, sake, kad nemazai zmoniu skundesi, kad rezultatai gerokai didesni...
O i Santariskiu klinikas reik eiti.. bet tik pries menesi buvau, tai ankstoka ten eiti blush2.gif Del privaciu ir nelabai pasitikiu, nes kai laukiausi, buvo padare man glikuota- virs 10 buvo doh.gif o kai klinikose is karto padare, tai 5 nesieke schmoll.gif Nu zodziu, kazkodel rami, nes turiu rezultatus savo lenteleje, o ten zyyymiai mazesni rezultatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 liepos 2009 - 08:57
Sveikos,
Aister, aciu uz palaikyma, mes irgi laukiam mirksiukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:33)
Hm... kokios tos zinios unsure.gif  doh.gif  Glikuota padare-9.1... nesamone visiska...negali buti... o ir pati gydytoja sake, kad pas juos padarius buna zymiai didesnis, nei klinikose... nu bet toks...tikrai nesitikejau, kazkokia nesamone umn.gif
Na, mano cukriukai yra zymiai geresni, nei anksciau g.gif
Neturiu zodziu, bet rezultatais netikiu, nes nesamoningi...

Svarbiausia, kad pati jauti ir zinai, kad tavo cukrai geri, kuo as pasigirti negaliu sad.gif Kazkaip nepamatuotai jie man nori kilti g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:47)
Buvo kol su pompa derinausi g.gif  Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino g.gif  Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais schmoll.gif

O negali buti, kad iki pompos buvo baisiai prasti rezultatai, kurie dabar itakoja gliukuota? g.gif Nes pompa uzsidejai tikrai ne pries tris menesius, ania?...

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:57)
Tai cia vietoj nera tikslo-gydytoja, sake, kad nemazai zmoniu skundesi, kad rezultatai gerokai didesni...

O kur tu dareisi tyrimus?

Papildyta:
Va pasirodom, kaip mes valgom trapucius su sokoladu biggrin.gif (Tiksliau, tik sokolada - traputi mamai palieka lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
Grazuolis Martynukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 07 28, 10:38)
O negali buti, kad iki pompos buvo baisiai prasti rezultatai, kurie dabar itakoja gliukuota? g.gif Nes pompa uzsidejai tikrai ne pries tris menesius, ania?...

Papildyta:
Va pasirodom, kaip mes valgom trapucius su sokoladu biggrin.gif (Tiksliau, tik sokolada - traputi mamai palieka lotuliukas.gif )

user posted image

Man taip pat tokia mintis kilo, kad čia gal dėl ankstesnių cukrų. Bet jeigu dabar pačios matuojami geri, tai ir viskas thumbup.gif

Ale ir grožis Shalnos sūnelio.... Nuo panų neatsigins.. flirt.gif
Atsakyti
koks grazuolis, didelis jau.
Atsakyti
Shalnos sunelis ,tai ok.gif
Oi kada dar mes savojo sulauksim...,ilgokai dar sausio laukti. Na, bet jau uz poros savaiciu gal jau zinosim kas ten pas mus gyvena wub.gif
Atsakyti