oj kad užerės čia vienu metu nėštukių, o vėliau ir vaikiukų
labas rytas
laukiam žinių iš madmuazelės
QUOTE(Shalna @ 2009 07 27, 22:34)
Aister!!!! Tavo antra liniuote!!! Super super Nu sveikinu kuo labiausiai!!!
Labai laukiu ir tavo tokios antros liniuotes
Tikiuosi jums pavyks taip pat greitai, kaip ir mums
Madmuazele, laukiam is taves ziniu
QUOTE(Gvile @ 2009 07 28, 06:49)
labas rytas
QUOTE(aister @ 2009 07 28, 07:52)
Madmuazele, laukiam is taves ziniu
Hm... kokios tos zinios Glikuota padare-9.1... nesamone visiska...negali buti... o ir pati gydytoja sake, kad pas juos padarius buna zymiai didesnis, nei klinikose... nu bet toks...tikrai nesitikejau, kazkokia nesamone
Na, mano cukriukai yra zymiai geresni, nei anksciau
Neturiu zodziu, bet rezultatais netikiu, nes nesamoningi...
O del kraujo tyrimo, nestumui nustatyti...tai nedaro jo pas mus seimos kabinete...tad lauksiu mmm, o jei nesulauksiu-darysiu NT...
Ot...kokios zinios
Nu tikrai kazkokia nesamone.Turetu but daznai auksti cukrai, kad gliukuotas butu 9,1
QUOTE(aister @ 2009 07 28, 08:42)
Nu tikrai kazkokia nesamone.Turetu but daznai auksti cukrai, kad gliukuotas butu 9,1
Buvo, kol su pompa derinausi Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais
Be to, mano anksciau cukrai didesni budavo ir glikuotas mazesnis...
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 08:47)
Buvo, kol su pompa derinausi Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais
Pakartot kazin negalima
Tai cia vietoj nera tikslo-gydytoja, sake, kad nemazai zmoniu skundesi, kad rezultatai gerokai didesni...
O i Santariskiu klinikas reik eiti.. bet tik pries menesi buvau, tai ankstoka ten eiti Del privaciu ir nelabai pasitikiu, nes kai laukiausi, buvo padare man glikuota- virs 10 buvo o kai klinikose is karto padare, tai 5 nesieke Nu zodziu, kazkodel rami, nes turiu rezultatus savo lenteleje, o ten zyyymiai mazesni rezultatai.
O i Santariskiu klinikas reik eiti.. bet tik pries menesi buvau, tai ankstoka ten eiti Del privaciu ir nelabai pasitikiu, nes kai laukiausi, buvo padare man glikuota- virs 10 buvo o kai klinikose is karto padare, tai 5 nesieke Nu zodziu, kazkodel rami, nes turiu rezultatus savo lenteleje, o ten zyyymiai mazesni rezultatai.
Sveikos,
Aister, aciu uz palaikyma, mes irgi laukiam
Svarbiausia, kad pati jauti ir zinai, kad tavo cukrai geri, kuo as pasigirti negaliu Kazkaip nepamatuotai jie man nori kilti
O negali buti, kad iki pompos buvo baisiai prasti rezultatai, kurie dabar itakoja gliukuota? Nes pompa uzsidejai tikrai ne pries tris menesius, ania?...
O kur tu dareisi tyrimus?
Papildyta:
Va pasirodom, kaip mes valgom trapucius su sokoladu (Tiksliau, tik sokolada - traputi mamai palieka )
Aister, aciu uz palaikyma, mes irgi laukiam
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:33)
Hm... kokios tos zinios Glikuota padare-9.1... nesamone visiska...negali buti... o ir pati gydytoja sake, kad pas juos padarius buna zymiai didesnis, nei klinikose... nu bet toks...tikrai nesitikejau, kazkokia nesamone
Svarbiausia, kad pati jauti ir zinai, kad tavo cukrai geri, kuo as pasigirti negaliu Kazkaip nepamatuotai jie man nori kilti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:47)
Buvo kol su pompa derinausi Bet dabar tikrai laaaabai retai uzkyla, o ir is karto dasileidziu insulino Todel as rami ir netikiu tokiais rezultatais
O negali buti, kad iki pompos buvo baisiai prasti rezultatai, kurie dabar itakoja gliukuota? Nes pompa uzsidejai tikrai ne pries tris menesius, ania?...
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 28, 09:57)
Tai cia vietoj nera tikslo-gydytoja, sake, kad nemazai zmoniu skundesi, kad rezultatai gerokai didesni...
O kur tu dareisi tyrimus?
Papildyta:
Va pasirodom, kaip mes valgom trapucius su sokoladu (Tiksliau, tik sokolada - traputi mamai palieka )
Grazuolis Martynukas
QUOTE(Shalna @ 2009 07 28, 10:38)
Papildyta:
Papildyta:
Man taip pat tokia mintis kilo, kad čia gal dėl ankstesnių cukrų. Bet jeigu dabar pačios matuojami geri, tai ir viskas
Ale ir grožis Shalnos sūnelio.... Nuo panų neatsigins..
koks grazuolis, didelis jau.