Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (4 tema)

QUOTE(kelniki @ 2009 07 27, 15:13)
sveikutes 4u.gif  na va siandien buvau kaune pas gydytoja Petrenko, susitarem, kad rugpjucio 10 guluosi i ligonine. sake reikia pakeisti mano insulina.mano glikuotas siai dienai 8.2. tai va tiek naujienu pas mane smile.gif

Nu ir puiku, susitvakysi viska, galesit vel vaikeli planuoti ax.gif
Reikejo savaite veliau gultis, butumem tada kartu gulejusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 27, 17:51)
Nu ir puiku, susitvakysi viska, galesit vel vaikeli planuoti ax.gif
Reikejo savaite veliau gultis, butumem tada kartu gulejusios biggrin.gif

gydytojas norejo mane siandien guldyti, bet as nebuvu pasiruosusi, nes vaziavau neprisiregisravusi, bet nuejau i kabineta ir gydytojas prieme mane. paziurejo mano cukrus, tai sake visai neblogai man sekasi ir paklause kada noriu gultis. kadangi mano vyras 8-9 dienomis isvaziuoja, tai sutarem, kad 10 diena as atvaziuoju gultis. s tikruju tai visai nesiori, bet suprantu, kad reikia.tikiuosi, kad viskas bus gerai ir neuzsilaikysiu as ten ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 07 27, 18:29)
gydytojas norejo mane siandien guldyti, bet as nebuvu pasiruosusi, nes vaziavau neprisiregisravusi, bet nuejau i kabineta ir gydytojas prieme mane. paziurejo mano cukrus, tai sake visai neblogai man sekasi ir paklause kada noriu gultis. kadangi mano vyras 8-9 dienomis isvaziuoja, tai sutarem, kad 10 diena as atvaziuoju gultis. s tikruju tai visai nesiori, bet suprantu, kad reikia.tikiuosi, kad viskas bus gerai ir neuzsilaikysiu as ten ilgai smile.gif

Viskas gerai, as pajuokavau su tuo atsigulimu kartu smile.gif
As tik 08 19 uzsirasius pas endokrinologa.
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 07 27, 15:13)
sveikutes 4u.gif  na va siandien buvau kaune pas gydytoja Petrenko, susitarem, kad rugpjucio 10 guluosi i ligonine. sake reikia pakeisti mano insulina.mano glikuotas siai dienai 8.2. tai va tiek naujienu pas mane smile.gif

Tikrai saunu thumbup.gif Susrireguliuosi ir viskas bus tvarkoje 4u.gif
Papildyta:
As ryt is ryto keliauju glikuoto darytis...nu laaaabai tikiuosi, kad nebus blogas blush2.gif O kazi, uz kraujo tyrima, kuris parodo nestuma, reik moketi? Ir ar apsimoka ji darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 19:52)
Tikrai saunu thumbup.gif  Susrireguliuosi ir viskas bus tvarkoje 4u.gif
Papildyta:
As ryt is ryto keliauju glikuoto darytis...nu laaaabai tikiuosi, kad nebus blogas blush2.gif  O kazi, uz kraujo tyrima, kuris parodo nestuma, reik moketi? Ir ar apsimoka ji darytis g.gif

As tikrai nieko nezinau apie kraujo tyrima, nepadesiu.
Bet laikau kumscius, kad tik butum nescia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiprašau už tokius klausimus, bet manau tik pas jus gausiu atsakymą blush2.gif
Man nustatytas GD, laikausi dietos, viskas lyg ir pavyksta, bet iškyla tokių klausimų: kuo pakeisti miltus? ar jų visiškai negalima? pvz. ar galima koldūnų? arba varškėčių? blynelių ? kur rasti info apie maistą?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 20:52)
Papildyta:
As ryt is ryto keliauju glikuoto darytis...nu laaaabai tikiuosi, kad nebus blogas blush2.gif  O kazi, uz kraujo tyrima, kuris parodo nestuma, reik moketi? Ir ar apsimoka ji darytis g.gif

as kraujo tyrimo nestumui nustatyti nesidariau, uzteko slapimo, ir kai nuejau pas ginekologe padare echoskopija. na manau kad gal nereikia moketi.
dideles sekmes, kad geras glikuotas butu 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:

ir as laikau kumscius uz tave, kad nestumas pasitvirtintu 4u.gif ir aisku, kad glikuotas butu thumbup.gif sekmes rytoj ir pranesk mums visas naujienas juk mes labai lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Aister!!!! Tavo antra liniuote!!! Super super thumbup.gif thumbup.gif Nu sveikinu kuo labiausiai!!! 4u.gif 4u.gif

Papildyta:

Madmuazele!!! Nu ir tu pavarai!!! Linkiu, kad butu, kaip tu nori!!!!

Jergaus, merginos, senokai buvau cia, bet kaip uz jus dziaugiuosi!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 07 27, 19:55)
Bet laikau kumscius, kad tik butum nescia mirksiukas.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 07 27, 21:24)
as kraujo tyrimo nestumui nustatyti nesidariau, uzteko slapimo, ir kai nuejau pas ginekologe padare echoskopija. na manau kad gal nereikia moketi.
dideles sekmes, kad geras glikuotas butu 4u.gif

QUOTE(kelniki @ 2009 07 27, 22:15)
ir as laikau kumscius uz tave, kad nestumas pasitvirtintu 4u.gif  ir aisku, kad glikuotas butu thumbup.gif  sekmes rytoj ir pranesk mums visas naujienas juk mes labai lauksim biggrin.gif

Aciu 4u.gif Ir ka as be jusu daryciau blush2.gif 4u.gif Rytoj is ryto viska atraportuosiu pioneer.gif

QUOTE(Jolete @ 2009 07 27, 20:28)
Mergaitės, atsiprašau už tokius klausimus, bet manau tik pas jus gausiu atsakymą  blush2.gif
Man nustatytas GD, laikausi dietos, viskas lyg ir pavyksta, bet iškyla tokių klausimų: kuo pakeisti miltus? ar jų visiškai negalima? pvz. ar galima koldūnų? arba varškėčių? blynelių ? kur rasti info apie maistą?

Na, miltu nelabai yra kuo pakeisti g.gif Varskeciu, blyneliu, koldunu patarciau vengti... Na, nebent kelis virtus varskecius valgytum mirksiukas.gif O tau endokrinologe nesake? nedave kokios atmintines?
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 07 27, 22:34)
Madmuazele!!! Nu ir tu pavarai!!! Linkiu, kad butu, kaip tu nori!!!!

Aciu 4u.gif As dar nieko nepavarau blush2.gif Gal cia mano isikalbejimas blush2.gif
O tu ka?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 23:41)
Aciu 4u.gif As dar nieko nepavarau blush2.gif  Gal cia mano isikalbejimas blush2.gif
O tu ka?

Svarbu, kad jau pradejai "varyti" wink.gif Ilgai laukeme sio jusu zingsnio wink.gif
O as ka? Nu ka, dariausi ovuliacijos testa ir sportuojam lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu bigsmile.gif bigsmile.gif Linkiu sekmes dideliausios 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Aga, jau stengiames blush2.gif
Atsakyti